Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (1895. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
39.775
Cevap
419
Favori
3.764.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18931894189518961897
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün 1.4tsi 160 dsg Cup modelle bir yakıt testi yaptım ve çok memnun kaldım açıkcası. İşim gereği haftada 1-2 defa beylikdüzü-harbiye arası yapmam gerekiyor 2 ofis aradı tam 38km, tabi bunun için trafiğin rahatladığı 11.30-13.30 saatlerini tercih ediyorum, giderken yer yer trafiğe takılıp 1 saatte gittim dönerken 50dkda döndüm . Ortalama 6.9lt benzin yaktım ve 80km yol yaptım. E5 güzergahını kullandım ve trafiğin açık olduğu yerlerde 80-100 arası cruise ile kullanmaya çalıştım. Aslında dolapdere rampalarından harbiyeye çıkmak 0.3lt kadar arttırdı yakıtı, son 2kmyi saymazsak 6.6lt ile gittim diyebilirm.



    Önceki benzinli aracım polo 1.2 tsi dsg idi aynı yolu 6.5lt ile gidiyordum, yine aynı saatlerde.



    Tsi motoru tanıyordum ama eski nesil motor ve 6.ileri dsg ile bu tüketimden çok memnun kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seagleye S kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünler harika, şu 330 medyayı alayım sonra çoğunu alıcam bunların, ilk iş medyadan kurtulmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HiGHWAYMOUSE kullanıcısına yanıt
    İnşallah bir sorun yoktur da ben kuruntu yapıyorumdur.

    Kışlıkları taktırmak için 1-2 hafta içinde çok güvendiğim ustamın yanında olacağım ona baktırırım o zaman bakalım ne diyecek. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim üstad. Bişey yapmadan duramıyorum uzun süre. Bugün de karbon kaş çektim varolan gömülü gizli kaşların üzerine. Yakında aynaları da karbon yapacağım. R koymak istemedim oraya var biliyorum ararken rastlamıştım hep görüyorum orası için yapılmış R'leri ama benim canım istemedi R-Line olmadığı halde oraya onu koymak ne bileyim... Gerçi kafalık yastıklarım R logolu ama başka güzel yoktu onu seçmek zorunda kaldım hem R-Line olmadığı halde öyleymiş gibi göstermeye çalışmak da olmuyor yastık koyunca o yüzden çok seviyorum yastıklarımı. İyiymiş sizinki gerçekten petek petek işlevsel hem de dediğiniz gibi.





  • hakanmbe kullanıcısına yanıt
    Bende geçen sileceklerimi değiştirdim. Linkteki seti tercih ettim tavsiye ederim.

    https://www.sileceksepeti.com/VW-Tiguan-Silecek-Takimi-2007-2015-Bosch-Aerotwin-A430S,PR-17305.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seagleye -- 9 Kasım 2017; 10:59:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atsuma kullanıcısına yanıt
    Piston kırılması 2013 ve sonrasında sık rastlanan bir durum değildir. Araç iyi niyet kapsamında olsada tahminimce servis tüm masrafı üstlenmicektir. Parça maliyetinde indirim yapabilirler ama işçilik maliyetini yansıtacaklardır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekrar merhaba,
    Aliexpressden yağmur sensörü ekledim, aracım için başka önerdiğiniz sürüş konforu arttıran ne önerebilirsiniz?https://www.aliexpress.com/item/OEM-rain-sensor-cable-harness-for-VW-Golf-mk6-Jetta-Touran-Tiguan-Passat-CC-B7-Sharan/32555870199.html
    Hız sabitleyicisi yoktu şu an ona bakıyorum, önerdiğiniz model var mı?
    (VW Tiguan 2012 1.4 TSI sport & style 160hp Manuel)

    İyi forumlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seagleye S kullanıcısına yanıt
    caadas14 C kullanıcısına yanıt
    tşk ederim arkadaşla rbir adet sipariş geçeyim.
  • Eski Kasa Tiguanımdan ayrılmak zor olacak ama yenisi degüzel görünüyor!.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar arkadaşlar, daha öncede konuşulmuş olabilir uzun süredir takip edemiyorum forumu kusura bakmayın. kış lastiği almak istiyorum ebatlar ve marka konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum. Aracım 2015 Cup dsg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar eğer aliexpressten ürün getirmeyi süşünenleriniz var ise bugün 11.11 indirimi var. Bir süredir takip ettiğim rcd330 plus app connect versiyon 125$ şu an ve 200$’dan satılıyordu sürekli. geri görüş kamerada 40$ iken şu an 30$ olarak satışta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Tiguan için 19 inç kış lastiği önerileriniz var mı?
  • alosmanac A kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullanin. Eskisinin karizmasi yenide yok belki ama (R Line haric) donanim olarak cok tatmin ediciler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aek85 A kullanıcısına yanıt
    Benim 215/60/17 lastiklerim var NOKIAN WR SUV 3 XL ve çok memnunum tavsiye ederim.






    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • losthell kullanıcısına yanıt
    Evet 11.11 indirimleri gerçekten çok cazipti. Fiyatlar artmış görünüyor şuanda. http://ali.onl/LMq linkteki led farin fiyati hala 14.92 ve fiyatina gore cok cazip gorunuyor. Sisler için kullanilabilir ve bunun icin socket tipi 9600 tercih etmelisiniz.



    Şuan kendi tiguanımda kullandığım ve önceki sayfada paylaştığımhttp://ali.onl/LG9 led fansız yapısı ve Luxeon Z ES chipiyle çok başarılı fakat 42 dolar ile fiyat biraz yüksek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • seagleye S kullanıcısına yanıt
    Rcd330 Plus App versiyon 125$’a düşmüştü, normalde 190-200$ arasıydı 2-3 haftadır bakıyordum, hemen aldım. Ufak tefekte eksikleri tamamladım.



    Bir sonraki planım geri görüş kamerası ve yeni tip klimatrok takmak. Klimatronik montajı çok kolay gözüküyor fakat geri görüş için hem kablo dolaştırma işi hem de elektrik işini çözemeyeceğim için girmedim.



    Sis farı konusunda beyaz takmayı planlıyorum, bunu alıp bir elektonikçiye gitmemiz yeterli sanırım, kesme çme oluyor mu bunlarda ya da ekstra birşey almamıza gerek var mı? Soket tipi 9006 yazacaktınız sanırım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 13 Kasım 2017; 19:10:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • losthell kullanıcısına yanıt
    Hocam ben onun için kablosuz geri görüş kıtlı plaka lambasına takılan kameradan aldim fakat geri vites lambası araba yanlarında plaka aydınlatma ise bagaj kapağı üzerinde o kısmını çözemedim kamera duruyor elimde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • losthell kullanıcısına yanıt
    Evet socket 9006 olacakti yanlis yazmisim. Sis farini sizde degistirebilirsiniz. Sislerin cevresindeki plastik cercevenin ok seklinde uclarinin tarafindan plastik bir yardimciyla hafif kaldirisaniz centiklerinden cikacaktir. Sonrasinda icerde bir vida olacak bu vidayi soktugunuzde tum far disari cikar. Ampulu cikartip yenisini takabilirsiniz. Kesip bicme olmaz direk sokete baglanamaniz yeterli. Ancak bazi led farlar sistem de hata verebiliyor. Benim linkini verdiğim markaları denedim ve problem cikarmadilar.



    Klimatronik sokup takmak kolay fakat yeni aldiginiz klamatronik kodlanmamis gelir sonrasinda onu kodlatmaniz gerekecektir. Kamera takilma isi orjinal ise biraz zahmetlidir ender elektronik gibi isini bilen biryere yaptirmanizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seagleye S kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi kamera için sipariş verip ender'den montaj fiyatı alacağım, kendi fiyatları çok uçuk montaja da uçuk bir rakam isterler diye düşünüyorum, fiyat aldığımda paylaşırım. klimatronik içinde avrupa tarafında apo usta var ona uğrayıp hallettiririm. zamanı var daha bunların

    sis farı konusunda bir sorum olacak, araçta bildiğiniz üzere viraj farı mevcut, ünitesinin içine yerleşik ve sarı yanmakta bunu sanırım değiştiremiyoruz ve kapatamıyoruz. ben menüden kapatsam dahi yine de dönüşlerde yanıyor. en alttaki sis farları da dönüşlerde yanmıyor ben de bunu vagcom'dan mı açmak gerekiyor?
  • losthell kullanıcısına yanıt
    Evet sis farlarinin viraj fari gibi yanmasi icin aracinizda kodlama gerekiyor. Viraj farlari farin icinde ve sari ben bunu degistirmeyi hic dusunmedim acikcasi degistirebilir mi incelemek gerekir. Viraj fari oldugu icinde sislerin virajda yanmasini acmadim. Sisler sadece bende led gunduz fari ile beraber coming home leaving home seklinde beyaz olarak yaniyor ve hos bir goruntu oluyor. Tabi ayna alti led beyazlar da guzel bir goruntu sagliyor. İc aydinlatmada komple beyaz led.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18931894189518961897
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.