Şimdi Ara

Tıklama başı sponsor (Ödüyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

*Tanıtacağım sponsor tıklama başına para veriyor..
    *Verdiği ücret sabit değil..Tıklama başı verdiği ücret 0.01$ ile 0.04$ arasında değişiyor..
    *Minimum 30$'da ödeme yapıyor.
    *Ödemeler her ayın 25'inde PayPal ile yapılıyor.

Şuan ödeme yapmalarını bekliyorum.E-mail göndermiştim, 25 Temmuz'da ödemenizi yapacağız dediler.
    Ödeme alan arkadaşlarım var.Kısacası ödeyen bir sponsor

Hile yapmadığınız sürece, Türkçe içerikli, Türk ziyaretçili sitelerinizde kullanabilirsiniz..

Kayıt olduktan sonra, "Add New Website" bölümünden web sitenizi ekleyin.Sitenizi ekledikten sonra reklam seçenekleri bölümü gelecektir..Web sitenize uygun boyut ve renkte reklamınızı ayarladıktan sonra "Next" diyerek diğer sayfaya geçin.. "Product Price List" bölümünü sistem kendisi otomatik olarak dolduracaktır.. "Describe AdSpace" bölümüne, ayarladığınız reklamı daha sonra kullanabilmek için 1-2 hatırlatıcı kelime yazarak kaydedin."Next" dedikten sonra "Bannercode" bölümü gelecektir..Kutucuktaki kod sizin reklam kodunuzdur..O kodu sitenizde ilgili yerlere ekledikten sonra reklam gösterimi başlayacaktır..
    Anasayfadaki "Earnings And Payment History" bölümünden kazançlarınızı görebilirsiniz.

Benim adresimden kayıt olmak için : Tıklayın (Sağ üst köşeden "Register" yazısına tıklayıp üye olabilirsiniz.)
    Normal üyelik için : Tıklayın (Sağ üst köşeden "Register" yazısına tıklayıp üye olabilirsiniz.)

Bol kazançlı günler dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLiM_BoY -- 10 Temmuz 2006; 1:28:24 >

• Reklamların ingilizce olması kötü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliss

bi tıklayın bakalım birşey gözükecekmi

http://www.etology.com/index.php?EID=25082

Yoq tıklamıcam....
  • zamanında zorum-tr'nin kullandığı sistem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.