çok saol hocam senin yöntem sayesinde aldım internet explorer + seed4.me vpn ile sorunsuz oldu. Kart bilgilerini girme aşamasında vpn kapatın yoksa hata verir. Bir de sanal kart kullanın. Seed4.me vpn için 1 haftalık kod var ''octsd1year'' bu işlem için vpn arayan varsa işini halledebilir. |
TIDAL HiFi 6 Ay Ücretsiz (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2 farklı kredi kartıyla denedim ama bir türlü olmuyor. "Your transaction could not be completed." hatası alıyorum. Bunu çözebilen var mı acaba?
-
Yukarıda bir arkadaş yazmış.İnternet Explorer ile deneyin diye.Veya ödeme adımında VPN kapatmadiysaniz birde kapatıp deneyin isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu sahibine ve konu içerisinde bilgilendirici mesajlar atan arkadaşlara teşekkürler. @Dark Brotherhood hocamın dediği şekilde yaptım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sta07Yukarıda bir arkadaş yazmış.İnternet Explorer ile deneyin diye.Veya ödeme adımında VPN kapatmadiysaniz birde kapatıp deneyin isterseniz.
Internet Explorer ile denedim, VPN de kapalı. Normalde TIDAL Hi-Fi satın almak istediğim zaman da aynı hatayı veriyor. 2 farklı kartta da hata veriyor.
-
İnternet explorer ve seed4.me vpn ile 6 aylık hifi üyeliğini aldım. Ödeme kısmında vpni iptal ettim. Çok teşekkürler bilgi için. @Winter Is Coming
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Brotherhoodçok saol hocam senin yöntem sayesinde aldım
internet explorer + seed4.me vpn ile sorunsuz oldu. Kart bilgilerini girme aşamasında vpn kapatın yoksa hata verir. Bir de sanal kart kullanın.
Seed4.me vpn için 1 haftalık kod var ''octsd1year'' bu işlem için vpn arayan varsa işini halledebilir.
Alıntıları Gösterhocam yeni üyelik almak şartmı yoksa hali hazırdaki hesabımız ile alabiliyor muyuz ? yine tidalın önceki kampanyasından yararlanmıştım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: whitelatedhocam yeni üyelik almak şartmı yoksa hali hazırdaki hesabımız ile alabiliyor muyuz ? yine tidalın önceki kampanyasından yararlanmıştım.
Alıntıları Gösterben yeni üyelik açıp aldım bilmiyorum tam olarak
-
kupon süresi dolmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: whitelatedkupon süresi dolmuş.
boşver zaten yasaklandı
ağlanacak halimize gülüyoruz artık bu memlekette
-
Ben de siz diyince fark ettim. Lisans sorunu sebebiyle engellendi sanırım.
Spotify, Deezer’a devam. -
reiz kapatmış, ödeme alamayınca.
oturun diriliş ertuğrul müzikleri dinleyin, neyinize sizin tidal
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Deezer da gitti diye gördüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ulan yeni 1.99a üyelik aldıydım tüüüü
-
hocam zaten bitmişti kampanya, ben de senin gibi 1.99 a 4 ay aldım :)
-
O zaman Spotify’a devam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X