Şimdi Ara

Ticaret Bakanlığı uyardı: IBAN kiralayanlara hapis cezası geliyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Lumpen beni bloklamis ama bunu okuyacaktir yazayim yine. Ormanda acliktan buyukbas avina cikilan Venezuela da hala dimdik ayakta kistas oysa. Sefalet endeksi de tum dunyada 5. olan ulkede ekonominin batmadigini iddia ediyor. Millet geceden ekmek kiyruguna giriyor 3 kurus daha ucuza alabilmek icin. Kent lokantalarinda metrelerce kuyruk olusuyor. Savas halindeki Rusya ve Ukrayna’da yok boyle goruntuler bu nasil utanmaz zihniyet ya ar damariniz mi catladi sizin olm? Hos sizin zihniyetinizin ac biraktigi insanlari Eko ve Mansur baskan doyuruyor ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 26 Nisan 2024; 22:32:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin batışını, vitrine "Kapatıyoruz, zararına satış" yazan esnafın iflası gibi sananlarda bugün. Ticaret Bakanlığı uyardı: IBAN kiralayanlara hapis cezası geliyor! 


    İşte bunlardaki ekonomi bilgisiyle ülke yönetildi, siz düşünün Ticaret Bakanlığı uyardı: IBAN kiralayanlara hapis cezası geliyor! 



    Ticaret Bakanlığı uyardı: IBAN kiralayanlara hapis cezası geliyor!




  • joven kullanıcısına yanıt

    Dünyayı bırak, sana abd krize girdi mi diye sormadım. Bana yeni nesil derken ülkenin eskisini kastetmedin mi? Ülke 22 yıldır ekonomi batmak bilmiyor diye kendince laf atmadın mı? Senin partin 20 yıldır eskileri kötüleyip, kriz falan demiyor mu?


    Bir akplinin o zamanlar için bu tarz bahaneler üretip savunduğunu hiç görmedim ama şu anda senin yaptığın gibi bu dönemi savunan çok gördüm. O yüzden diyorum sen partizanlık uğruna bu şekilde yazıyorsun.

  • Ülkede dolandırılmadık adam parmakla gösteriliyor, yeni mi görmüşler böyle bir sorun olduğunu. Zahmet etmeseydiniz. Sabah-ı şerifler hayırlı ola!
    Ayrıca dolandırıcıya imkân sağlayan adama 1 yıl nedir? 1 yılın zaten yatarı yok. Direkt suça ortak olmaktan yargılanmalı.

  • Elma kullanıcısına yanıt

    şakamı yapıyon ne yüzbinlerce tl si ? milleti meraklandırma aylık 2 bin tl yada 3 bin tl veriliyor

  • mavikıs M kullanıcısına yanıt

    Tek seferde 200 bin tl alan var ayrıca benle düzgün konuş mk ne biçim üslup bu seni blokluyorum velet.

  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Yeterli değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence gereksiz bir uygulama. İşleri güçleri vergi vergi vergi. Ekonomi kötü , dön de aynaya bak derler adama. Önce sen yapacaksın sonra esnaftan vatandaştan bekleyeceksin. Kusura bakmasınlar ben nakit ödemeye ve fiş almamaya devam ederim.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.