Şimdi Ara

TIBBİYELİLER (DH gurur tablosu) 《200 Tıbbiyeli olduk》SS'leri ATIN ARKADASLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
11
Favori
22.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanı gırerım dıyosun?? kars olsa da olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizakkar7

yanı gırerım dıyosun?? kars olsa da olur

bence oluru var yani.. gecen yil kacla almis?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D8783DAC6 -- 28 Temmuz 2017; 18:56:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hazir toplanmissiniz sorayim hepinize. Bildigim kadariyla yillik toplam 5800 tus kontenjani ve snairim.su an yillik tip fakultesi kontenjani 12500 civari. Su an yillik ne sayida doktor mezun oluyor falan birileri aydinlatabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tersylay

Beyler hazir toplanmissiniz sorayim hepinize. Bildigim kadariyla yillik toplam 5800 tus kontenjani ve snairim.su an yillik tip fakultesi kontenjani 12500 civari. Su an yillik ne sayida doktor mezun oluyor falan birileri aydinlatabilir mi

bu kisilerin cogu yurtdisina gidecegi icin ve sehir hastanelerinin aciliacagi icin herhangi bir sorun yok hocam

• yaz dostum

• Beni de yaz.

• hocam listenize beni de yazın
  • Yaz yaz yaz

• Yaz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

quote:

Beyler hazir toplanmissiniz sorayim hepinize. Bildigim kadariyla yillik toplam 5800 tus kontenjani ve snairim.su an yillik tip fakultesi kontenjani 12500 civari. Su an yillik ne sayida doktor mezun oluyor falan birileri aydinlatabilir mi

bu kisilerin cogu yurtdisina gidecegi icin ve sehir hastanelerinin aciliacagi icin herhangi bir sorun yok hocam

Hocam ben uzmanlik icin soruyorum herkes uzman olacak degil sonucta bu oran yuzde kac olur diye soruyorum bu arada ne ise yarayacak bilmiyorum ama yazabilirsin beni de listeye

• Beni de yaz :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

quote:

Hocam ben uzmanlik icin soruyorum herkes uzman olacak degil sonucta bu oran yuzde kac olur diye soruyorum bu arada ne ise yarayacak bilmiyorum ama yazabilirsin beni de listeye

yav oran aynı amaç da eğlenmek 2000liler için bir öngörü yani

• Vay vay vay vay vay Vay vay vay vay vayVay vay vayVay vay vay vay vay Vay vay vay vay vayVay vay vay vay vay vay vay Vay vay vay vay vay Vay vay vay vay vayVay vay vay vay vay Vay vay vay vay vay Vay vay vay vay vayVay vay vay vay vay Vay vay vay vay vay Vay vay vay vay vayVay vay vay vay vay Vay vay vay vay vay Vay vay vay vay vayVay vay vay vay vay Vay vay vay vay vay Vay vay vay vay vayVay vay vay vay vay doktorlara bak

• Yaz hocam yaz

• Tıp falültesi 4. Sınıfa geçtim, ama sizden ricam bi bitin artık gurur tablosu falan

hayır bide yarısının nicki dr ile başlıyor, ilerde dr plaka da alın tam olshn

• quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Tıp falültesi 4. Sınıfa geçtim, ama sizden ricam bi bitin artık gurur tablosu falan

hayır bide yarısının nicki dr ile başlıyor, ilerde dr plaka da alın tam olshn

hangi tıp reis

• İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    Tamam agbi.

• yaz hacı beni de yaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.