Ben Fotoğraf öğrencisiyim , her ay bir ödev oluyor bu ayın ödev'ide başlıkta yazdığı gibi 'time laps' daha önce hiç bir tecrübem yok ilk defa olucak tabi oda olursa :) aklımda bir kaç soru var cevabını sizde bulurum diye yazdım öncelikle makinam 60d lens olarak 18-55 ve 50mm sabit 1.8f var hangisi tercih etmeliyim ideal sonuç için sonraki sorum hayyamdan 10 tl ye kumanda aldım makınaya basıp titretmemek için fakat çekımım mın 4-5 saat süreceği için ben her 3 saniyede bir denklenşöre basmam çok zor bunun bır kısa yolu yokmudur ( bazı kumandalar varmış otomatıkmen basan bütçem yetmedi ) varsa nedir aslında bir kaç soru varda çok sormıyım
Öncelikle makinene Magic Lantern programını kur. İnternetten araştırısan bulabilirsin. Bu programla istediğin aralıklarla, her türlü istediğin şekilde otomatik fotoğraf çekebilirsin. Ayrıca para vermeye gerek yok. Programı kurduktan sonra tekrar soruların yanıt veririz.
quote:
Orijinalden alıntı: taysah
Öncelikle makinene Magic Lantern programını kur. İnternetten araştırısan bulabilirsin. Bu programla istediğin aralıklarla, her türlü istediğin şekilde otomatik fotoğraf çekebilirsin. Ayrıca para vermeye gerek yok. Programı kurduktan sonra tekrar soruların yanıt veririz.
tahminem benden yaşca büyüksünüzdür o yüzden abi dicem abi beni öyle bir dertden öyle bi tasadan kurtardınki inşallah olurda yaparım sınıfı geçmem buna bağlıda :)
Ne demek. Forumların amacı bu. Sen programı kur, yardımcı oluruz. Bu arada yaşım 36 :)
Bu Magic Lantern nasıl atıcam yukledım zıp ını dırekman karta ıcındekılerını attım olmadı ? :S