Şimdi Ara

Tiguan DSG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tiguanda 2.0 dizel 7 ileri, 1.4 benzinli 6 ileri dsg.

160hp olmasi, vergi ve fiyat avantajlari nedeniyle benzinli daha cazip geliyor.

Sormak istedigim konu ise, sorunsuz olan dsg hangisi? 6 ileri mi 7 ileri mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 ileri DSG sorunsuz olanıdır fakat 1.4 benzinli çok yakar o kasaya garantili araç ise 2.0 dizel DSG seçin.
  • Sehir ici kullandigim b sinifi kucuk bir aracim var tiguan %90 uzun yolda kullanacagim. Uzun yolda cok uzmez diye dusunuyorum, yoksa yaniliyor muyum?

• İstanbul trafiğinde ne olur bilmem ama bizim ortalama izmit merkezde 8,4 litre
    Bana göre otomatik, turbo, 160 bg lik yüksek bir araç için başarılı
  • Tiguanda hem 1.4 hemde 2.0 motorda yağlı kavrama kullanılıyor yani sorunsuz kafanız karışmasın 6 veya 7 olması farketmez o yönden ikisi de alınır ancak

Motor olarak 2.0 tercih edin derim. 1.4 tsı 160 hp çok temiz ve sorunsuz bir motor değil. Daha önce hem forumda hemde plazada çalışırken denk geldiğim tiguanlarda garantiden komple motor değişimi yapıldı forumdaki arkadaş mahkemelik oldu.

Kısaca 2.0 sizin için ideal olur derim.

Ha illa benzinli olsun derseniz 1.6 ecoboost 182 hp kugaya da göz atın derim. Hem uzun yolda kullanılacak donanım olarak memnun eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 9 Kasım 2014; 18:16:21 >
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Aradaki 30binlik fiyat farki ve vergisinin yuksek olmasi benzinliyi daha cazip hale getiriyor benim icin. Ama motor konusunda bahsettikleriniz kafami karistirdi, bu konuyu arastirayim. Tesekkurler oneriniz icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: brdst

Aradaki 30binlik fiyat farki ve vergisinin yuksek olmasi benzinliyi daha cazip hale getiriyor benim icin. Ama motor konusunda bahsettikleriniz kafami karistirdi, bu konuyu arastirayim. Tesekkurler oneriniz icin.

Ne demek insallah yardımcı olmuştur

Bu arada kuga da listenizde olsun derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    POLO DSG
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.4 alın garanti uzatın kafanız rahat olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.