Şimdi Ara

tibia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tibia her oyun gibi değil.2D olması bence tibianın tek kusuru.5-6 yıldr tibia var ve tibia pvp si ile ticareti ile canavar kesmesi ile ve partyleri ile çok eğlenceli.sitesiwww.tibia.com downloaddan indiriyorsunuz ve singup tan kayıt oluorsunuz.ilk başta rookguardda başlıyorsunuz burda adam kesemiyorsunuz.ilk önce optionstan classic tibiaya ayarlıyın inanın bu daha kolay.sonra ilerleyin ve şehrin ortasında bir şey olduğunu göreceksiniz oraya sağ tıklayın.aşağıya mağaraya ineceksiniz burada rat keserek lvl 3 olun ve merdivenlerden yularıya çıkın.şehirde biraz daha ilerledikten sonra bir köprü var.köprüyü geçip ormana gideceksiniz ormanda lvl 8 olun ve şehre dönün şehirde büyük bir bina var kuzeyde.o bnanın 2. katında oracle denilen bi heykel var.ona:
    -hi
    -yes
    -(orda dediklerinden istediğiniz şehri seçin)
    -(sonra paladin knight druid veya sorcerer den seçin)
    -ve yes deyin
    artık şehirde adam kesebilir ve lvlinizi arttıra bilisiniz
    KARAKTERLER
    DRUİD
    druidler cancılardır boş taşlara can büyüsü basabilirler
    SORCERER
    sorcererler bildiğiniz karabüyücüdürler ve sorcererlerin büyüleri attacklara yöneliktir.sorcererler boş taşa attack büyüsü basarlar
    PALADİN
    paladinler arrow ,poison arrow, bolt power bolt,flame arrow ,bow ve crossbow kullanırlar.ok atarak distance skilleri diğerlerinden daha çabuk gelişir.
    KNİGHT
    knightlar şovalyelerdir ve hızlı gitme ve attack olarak büyüleri wardır.axe club sword ve defans skilleri çabuk gelişir.
    SKİLLER
    tibiada axe,magic level,club,distance,defans ve sword skilleri vardır.mesela elinde sword var sword kullana kullana sword skillerin gelişiyor.bir canavar sana attack yapa yapa senin defansın gelişiyor.büyü yapa yapa magic levelin gelişiyor vs.
    PVP
    bir oyuncuya attack yapınca pk denilen canınızın yanında beyaz kuru kafa çıkıyor.pk olunca başkaları size pk olmadan dalabiliyor.1 haftada 3 adam kesince kırmızı kuru kafa çıkıyor ve red skul oluyorsunuz ve eşyalarınızın hepsi düşüyor.biri pk iken ve kimseye vurmuyorken siz ona vurursanız sizin canınızın yanında sarı kuru kafa çıkıyor.yani yellow skull oluyorsunuz.
    BÜYÜ TAŞLARI
    oyunda sorcererlar ve druidler boş taşlara büyü sözleri söyleyerek büyü basıyor.
    oyunda büyülerin adları kısaltılmış
    uh,ıh,sd,hmm,lmm,gfb gibi
    BÜYÜLER
    tibiada satıcıdan belli bir miktar parayla aldığınız büyünün sözlerini söylediğinizde büyü yapmış oluyorsunuz.
    TEST SERVER
    tibiaya zor diyenler aa oynamak isteyenler test serverları oynayabilirler.
    www.tibia4ever.tk adresine girin ve download yerinden tibia 7.6 ya tıklayın.sonra ordan tibia ip changer 7.6 ve tibia 7.6 client dosyasını indirin.www.otservlist.org adresinde ip leri ile birlikte birsürü server war ip lerini kopyalayıp ip changera yapıştırın.serverların sitesinden account alın ve tibiayı açın ip changera ip yi changeyelin 5-6 kere şifrenizi yazın ve girin
    TEST SERVERIN AVANTAJLARI
    bütün büyülerin alınması
    lvl 8-10 dan başlamak
    pvp serverlarda 100 den başlamak
    zırhlarla başlamak
    bazı serverlarda fast attack oluyor
    bunu yazarken ellerim ağrıdı umarım yardımcı olmuşumdur
    not:alıntı değildir hepsini ellerimle yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orumcekadam -- 21 Aralık 2006; 19:06:22 >

• oynamak isterseniz yardım ederim yada sorunuz olursa elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım
  • yaw ben ttnet kulanıcısyım suanda cok kötüya hiç bi yabancı siteyi girmio sizdede mi öle??
  • benim adsl giriyo neden girmiyoki?
  • yaw kardeş çok kötü ya görüntüsü yanlış anlama ama ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: freadom

yaw ben ttnet kulanıcısyım suanda cok kötüya hiç bi yabancı siteyi girmio sizdede mi öle??

kardeş iki gündür bole ya hay ben bu ttnetin varyaaaa ************* tobe tobe ya bu tt nete istanbul fay hattı g**sin!!!!

• abi bu ne berbat bı oyun yaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jsro oynuyorum :)
    20 yıl önce açıldı
    euroaion elyos kinah
    4 yıl önce açıldı
    Managerzone
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olsun canımız sağolsun önemli değil zaten ilk konumdu bu biraz acemice oldu ama 2D olması her oyunu kötülemezki pvpsi eglenceli olabilir siz bilirsiniz
  • kardeş ben saten oyuna bişi demedimde onları boşver sen takma.

bazen bunlar için bişiler paylaşmak kabahat oluo.sen istiosan aç konuyu sonra ipleme.
    yada hiç konuyu bile açma kendin oyna burdaki çou arkadaş bole salla sen bunları..
  • saol executioner123
  • abi görmeden açmisim bakmadim neyse bende forteradayim azura bozuyo beni forteraya beklerim (tarius rhymos 33lvl knight ) beklerim...
  • ok önemli değil
  • Slm,carlin quest inin olduğu yerin yan tarafında bir oda var,electric trap ler faln var oraya nasıl giriliyor?

2-Yine rookgard ta haritanın doğusunda bir mezardan aşa ğıya delik var ,tunelin sonunda gohul var,fakat dvar la kapalı,duvar nasıl açılıyor?

3-Ghoul un olduğu yerin ustunde,geldiğm kapı kapalı ve kilitli,silver key var fakat açılmıyor nsl açarım kapıyı?

Bilenler cevaplarsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal37 -- 26 Kasım 2006; 16:34:50 >
  • rookgardda ghoul varmı ki? varsa ben bilmiyorum carlinde hiç quest yapmadım azura da lvl 15 im bide tibia test serverdan bahsediyimwww.otservlist.org burası serverların listesi test serveridawww.tibia4ever.tk ya girip üstteki downloada tıklıyoruz sonra tibia 7.6 ya tıklıyoruz ordan ip changer 7.6 ve tibianın 7.6 clentini indiriyoruz ikisini çaşıltırınca otservlist.org daki ip adreslerine kayıt olarak ip adresini kopyala ile ip changer 7.6 ya yapıştırıyoruz sonra 4-5 kere change leyip şifremizi yazıp giriyoruz test serverlarda tüm büyüler alınmış oluyor üst baş düzülmüş oluyor ve muhtemelen lvl 8 den başlıyorsun bazı pvp serverlar var onlarda 100 den başlıyıp savaşıyorsun adam kestikçe lvl artıyor

• ewt ghoul var 1 adet,ama geldiğim yerdeki kapı kitlenmiş,açılmıyorda aşadada rotworm ve 2 skeleton var,gücüm yetmiyor indirmeye hepsini tek başıma.sıkıştım kaldım burda :/ bende azura dayım bu arada.
    ve small axe ı nerden bulabilirm,pick ,le değiştiriyormuş ancak npc?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal37 -- 26 Kasım 2006; 21:55:54 >
  • ewt ghoul var. ve ghoul rookda slimeden sonraki en güçlü yaratik...
    ghoul kapisi için bi kolu çekiyodun bi ara bi arki demisti slimede sürekli spaw olmuyo ara sira yani bi nevi rook boss. bildiklerim bunlar := ama ghoul ü tavsiye etmem xD rookda kesmek zor olur gibime geliyo XD
    questlerin bazilari:
    kolay questler rookda tom un yukarisindaki ahirin orda lahim deligi var tikladiginda orda bi delik daha var deligin solundaki yere tikladigin da double veriyo.
    rapier quest büyük ihtimalle biliyosundur.
    aman ne yapcan rook geç main e

• Ya öle deme rook sardı beni baya,giremediğm yerler var,mesela bi swor gördüm"only the humble can touch me" yazıyordu gizemli geldi bana, bütür şeyler ile uğraşmak hoşuma gidiyor.
  • rookddaki tek gizem goblin templede orayı bul taslar var belli yerlerde tiklayip açman gerek sonra sana bi goblin cesedi çikcak içini baskasi almamissa içinde studed legs ve leather armor çikcak 10gp de çikiyo quest sayilmiyo bu yani her server saveden sonra gidp ala bilirsin
  • present box nerden alınıyor ve npc e geri getirince ne veriyor?
  • ss
    :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.