Şimdi Ara

Tıbbın epey yükseleceği gerçeği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Haklısınız hocam, zaten şöyle bir kaide var. İnsanlar kazançlarının %90ını ticaretle %10unu da çalıştığı meslekte alır diye. Bu yüzden dediğin gibi önümüzde yaklaşık 50 senede kendini nerede görmek istiyorsan oraya yönlenmemiz gerek.

Maaş filan bir şekilde kazanılıyor. Hiç olmazsa çiğ köfteci aç ayda 50-60 rahat kazanabiliyorsun önemli olan bu işi sevmek gerekiyor.

• realacc kullanıcısına yanıt

Bence de hayır duasıyla çalışmamız gerek.

yazılımcılıktaki birinin 1-2 günde kazandığını hekim 1 ayda zor kazanıyor ama sonra doktora çok fazla maaş verildi oluyor 

karamba hoş geldin  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aİ_HUMAN kullanıcısına yanıt

cümlenin sonuna ünlem ya da bonus emojisi koymalıydın hocam  

• Aİ_HUMAN kullanıcısına yanıt

Ben tıp bitirmiş birinin ilk 6-7 senesiyle yazılımın ilk 6-7 senesini kıyasladım ve yazılımın yıpratıcılık açısından daha iyi oldugunu söyledim . F/p sininde saatlik ücret olarak yakın veya yazılımcının daha iyi oldugunu söyledim . Yani geleceğe yatırım yaptıgında doktorluk daha avantajlı ama riskli gelecekte ne olacagını bilemezsin . 6 sene tıp oku 4 sene asistanlık sonra da zorunlu görev var . Bence şartlar daha cezbedici olmalı tıpta yoksa yazılım ivmesini kıracağını düşünmüyorum tabi bi temmuzu görmek lazım

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Hocam benim burda kastettiğim doktorların tr de hayata geç atılması ve yıpranması . Doktorluk tr nin en itibarlı mesleği(genel kanıya göre ve anketlere göre) . Yani ben 35 yaşında 200k+yüzde 30 primle özelde çalışayım okey ama süreçte bu kadar zorlanmam çok saçma ben asistankende iyi kazanmalıyım en azından f/p olarak

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

evet ben de hak verıyorum sıze dogrudur tıp zor bır meslek sececek kısı ona gore secmelı asıstanlıkta 5 yıl cok ıyı para yok ama yenı mezuna gore fena degıl.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.