Şimdi Ara

Time Lapse Gece Cekimi + Galaksi Cekimi Hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar, Pentax K-01 ve Sony NEX5R sahibiyim.İki makinede Time Lapse cekim yapabiliyorum.Ancak Ozellikle Time Lapse cekimde Ogrenmek istediğim Gece Cekimi daha doğrusu Galaksi ve Yıldızların Time Lapse cekimi Bununla ilgili cok teknik bilgi bulamadım.Galaksi ve gece cekimi yapmadan once Adım Adım Hangi şeylere dikkat etmem gerekiyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Kısaca Aşagıdaki linkte tarzda bir time lapse cekim yapmak istiyorum.Ekipman anlamında herşeyim mevcut ama Galaksi cekimi hakkında teknik adımları bilmiyorum.Şimdiden cok teşekkür ederim.Mesela uzun pozlamada Gece Yıldızların izleri oluyor.Aşagıdaki videoda bunlar olmamıs bunu nasıl yapmıs mesela ?

CAMP NIGHTS - Prineville Reservoir, Oregonvimeo
    CAMP NIGHTS - Prineville Reservoir, Oregon
    https://vimeo.com/groups/alltimelapses/videos/71310895

• pilgrimage P kullanıcısına yanıt
    Astronomi Fotoğrafçılığı & Nasıl Daha İyi Uzun Pozlama Fotoğraf Çekilir Yazım Bir Yardımı Dokunacağına İnanıyorum
  • Hocam Teşekkürler Bilgiler Fayfalı Oldu.Notlarımı aldım.Cok Sağol.
  • Benim Ayrıca Merak Ettiğim Orion veya Milky way Samanyolu Bulutsunu gozkyuzunde nasıl bulacağım ?
  • pilgrimage P kullanıcısına yanıt
    Önemli DeğilŞehirden Uzak Biryere Git,Dağa Çık,açık diyaframlı,geniş açılı bir lensin olsun,Fullframe makinen olsun(noise sorun olmasın diye)gerisi benim yazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.