Bildirim
TIBBİ SEKRETER MAAŞI (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Biraz araştırdım hocam. Özelde de iş imkanı var ama maaşı 4k civarı bir şey ve her türlü otopsi yardımcısı olacağın için yani rütbe yükselme gibi bir durumun olmadığı için (bir üst rütbe için tıp okuman gerekiyor adli tıp vs. seçmen lazım) maaşında genel olarak sabitmiş. 4k Şu an ki durumda yeterli mi bilemiyorum fakat bence ilgi duyanlar için güzel meslek. Olay yerlerine gidip cesedi incelemek, nasıl öldüğünü vs. araştırmak. Hem her gün farklı heyecan yaşarsın hem de eğlenirsin
ABD de falan olsaydım ve 4k birim ile her şeyi yapabiliyor olsaydım kesinlikle tercih edilebilir bir bölümdü fakat ülkemizde 4k birime hiçbir şey yapamayız maalesef. Uzun vadede diyelim. Başlangıç için iyi para.
-
yukarı
-
-
up
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X