Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PsViTa Orjinal kavucuk silikon siyah kilif Satın Al 24 Temmuz 2013 14:17 1 1 PsViTa Orjinal kavucuk silikon siyah kilif Yurdisindan arkadasima ozel siparisle getirttigim bu siyah kilif inanin tahtakale ve benzeri yerlerde satilanlardan cok daha kaliteli korur 10 tl lik mallar gibi koku cikarmaz lafi uzatmadan resimde goreceginiz kilifi satiyorum kaliteyi bilen bilir nasilsa Fiyat 20 TL ve yine defeatla soluyorum 5 10 liraya satilan mallarla karistirmayin rica ediyorum Fiyat : 20 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Anbernic rg556 dev ps2 canavari Nintendo dsi lite oyun konsolu sifir Asus rog ally z1 extreme 21 bin Nintendo switch oled 320 gb karisik gameboy psp ds vs psvita
elimde tek kalan bu ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Anbernic rg556 dev ps2 canavari Nintendo dsi lite oyun konsolu sifir Asus rog ally z1 extreme 21 bin Nintendo switch oled 320 gb karisik gameboy psp ds vs psvita
ps4 kullanıcısına yanıt Hocam başlığı düzeltsek iyi olur, kavucuk= kauçuk olması gerekir.İyi satışlar dilerim.