Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (1251. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.892
Cevap
423
Favori
3.800.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12491250125112521253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı ses benim golften geliyordu.motor kısmında iki hortum birbirine değince ses yapıyordu.
  • Arkadaşlar merhaba

Araca cam rüzgarlığı taktıran var mıdır aramızda? Yüksek hızlarda ekstra ses yapıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengoCenk

Arkadaşlar merhaba

Araca cam rüzgarlığı taktıran var mıdır aramızda? Yüksek hızlarda ekstra ses yapıyor mu?

Cam rüzgarlık işini bende ciddi şekilde düşünüyorum ama benim aradığım MUGEN tipi rüzgarlığı hiçbir yerde bulamadım. Eğer bulabilirseniz kesinlikle Tiguan'a çok yakışır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomeri

quote:

Arkadaşlar merhaba

Cam rüzgarlık işini bende ciddi şekilde düşünüyorum ama benim aradığım MUGEN tipi rüzgarlığı hiçbir yerde bulamadım. Eğer bulabilirseniz kesinlikle Tiguan'a çok yakışır...

Selamlar

MUGEN tipi dediğiniz arka ve ön aynı çizgide devam eden rüzgarlık tipi midir? Ben aşağıdaki linkteki ile ilgilendim. (Fotodaki tiguan değil)

Rüzgarlık

Ben yarın müsait olursam Elif Tuning e uğrayacağım. Oradan bakıp taktırıp taktırmamaya karar vereceğim. Yapıştırma olduğu ve kapı cam sökme takma durumu olmadığı için sorun değil. Beğenmezsem veya yüksek hızda çok ses yaparsa, çıkartır temizlerim yapıştırıcıyı. Eskisi gibi kullanırım. Bana zararı 60 TL olur en fazla.

Orjinali 250 TL civarında. Parçanın kalite ve değerine göre biraz pahalı açıkçası :(

Orjinal Rüzgarlık

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycuş

quote:

Orijinalden alıntı: Hawk18

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Araç yürürken gaz verdiğimde oluşan ve daha çok yolcu tarafı motor tarafından gelen zırıltı sesini, 2 defadır kesemedi servis. Forumda benzer şikayetler vardı. Sizdeki durum nasıldır. Servis giderebildi mi bu zırıltıyı? Bana söylenen yakıt borularının gaz verme sırasındaki titreşimi olduğu ve tamamen kesmenin mümkün olmadığı. Çok aklıma yatmadı. Böyle bir imalat hatasını VW dikkate alır ve fabrika imalatı sırasında düzeltirdi diye düşünüyorum.

İşin kötüsü her servisten çıkışta ses bana daha da artmış geliyor

Forumun eski mesajlarını okurken bu sorunu giderilen bir arkadaşın mesajı vardı. Servis o boruların tamamına izolasyon uygulamıştı. Ama mesajı bulamadım şimdi. En azından hangi servisin düzelttiğini bilseniz ona göre bir hareket planı şekillenebilirdi. (Kendi servisinize o servisi referans verebilir veya en kötü o serviste aracınızı yaptırabilirsiniz)

Bana da izolasyon yapıldığını ilettiler ama zırıltı ortadan kalkmadı. O yüzden yazdım aslında. Diğer arkadaşların sorunu izolasyon yapılınca çözüldümü anlayalım.

Merhaba benim aracımda vardı o ses. özellikle gaz verince 1750 devirden sonra ortaya çıkan bir sesti, bir gün oluyordu bir gün olmuyordu. servise götürdüm yakıt borusu izolasyon eksikliğinden kaynaklandığını söylemişlerdi. serviste ustayla aracı sürdük ben o sırada fazla duymadım ama usta biraz duyduğunu söyledi serviste yarım saat 45 dakika kaldı sonra halletiklerini izolasyonu yaptıklarını söylediler. 2-3 haftadır sesi hiç duymadım. ben malatyadayım tan otoda yaptılar.

Benim şu an kullandığım Golf tede buna benzer ses var. Ama farklı bir durumda ortaya çıkıyor. İkinci vitesten sonra hızlanıpta ayağımı gazdan çektiğimde rölantide giderken hıırrrrrr şeklinde bir ses, direk önden geliyor.. Servise göstermek istediğimde yapmadı. Motorun ısınması sonrası oluşuyor. Bende hortum sürtmesi fln diye düşünüyorum ama ayağı gazdan çektikten sonra gelmesi ilginç.

• Merhabalar,
    Dün 2011 2.0 tdi dsg s&s tiguanımızı aldık ve 400-450 km kadar yol yaptık gerçekten çok doğru bir karar verdiğimizi anladık Bütün tiguancılara kazasız belasız yolculuklar.
    Sormak istediğim bir şey var. Arka camlar karartılmış. Ön camlara film uygulasak sırıtmayacak bir renk nerden bulabiriz. Veya komple film yapsak arkalar çok mu kararır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanyıldırım

Merhabalar,
    Dün 2011 2.0 tdi dsg s&s tiguanımızı aldık ve 400-450 km kadar yol yaptık gerçekten çok doğru bir karar verdiğimizi anladık Bütün tiguancılara kazasız belasız yolculuklar.
    Sormak istediğim bir şey var. Arka camlar karartılmış. Ön camlara film uygulasak sırıtmayacak bir renk nerden bulabiriz. Veya komple film yapsak arkalar çok mu kararır?

Araciniz hayirli olsun.Camlarin cok kararmasini istemiyorsaniz bir numara cam filmi yapabilirsiniz.Ben onleri bir arkalari üç numara yaptim.Arkalar disardan bakinca hic gozukmuyor.Orjinal camlarin rengi icin cam filmi yapan yerlere bakmaniz gerek.Bazi yerler cesitli renklerde yapiyor.

• teşekkürler karartılmış cam üzerine 1 numara film=2 mi 3 acaba? yaptıran varsa paylaşırsa sevinirim. Bir de orjinal alüminyum pedal seti fiyatı ne kadardır. Dün doğuş otodaydık sormuştum ama arada kaynadı unuttum
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba

Selamlar

MUGEN tipi dediğiniz arka ve ön aynı çizgide devam eden rüzgarlık tipi midir? Ben aşağıdaki linkteki ile ilgilendim. (Fotodaki tiguan değil)

Rüzgarlık

Ben yarın müsait olursam Elif Tuning e uğrayacağım. Oradan bakıp taktırıp taktırmamaya karar vereceğim. Yapıştırma olduğu ve kapı cam sökme takma durumu olmadığı için sorun değil. Beğenmezsem veya yüksek hızda çok ses yaparsa, çıkartır temizlerim yapıştırıcıyı. Eskisi gibi kullanırım. Bana zararı 60 TL olur en fazla.

Orjinali 250 TL civarında. Parçanın kalite ve değerine göre biraz pahalı açıkçası :(

Orjinal Rüzgarlık

Tabiki şahsi fikrim ama bu cam sperinin hiçbir araca yakıştığını düşünmüyorum

• quote:

Merhabalar,

Merhabalar,

Hayirli ugurlu olsun iyi gunlerde keyifle kullanin Tigunuzu. ilk izlenimlerinizi ve goruslerinizi paylasirmisiniz bizlerle.
    Keyifli surusler

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba

Selamlar

Rüzgarlık

Orjinal Rüzgarlık

Eliftuningteki rüzgarlık güzel gözüküyor. Ama bence Mugeni gözardı etmeyin.
    Şu linkteki firma İstanbul da, isterseniz birde oraya bakın.
    mugen-cam-ruzgarligi-toptan-parekende.ticiz.com
    404 Not Found
    http://mugen-cam-ruzgarligi-toptan-parekende.ticiz.com

• quote:

teşekkürler karartılmış cam üzerine 1 numara film=2 mi 3 acaba? yaptıran varsa paylaşırsa sevinirim. Bir de orjinal alüminyum pedal seti fiyatı ne kadardır. Dün doğuş otodaydık sormuştum ama arada kaynadı unuttum

Ben , ön ve arka camlara SolarMaster marka 2 numara yaptırdım ama arka camlar çok koyu oldu.
    Benim tavsiyem; önlere 2, arkalara 1numara yaptırın..

• Arkadaşlar biraz önce VW önünden geçerken aracımın tırdan indirildiğini görüp hemen bayi ye girdim.
    Arkadaş benim araç gelmiş yok abi dedi daha gelmedi dedi.Yaw kardeşim dedim şu inen benim araç değilmi çocuk
    baya şaşırdı abi gelmiş ozaman dedi :) gittik baktık incelemeye alacaklarını söylediler pazartesi günü teslim edilecekmiş!
    bir adet o heyecanla foto çektim.Tiguan Crome Edition 1.4 150 PS .Allah isteyen tüm kardeşlerime daha iyilerini nasip etsin inşaallah....
     ***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...

• quote:

Orijinalden alıntı: amele

Arkadaşlar biraz önce VW önünden geçerken aracımın tırdan indirildiğini görüp hemen bayi ye girdim.
    Arkadaş benim araç gelmiş yok abi dedi daha gelmedi dedi.Yaw kardeşim dedim şu inen benim araç değilmi çocuk
    baya şaşırdı abi gelmiş ozaman dedi :) gittik baktık incelemeye alacaklarını söylediler pazartesi günü teslim edilecekmiş!
    bir adet o heyecanla foto çektim.Tiguan Crome Edition 1.4 150 PS .Allah isteyen tüm kardeşlerime daha iyilerini nasip etsin inşaallah....

Müthişsiniz.

Erkekler 2 ye ayrılır. Arabalarını kullananlar, arabalarını sevenler. Bakıyorum da hepimiz ikinci gruptayız sanırım. Sabahları arabaya "günaydın koç" demeye başlamışım. Allah sonumuzu hayır getire

• quote:

Arkadaşlar biraz önce VW önünden geçerken aracımın tırdan indirildiğini görüp hemen bayi ye girdim.

Bu volkswagen kadar alıcısını heycanlandıran firmada yoktur heralde..aynı şeyleri yaşamayan yok sanırım içimizde sipariş ver geldi..geliyor..gelmeli vb..

• quote:

quote:

teşekkürler karartılmış cam üzerine 1 numara film=2 mi 3 acaba? yaptıran varsa paylaşırsa sevinirim. Bir de orjinal alüminyum pedal seti fiyatı ne kadardır. Dün doğuş otodaydık sormuştum ama arada kaynadı unuttum

Ben , ön ve arka camlara SolarMaster marka 2 numara yaptırdım ama arka camlar çok koyu oldu.
    Benim tavsiyem; önlere 2, arkalara 1numara yaptırın..

Onlere 2 numara yapinca polisle sorun yasanabilir belki.

• quote:

quote:

Müthişsiniz.

Erkekler 2 ye ayrılır. Arabalarını kullananlar, arabalarını sevenler. Bakıyorum da hepimiz ikinci gruptayız sanırım. Sabahları arabaya "günaydın koç" demeye başlamışım. Allah sonumuzu hayır getire

Teşekkürler.Golf aracımı 1 günde sattım :) Tiguanda bir tane gelecekmiş Nisan sonnuna dediler tamam yaz dedim o zaman beni.
    Sıra beklemeden alıyoruz inşaallah.

• quote:

Allah c.c kaza bela vermesin benim aracıda görmek gzl oldu daha gelmesine baya var gün sayıyoruz :D

• dün servisten aradılar. kesinlikle ret veriyolarmış cam tavan kapsam dışı diye. servis yetkilisine cam tavanın su kanallarını temizleyin. sunroofuda kapatın dedim. yapcak bişey yok. full life olayı iyi bir ders oldu bana. aracı alırken artı 2 yıl garanti seklinde satmışlardı. arabanın sunrofunda çerçeve sıkıştırdıgından motor yavaş çalışıyormuş. oyuzden de takılma yaptıgı söylendi. full life dan çerçeve ve motor için teklif vermişler ret geldiğini söyledi masrafı çerçeve motor dahil sadece malzeme 3 bin TL yi geçiyormuş. servisten arabamı aldım. 250 TL SU KANALI TEMİZLİĞİNE VERDİM. Sonra Autokinge gittim kaskodan lekeleri temizletiyim diye onlarda 2 cm çapında leke temizliyolarmış. oda olmadı yani. servisten ret yazı ile arızanın maliyetini talep ettim onuda vermediler. zaten neyi kabul ediyolar ki. kendim arayıp konuşcakmışım saolsunlar. benim şimdi yapacağım şey, tüketici hakem heyetine poliçe ile beraber gitmek ve sonucu beklemek. full life +2 yıl içinde 1800 tl para ödemişim o zman. bekleyelim ve görelim bakalım ne olcak. artı doğuş otoya ve full life tekrar mail atcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: KFTN

quote:

Orijinalden alıntı: gokceali

ARKADAŞLAR TİGUAN 2009 1.4 TSI aracımı alırken vdf +2 yıl yaptırdım. 2 aydır cam tavandan ince bir ses geliyordu ve bazen açıldığında kapanmıyordu bende bir süre açmamıştım. Yagmurlu günlerden sonra aracın içerisine su aldıgını tavan baktıgımda gördüm. bugun vw servise gittiam garanti kapsamında degilmiş camlar kapılar vs dediler. elimde sadece garantinin uzatıldıgına dair yazı var. aracın bütün bakımları yapıldı. servisten yapılan açıklamada. su kanalları doldugundan aracın içine du dolmuş ve sunroofun motor kısmında sorun varmış. şimdi ne yapacagımı gerçekten şaşırmış durumdayım. satarken aracı +2 yıl daha uzattıklarını söylemişlerdi. nasıl bir yol izlemem gerektigi konusunda bilgilerini paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Merhabalar,

Durumla ilgili herhangi bir gelisme varmi? Dogus oto'ya ilettinizmi sorununuzu? Nasil bir yol izlediniz? Bahsettiginiz cam tavan arizasi ile ilgili sizin yapabileceginiz ne olabilir bende anlayamadim! gelismelerden bizleride haberdar edin lutfen .

Keyifli surusler, iyi gunler

dün servisten aradılar. kesinlikle ret veriyolarmış cam tavan kapsam dışı diye. servis yetkilisine cam tavanın su kanallarını temizleyin. sunroofuda kapatın dedim. yapcak bişey yok. full life olayı iyi bir ders oldu bana. aracı alırken artı 2 yıl garanti seklinde satmışlardı. arabanın sunrofunda çerçeve sıkıştırdıgından motor yavaş çalışıyormuş. oyuzden de takılma yaptıgı söylendi. full life dan çerçeve ve motor için teklif vermişler ret geldiğini söyledi masrafı çerçeve motor dahil sadece malzeme 3 bin TL yi geçiyormuş. servisten arabamı aldım. 250 TL SU KANALI TEMİZLİĞİNE VERDİM. Sonra Autokinge gittim kaskodan lekeleri temizletiyim diye onlarda 2 cm çapında leke temizliyolarmış. oda olmadı yani. servisten ret yazı ile arızanın maliyetini talep ettim onuda vermediler. zaten neyi kabul ediyolar ki. kendim arayıp konuşcakmışım saolsunlar. benim şimdi yapacağım şey, tüketici hakem heyetine poliçe ile beraber gitmek ve sonucu beklemek. full life +2 yıl içinde 1800 tl para ödemişim o zman. bekleyelim ve görelim bakalım ne olcak. artı doğuş otoya ve full life tekrar mail atcam.

• 
Sayfa: önceki 12491250125112521253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.