Şimdi Ara

TİBİA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
16.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knightten sonra tibia evet ben çok beyeniyorum isteyenlere adresi vereyim.Üye olamazsanız bana söyleyin özel mesaj;)http://www.tibia.com :D

• Arkadaşım tabiiki sen beyenmiş olabilirsin ama bu foruma forumla ilgili oyunlar yazılıyor bu 1. si , 2. olarak yine sen beyenmiş olabilirsin ama bu oyunun görsel nitelikleri çok kötü :D
  • siteye girilmio
  • BUNE YA COCUK OYUNU GIBI

KARDES YAS KAC BU ARADA
  • abi bırak ya ne tibia sı, 2d bile değil o oyun. bende knighttan sıkıldığım bir andaki oyun arayışımda karşılaştım, oyunu kurdum, oyuna girdim 5dk sonrada Shift+Del, oyun oynanabilirlik kötü, oyunun nasıl oynancağını okumayan biri için. git ultima online oyna eğer tibia ya güzel diyorsan başından kalkamazsın.

tibia da ing. bilmen şart vendorlarla diyalog kuyorsun. zindanlar çok karanlık hatta rgb(0,0,0) yani siyah eger elinde torch yoksa. adam seni ittirio action sırasında. nasıl oynuyorlar bu oyunu anlamadım bi de lvl 80 olan adamlar varmış.

beğendiysen sana iyi oyunlar.
  • [Deleted by Admins]
  • beyler işte oyun bundan ibaret

TİBİA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skolyoz Grafisi
    7 yıl önce açıldı
    Skolyoz grafisi
    4 hafta önce açıldı
    Ameliyatsız Miyom Tedavisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çocukken oynadığım atari oyunlarına benziyoTüm çocuklara tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

Çocukken oynadığım atari oyunlarına benziyoTüm çocuklara tavsiye ederim

YA ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ ADAM BEĞENMİŞ PAYLAŞMAK İSTEMİŞ SİZİNLE

• Abi bunu 2mb ekran kartı kaldırırmı
  • Uçurur bile :D
  • dalga geçmeyin ya size göstermek istemiş sizde dalga geçiyorsunuz beğenmiyorsanız ilgilenmeyin ve cevap vermeyin bu yardımı adamın yüzüne vurmaya gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEJAWU_93

dalga geçmeyin ya size göstermek istemiş sizde dalga geçiyorsunuz beğenmiyorsanız ilgilenmeyin ve cevap vermeyin bu yardımı adamın yüzüne vurmaya gerek yok

+1+1+1+1+1

• quote:

Orjinalden alıntı: DEJAWU_93

dalga geçmeyin ya size göstermek istemiş sizde dalga geçiyorsunuz beğenmiyorsanız ilgilenmeyin ve cevap vermeyin bu yardımı adamın yüzüne vurmaya gerek yok

+1

adam bişey bulmuş bizimle paylaşmak istemiş.1,2 defa yazılmış çocuk oyunu diyede neden adamı suçlar gibi dalga geçionuz?
    ben de oynadım oyunu 5dk da olsa oynadım oyunda ve buyukler var çoğunlukta ve çoğu oyuncu yabancı. çok eski bir oyun. zamanın belki en iyisi o zmandan bağımlılık yapmış hala oynayanlar var. dediğim gibi lvl 70 lvl 80 playerlar var. ve kasmak cok zor o kadar soyleyem.
    oynamadıysanız bunu benim makine kaldırırmı fln gibi aptalca yorumlarda yazmayın lutfen.

-----------

eğer dersenizki 5dk oynadın nerden biliosun lvl 70 lv 80 adamlar, zindanları, oynanabilirliğini fln. ben her oynadığım oyunu once araştırım nasıl oynanır nerden ne nasıl yapılır. sizede tavsiye ederim. eğer knight online i araştırıp neyin ne olduğunu öğrenip oyuna başlasaydınız. abi nasıl kolun yeşerdi, abi pelerini bi versene takayım nasıl alırım demez ve bazı kendini akıllı sana kişilerin tuzaklarına düşmezdiniz.

=============================

çözümün parçası değilsen, sorunun parçasısındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 14 Ekim 2005, 22:24:42 >

• Beyler bende size supreme destinyi öneririm koya ara verdim bunu oynuyom şimdilik.E-gamesin oyunu.E-gamesden aldığın accauntla oynayabilirsiniz.Gerçekten çok sarıyo.Knighttaki gibi bebelerin oynayacağı tipte oyun değil.Sizi de beklerimBurdan indirinhttp://www.supremedestiny.com.my/download.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 14 Ekim 2005, 22:41:41 >
  • beylerrr tibia ya nasıllllllllllllllllll üye olunuyorrrrrrrrrrrrrrrrrr lütfen acele edermisinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bakmıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • 27 yasinda bir bankacıyım yaklasık 3 senedir fazla olmasada gunde en az 6 saat tibia oynuyorum..... ben daha once K O (ARES), ultima, o game, oynadım. ama tibia daki gibi bi denge gormedim. oyunu su anda yaklasik olarak surekli benim tanidigim 300 kisi oynuyor ancak benim tibia da karakterim var diyen 1000 kisi vardir. oyunda 68 tane server var türkiyedeki türkler azura ve obsida olamak uzere 2 serverda benim mugladan arkadasim hayaletin lvl 64 benim lvl 40 nickim zindan. obsida serverinda en yuksek hayalet ve zibil-han azura serverda ise en yuksek lvl dana ariesia bide hollandan thoria serverinda oynayan turkler varmis onlardanda yeni haberimiz oldu orada en yuksek lvl 98 ottoman pasha... neyse bu oyuna ben basladigimdan beri cesitli oyunlar karsima cikti ama bu oyun gibibisi yok cunku oyun 6 mb ve 56k downlodsuz oynatiyor. oyuna kayıtlı 1,5 milyon kisi olmasinin nedeni de bu grafiklerin kotu olması ayrıca magaralrın karanlık olduguna bakmayın bizim o karanlıgı acacak programlarımız var server her uptade oldugunda yeni programları bilgisaayar muhendisi arkadaslar yolluyor muthis bir turk dayanismasi var kimse kimseyi dikmiyor.. :D bir de mecbur olmak zorunda oyunda bazı kısıtlamalar dahilinde her an saldiriya aciksin ve su veya bu sekilde her oldugunde %10 puanin skillerin dusuyor. onun icin yasamak cok onemli oyunda ilk server olan amerada 249 lvli biri bile var oynamanızı tavsiye eder obsidia ya geldiginiz de sagdaki vipden (((( zindan ))))))) eklerseniz beni on-line gordugunuz de msg atabilirsiniz. (yani yesil)
    OYUNUwww.tibia.com dan indirimek icin sagdan download basın o sizi yonlendirecektir. oyuna kayıt olmak icin login diyorsunuz.

TURKIYE SUPER LIGI (obsidia)
    1- zibil-han 68
    2- hayalet 64
    3- ebu'etfal 53
    4- jac-kal 52
    5- azumy 48
    6- gurdall 47
    7- master imam 46
    8- selahaddin eyyubi 44
    9- polathanem 43
    10- kanuni 43
    11- yabgu 43
    12- zindan 40
    13- caki mehmet 38
    14- yok yaa 36
    15- Litruxs 30

"""DEATH SOLVES ALL PROBLEM NO MAN NO PROBLEM"""

• Ya beyler hiçbiriniz rakion online oynamıyomu gerçekten iyi bir oyun ya oynananbilirlik süper belki grafikler birazcık kötü oalbilir ama oyun çok güzel ben burda 1.5 senelki Knight cıyım oyunu yükliyeli 2 gün oldu Knight ye uğramıyorum bile ya çok güzel bi oyun bence bi girin bakınwww.softnyx.net 228mb bi indirin deneyin umarım beyenen çıkacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: YvZ_YaVuZ

Ya beyler hiçbiriniz rakion online oynamıyomu gerçekten iyi bir oyun ya oynananbilirlik süper belki grafikler birazcık kötü oalbilir ama oyun çok güzel ben burda 1.5 senelki Knight cıyım oyunu yükliyeli 2 gün oldu Knight ye uğramıyorum bile ya çok güzel bi oyun bence bi girin bakınwww.softnyx.net 228mb bi indirin deneyin umarım beyenen çıkacak..

abi benim bilgisayar ezik kaldı biraz
    p4 1.2 işlemci istio minimum, benimki p3 1Ghz

ne yapsak

ben gunbound oynuom ama arada sırada, worm seviyosan bi bakmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 20 Ocak 2006 13:15:24 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.