Şimdi Ara

TimeShift (ÇIKTI) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
876
Cevap
0
Favori
48.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ferdi52

arkadaşım oyun daha yeni çıktı bi kaç ay geçsin bayabi sayfa olur

Yeni mi çıktı?

• quote:

hönk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

quote:

Yeni mi çıktı?

evet arkadaşım yeni çıktı oyunumuz

• quote:

Orjinalden alıntı: nemf2bone

quote:

Orjinalden alıntı: B_A_R_I_S

oyunu şuan oynamaktayım gerçekten emek verilmiş tebrik ediorum üretici firma olarak ATARİ'yi görüntü kalitesi olsun ve gerçekliği yansıtması olsun tam puan verilecek bi oyun diyebilirm.seneryo akıcı ve güzel düşünülmüş.ayrıca şuan piyasa da olan oyunlar gibi video ayarlarını max. seviyeye ayarladığında bile ekran kartında herhangi bir zorlama falan göremedim.oynamayan arkadaşlar varsa görüşümü belirtiyim dedim

aynen katılıyorum oyunu şu anda oynamaktayım bu gece biter herhalde ilk başlarda hemen bitsin istiyordum ama şimdi biraz daha uzasın diyorum almayı düşünüyorsanız 1 dk bile durmayın zaman kaybetmeden zamanın efendisi olun ayrıetten oyun fear+half life gibi

arkadaşlar oyunu satın aldığınızda DVD sinin içersinde pek çok özellik var.Sadece DVD sine özel patch.yama ve demosunda olmayan özellikler var.

• Sağol pinky Harikasın
  • oyunu yükledim 1.1 patchini yükledim sonra crack yaptım daha sonrada oyunun istediği sürücüyü yükledim new game diyorum processing shaders yazıyo sonra sesler falan geliyo oyun başlıyo ama görüntü yok bu sorunu nasıl düzeltebilirm?
  • quote:

EEE nede olsa oyunu ben ve grubum yaptı siz bana inanmicaksınız ama arkadaş Saber Interactive yanlışlıkla yazmış herhalde dağıtıcıda sierra olcak inanmıyosanızwww.oyunyapimi.net (Sakın reklam yapıyo felan demeyin eğer reklam yapıyosam admin banlasın beni bu sitede detaylı bilgi vardır)

Eğer siz yaptıysanız gerçekten tebrik ederim. Ben ömrümde böyle rezil bir oyun görmedim. Resmen adamı kanser eder bu oyun. Kontrolleri ayarlıyorsun "Accept" dediğin anda bilgisayar kafayı yiyor. Berbat bir oyun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

quote:

EEE nede olsa oyunu ben ve grubum yaptı siz bana inanmicaksınız ama arkadaş Saber Interactive yanlışlıkla yazmış herhalde dağıtıcıda sierra olcak inanmıyosanızwww.oyunyapimi.net (Sakın reklam yapıyo felan demeyin eğer reklam yapıyosam admin banlasın beni bu sitede detaylı bilgi vardır)

Eğer siz yaptıysanız gerçekten tebrik ederim. Ben ömrümde böyle rezil bir oyun görmedim. Resmen adamı kanser eder bu oyun. Kontrolleri ayarlıyorsun "Accept" dediğin anda bilgisayar kafayı yiyor. Berbat bir oyun.

oyun sahte olunca öyle oluyoçözüm için bana ulaş

• arkadaslar video ayarlarında bendede takılıyor 1.1 patch yükledim 1.2 patch yükledim 1.1 crack yaptım gene accept dedimi game crashed, 'timeshıft_minidump.dmp' saved. save full dump (large file ,longtime to save) bu msj gelio evet diyosun oyunun kapatılması gerektiğini solüyor. ne yapıcam.... Bende ati hd 2600 pro 512 mb 128 bit e.kartı 2 gb ram çift çekirdekli işlemci var ne olur yardım edin bu hatayı çözene 100 kontör hediye edecem yemin ediyorum valla deli oldum 15 gündür oynayamadım oyunu.. teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: vartavirtan

arkadaslar video ayarlarında bendede takılıyor 1.1 patch yükledim 1.2 patch yükledim 1.1 crack yaptım gene accept dedimi game crashed, 'timeshıft_minidump.dmp' saved. save full dump (large file ,longtime to save) bu msj gelio evet diyosun oyunun kapatılması gerektiğini solüyor. ne yapıcam.... Bende ati hd 2600 pro 512 mb 128 bit e.kartı 2 gb ram çift çekirdekli işlemci var ne olur yardım edin bu hatayı çözene 100 kontör hediye edecem yemin ediyorum valla deli oldum 15 gündür oynayamadım oyunu.. teşekkürler

Oyun kaldırıp yeniden yükleyin, bu kez yamaları kurmayın. Lisanssız oyunlarda yama problem çıkarır.
  • oyunu bir hevesle gidip aldım oyun oyunu bilgisayarım kaldırmadı
  • arkadaşlar benim bilgisayarımın özellikleri bunlar kaldırırmı sizce en yüksekte oynayabilirmiyim

INTEL C2DUO E4500 2,2 GHZ 800 MHZ 2MB 64 BIT 775P

ASUS TEK P5GCMX 945GC DDR2 VGA+LAN+SATA2 16X

2 GB DDR2 667 MHZ KINGSTON

SAPPHIRE ATI HD 2600 PRO 128 BIT 512 MB AVIVO 16X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vartavirtan -- 18 Temmuz 2008; 13:21:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Settlers

quote:

Orjinalden alıntı: vartavirtan

arkadaslar video ayarlarında bendede takılıyor 1.1 patch yükledim 1.2 patch yükledim 1.1 crack yaptım gene accept dedimi game crashed, 'timeshıft_minidump.dmp' saved. save full dump (large file ,longtime to save) bu msj gelio evet diyosun oyunun kapatılması gerektiğini solüyor. ne yapıcam.... Bende ati hd 2600 pro 512 mb 128 bit e.kartı 2 gb ram çift çekirdekli işlemci var ne olur yardım edin bu hatayı çözene 100 kontör hediye edecem yemin ediyorum valla deli oldum 15 gündür oynayamadım oyunu.. teşekkürler

Oyun kaldırıp yeniden yükleyin, bu kez yamaları kurmayın. Lisanssız oyunlarda yama problem çıkarır.

settlers'ın dediği doğru yamasını filan yükleme bende yüklememiştim aynı sorun bende de vardı evet diyordum masa üstüne atıyordu tekrar döndüğümde video ayarları değişmiş oluyordu sende öyle yap ayrıca oyuna girdiğinde haraket edemezsen;

C:\Program Files\Sierra Entertainment\TimeShift\bin\controls.ini dosyasını kopyala.

C:\Program Files\Sierra Entertainment\TimeShift\UserConfigs\Default klasörünün içine atınız.

bunları yap kolay gelsin.

• arkadslar yardımlarınız için çok sağolun teşekkür ederim ama ben olanet olası oyunu sildim yüklemiyorum ne denediysem olmadı harcadığım emklerin karşılığını alamadım şimdi bi arkadastan bioshock diye bi oyun buldum onu oynuyacağım bide gear of war varmış bunları merak ediyorum güzeldir herhalde ama sizlere yardımlarınızdan dolayo çok teşekkür ederim
  • Bu oyunda robot falan var mı?
  • ben burda takıldım ya.
    karşıdaki siperlerden yoğun bi baskın geldi, onları temizledim.
    ikinci ss'deki tünelden de bi yere gidemiyorum kapalı.

napciz ?

TimeShift (ÇIKTI)

TimeShift (ÇIKTI)

• Süper oyun tam oynanacak ama ben daha oynamadım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crosshair

ben burda takıldım ya.
    karşıdaki siperlerden yoğun bi baskın geldi, onları temizledim.
    ikinci ss'deki tünelden de bi yere gidemiyorum kapalı.

napciz ?

TimeShift (ÇIKTI)

TimeShift (ÇIKTI)

ya şunu bi bilen yok mu ?

• Merhabalar ben bir yerde takıldım ne yapacağımı söyler misiniz ?? işte resim:

TimeShift (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NothinK İmpossiblE -- 31 Ağustos 2008; 16:05:17 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.