Şimdi Ara

@@@ TimeLapse Tekniği...@@@ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
17.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    -
    Olympus OM-D E-M10 + 25m. F1.8 + Manfrotto PIXI mini tripod ile gece timelapse !..
    Dikkatinizi çekecektir. İlk 4-5 karede sanırım F8 idi, sonra ışıklar çok uzamasın diye F3.2'ye ayarladım. Çekim sonrası pili tüketmemek için videoya çevirme işlemini gövdeden yapmadım. PC'den videoya çevirme işlemini "Olympus Viewer v3.0" ile yaptım. Çok hızlı ve kolay şekilde yapılıyor. 1280x720 çözünürlük ve 8 kare/saniye seçip videoya çevirdim. İyi seyirler...

...
    ve 4 fps olarak

• Bu konuda tam bir şaheser.. Mutlaka izleyin tadına doyamayacaksınız

http://sinansminarets.com/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de ilk defa yaptım.

Orijinalden alıntı: civcivx

HDD'li bir video kamerayı tripoda yerleştirip Rec tuşuna basmak daha akıllıca olur bence Sonra bir edit yazılımı ile aralarda 30-40 sn.lik bölümleri kesip kesip atsan yine aynı etki oluşur.

Ben bu işi bilmiyorum ama senin dediğin tekniğin birkaç olumsuz yönü var.

1- Kalite fotoğraf makinesi kadar iyi olmaz.
    2- Video boyutu çok yüksek olur
    3- Videoyu düzenlemek çok daha zordur ve daha fazla zaman alır.

Orijinalden alıntı: babaluga

http://www.vimeo.com/10690547

3000 kare fotoğraftan yapıldı...
    Şöyle...

Quick time pro da "open image sequence" bölümünden istediğiniz framerate de film oluşturup(bütün fotolar tek klasörde olmalı sadece birini seçince kare nosuna göre o filmi yapıyor.) "Export" edip istediğiniz formatta film edit programına atmak veya atmadan editlemeden filmi yapmak... Fakat benim Caddebostan filminde son bölümde After effects de "DeFlicker" filtresi uygulandı... Kareler arasındaki poz farklarını düzeltip filmin başındaki pırpırlanmayı engelleyen bir plug-in...

Hocam kaç saniyede 1 fotoğraf çekim ayarladın? Bir de hareketi sağlayan mekanizma nedir? Fiyatı ne kadar? Çok pahalı olduklarını biliyorum umarım ucuz bir yolunu bulmuşsundur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.