Bildirim
Times Higher Education üniversite sıralaması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Koç sabancı ve bilkent Boğaziçi'nin önünde olmak için kaç para verdi acaba? Boğaziçi'nin altındaki sıralama ayrı bir saçmalık zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar research’lere göre belirlenen sıralar değil mi?
hiçbirine giremeyeceğim için sorun yok -
Saçma bir liste. 2014 te odtüdeki akademisyenler cernde görev yaptı diye dünya 84.süydü bu odtüyü 84.mü yaptı şimdi?
Hele eğitim dili türkçe olan gtü ve apartman üniversitesi atılım nasıl listeye girdi anlamadım.
Atılım Üniversite nasıl oluyorda Hacettepe, İTÜ ve ODTÜ gibi üniversitelerin önünde yer alıyor. Bu liste tarafsız yapılmamış.
Boğaziçi eski Boğaziçi değil hocam.
Beyler bu Atılım madem bu kadar iyi de neden sıralaması hep düşük ? Aklım almıyor. Her listede sıralamaya girmiş. -
Atılım cite ile giriyor sıralamaya şişirme itibar etmeyiniz. Ayrıca ilk 10 sıralaması bu değil aynı aralıkta olan üniversiteleri alfabeye göre sıralıyor sistem.
Yahu bunlara niye bakıyorsunuz ki? Universiteleri sıralamak çok saçma değil mi? Zaten gerçek değerleri yazmıyor. İngilizce eğitim veren üniversiteleri dayamışlar en üst sıraya, diğer avrupa üniversiteleri hep gerilerde. Misal humboldt universitat zu berlin 40. Sıralardaydı en son, bu universitenin 26 tane nobel odulu var yakısıyor mu almanca eğitim veriyor diye? Aynı durum fransız üniversiteleri içinde geçerli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

hiçbirine giremeyeceğim için sorun yok
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X