Şimdi Ara

Ticaret Hilesi (10.7.2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bugün metin2nin en güncel hilesini anlatacağım.bu hile yukarıda yazdıgım gibi ticaret hilesidir.ticaret hilesi nedir ? t,caret hilesi karsı tarafın kabule basmasına gerek kalmadan ticareti tamamlayan bir hiledir.oyunun ceşitli buglarından yararlanarak hazırlanmıstır.çok sık kullanmayın hemen ban yersiniz ve yan çarınızla kullanın ban yerseniz ana çar yanmasın.
    her neyse kullanıma geçiyorum dosya rar şeklinde açtığınızda sadece 1dosya var onu metin2 nin içine atıyoruz ve çalıştırıyoruz.hile olduğu için virüs programları ötebilir benim bilgisayarımda henüz bi olumsuzluk yaşanmadı 5gündür kullanıyorum.kullanmak istiyorsanız virüs programını hileyle işiniz bitene kadar devre dışı bırakın.neyse ilk hileyi açıyoruz oyuna giriyoruz.bi adamın yanına gidiyoruz diyoruz mesela DOLUNA BAKABİLİR MİYİM olur kardes diyo gösteriyo siz hiledeki kısıma adamın nick ini kusursuz şekilde yazıyorsunuz büyüğüyle küçüğüüyle alttaki buton a basıyorsunuz ve oyuna girip kabul e basıyorsunuz yanlız tavsiyem adama ticaret atmadan nick i ni yazın sonra ticareti açınca butona basıp kabul edin.simdilik bu kadar sorularınız olursa cevaplamaya hazırım.

bu da indirme linki degidim gibi hile oldugu için virüs programlarınız ötebilir. eğer öterse 5dk lık falan devre dısı bırakmayı deneyin

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

EDİT:TARAMA SONUÇLARI>>>> https://www.virustotal.com/tr/file/070f65bb0211d58a22a5dd46bf16519cb37f819025af88ce8131461a0f2923e8/analysis/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yibah98 -- 30 Ağustos 2014; 12:25:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.