Şimdi Ara

TIBBİ SEKRETER MAAŞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TIBBİ SEKRETER MAAŞI

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tıbbi Sekreter Maaşı 2021

Tıbbi sekreterler, sağlık sektöründe çok önemli bir rol oynayan, yüksek talep gören profesyonellerdir. Tıbbi sekreter maaşları, deneyim, beceriler ve çalışma yeri gibi faktörlere göre değişebilir.

2021'deki Ortalama Tıbbi Sekreter Maaşı

Amerika Birleşik Devletleri Çalışma İstatistikleri Bürosu'na (BLS) göre, 2021'de tıbbi sekreterlerin ortalama yıllık maaşı 40.580 dolardır. Bu, tüm meslekler için ortalama yıllık maaştan (58.260 dolar) daha düşüktür.

Tıbbi Sekreter Maaşlarını Etkileyen Faktörler

• Deneyim: Daha fazla deneyime sahip tıbbi sekreterler genellikle daha yüksek maaşlar alırlar.
    • Beceri ve Sertifikalar: Spesifik becerilere ve sertifikalara sahip tıbbi sekreterler, daha yüksek maaş talep edebilirler.
    • Konum: Tıbbi sekreterlerin maaşları, yaşadıkları yere ve çalıştıkları sağlık kuruluşunun türüne göre değişebilir.
    • Sektör: Tıbbi sekreterler, sağlık sigortası şirketleri, hastaneler, doktor muayenehaneleri ve diğer sağlık tesisleri dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde çalışabilirler.

Tıbbi Sekreterlerin Maaş Artışı Beklentileri

BLS, tıbbi sekreterlerin istihdamının 2020'den 2030'a kadar %7 oranında artacağını tahmin ediyor. Bu artış, yaşlanan nüfus ve sağlık hizmetlerine olan talebin artması gibi faktörlerden kaynaklanmaktadır. Maaş artışı beklentileri de bu istihdam büyümesi ile aynı oranda olacaktır.

Tıbbi sekreterlik kariyeriyle ilgileniyorsan, bu alanda eğitim almak ve ilgili sertifikalar almak, yüksek maaşlı bir işe hak kazanma şansını artırabilir. Ayrıca, kariyerinde ilerlemek için ek deneyim ve beceriler edinmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam alakasız ama diş hekimliği ile ilgili ne düşünüyorsunuz

• dilediğiniz sağlık alanında çalışanların maaşları hakkında yeni başlık açabilirim

istediğiniz meslekler?TIBBİ SEKRETER MAAŞI 

• quote:

Orijinalden alıntı: Daneres

Hocam alakasız ama diş hekimliği ile ilgili ne düşünüyorsunuz

diş hekimliğinde meslekte ilerlemenin olduğunu ve kendini ne kadar geliştirirsen çok iyi yerlere gelebilirsin

el becerine ve hastalarla ikili ilişkilerde kendine güveniyorsan seçilebilir bir bölüm

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Sağolun ben de sizin gibi düşünüyorum

• Hocam genel cerrahide prof ve doç ayrı ayrı yazabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiymiş. Atamaları nasıl? Kpss kaç puan istiyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doktor maaşlarının gizliliği
    2 yıl önce açıldı
    ECZACI MAAŞı
    7 yıl önce açıldı
    Stajyer Maaşı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Tıbbi sekreterlik kursuna gidip belge alarak böyle maaşlar almak mümkün mü yoksa 2 yıllık okumak gerekli mi

• quote:

Orijinalden alıntı: yigig121

Tıbbi sekreterlik kursuna gidip belge alarak böyle maaşlar almak mümkün mü yoksa 2 yıllık okumak gerekli mi

bölüm okumanız gerek 2 yıllık sonrada kpss ile atanarak olabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-565559509

Hocam genel cerrahide prof ve doç ayrı ayrı yazabilir misiniz?

sonra ayrı bir başlıkta açmayı düşünüyorum TIBBİ SEKRETER MAAŞI , konu karışmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 26 Temmuz 2021; 1:54:38 >

Peki hocam konuyu bekliyor olacağım gerçi alacağım cevabı aldım TIBBİ SEKRETER MAAŞI 

• quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

İyiymiş. Atamaları nasıl? Kpss kaç puan istiyor?

78 ile kapatıyor çalışmak gerekli, ama son zamanlarda açılan hastane sayısı baya arttı ve baya yeni hastaneler yapılıyor ilerde sayısı ihtiyaç sayısı artacaktır (2020de 1200 alım vardı)

ama ilk atamada 85le 2. atamada 80la 3. atamada ise 78 ile kapamış

yıl içinde belirli tarihlerde atamaları açılıyor

TIBBİ SEKRETER MAAŞI
    TIBBİ SEKRETER MAAŞI
    TIBBİ SEKRETER MAAŞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 26 Temmuz 2021; 2:5:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

İyiymiş. Atamaları nasıl? Kpss kaç puan istiyor?

Şu mülakat süreçlerinde şunu anladım. Az araştıran adam çok rahat işe girebiliyor aslında. Benim lise arkadaşlarımdan birçoğu aöften okuyodu bu bölümü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Otopsi Yardımcılığı hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ? merak ettim doğrusu. Bir ara aklıma gelmişti ama hem iyi üniversitelerde olmaması hem de durup dururken neden bunu yazayım düşüncesi ile 1 dk içinde vazgeçmiştim TIBBİ SEKRETER MAAŞI 

• Doktora gittiğimizde kimliğimizi alıp bize reçeteyi veren kişiler mi oluyor tıbbi sekreter?

9k alamayan pratisyen doktor ve diş hekimleri olduğunu düşündüğümüzde gerçekten iyi kazanıyormuş. Tabi 2 yıllık mezunu olduğunu düşünüce çıplak maaşı 5k bile fena değil. Ancak bu mesajı yazan kişi biraz abartmış sanırım fazla çalışmayı zaten ayda 180 saat sanırım normal çalışma süresi. 130 saat de extra çalışmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabricioramirez -- 26 Temmuz 2021; 6:57:21 >
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

Devlette bu tarz pozisyonlar var hocam. AÖF diploması zaten son 2 senedir bakkaldan alınıyor gibi bir şey oldu online sınavlar sayesinde. MSB'de çalışan lise mezunu işçiler her şey dahil 8-9k arası alıyor mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

Doktora gittiğimizde kimliğimizi alıp bize reçeteyi veren kişiler mi oluyor tıbbi sekreter?

9k alamayan pratisyen doktor ve diş hekimleri olduğunu düşündüğümüzde gerçekten iyi kazanıyormuş. Tabi 2 yıllık mezunu olduğunu düşünüce çıplak maaşı 5k bile fena değil. Ancak bu mesajı yazan kişi biraz abartmış sanırım fazla çalışmayı zaten ayda 180 saat sanırım normal çalışma süresi. 130 saat de extra çalışmış.

yok 160 + 130 yapmış arkadaş

doktorların 9kdan az kazandığını düşünmüyorum(2-3 yıl öncesinde deseydin doğrru olabilirdi)TIBBİ SEKRETER MAAŞI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 26 Temmuz 2021; 11:54:45 >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt

o maaşlar brüt hocam kamu-işçi maaşı

herkes net sanıyorTIBBİ SEKRETER MAAŞI 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.