Şimdi Ara

THY Pilot Alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 10. sınıf öğrencisiyim, dönem bitmek üzere. Çok şükür derslerimde oldukça başarılıyım. Üniversitede Endüstri Mühdendisliği düşünüyorum. Daha sonrasında ise Türk Hava Yolları'na 2. Pilot olarak başvurmak hedefim.Veya direk üniversitede pilotaj okuluna gideiblirim. Takıntılı birisi olduğum için şimdiden derdine düştüm. Öncelikle sitesinde yazanları okudum. İki adet sorum olacak
    Birincisi yabancı dil sınavı konusu, bu sınava nasıl hazırlanmalıyım? Kursa gitmem şart mı kendim geliştirebilir miyim? Gibi kafama takılan şeyler var.
    İkincisi ise sağlık
    Şimdi ben kendimi her konuda hazırlayıp sağlıkta elenmekten korkuyorum. Nelere dikkat ediyorlar falan sağlıkta bir yardımcı olun lütfen :) Resmi sitede Annex-1’deki ve JAR FCL-3’deki Ticari Havayolu Pilotu şartlarına uygun olmak. Yazıyor, bu şartlar nedir, bir sağlık sorunum olup olmadığını nasıl öğrenebilirim. Nelere gdikkat etmeliyim ?
    Şimdiden teşekkürler







  • Pilotaja girersen Zaten sağlık testleri falan gerekli geçemezsen almıyorlar bölüme. Puan yeterse direk pilotaja gir eğer pilotluk istiyorsan. Garantisi yok o eğitimin belki sen mezun olunca thy öyle bir şey açmaz bilemezsin. Yalnız benim fikrimi soracak olursan o kadar iyi puan yapabileceğine inanıyorsan iyi yerlerde endüstri mühendisliği okuyabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • endüstri mühendislerini kabul ediyolar mı bilmiyorum ama makine mühendisliğini kesin kabul ediliyor okursan daha kolay geçiş yaparsın.Pilotaj olursa önceliğin pilotaj olsun tabi mühendislik yapmayacaksan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.