Bildirim
Thy ile Ukrayna,Balkanlar,Kafkasya Herşey Dahil 99€

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Başlayan fiyatlarla...... -
ukrayna'ya vize yokken bir ziyaret etmek lazım aslında, manita duymasın -
Thy her yıl yapıyo aslında bu kampanyayı ve geçen yıl aynı dönemdeki kampanya ile kiev e 220 liraya gitmiştim.Şimdi epey bi tarih inceledim ve fiyatlar hep yüksek.Müşteri hizmetlerini aradım durumu sormak için kadının kampanyadan bile haberi yoktu.Bence sisteme işlemediler bakalım yakında anlaşılır -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur
Thy her yıl yapıyo aslında bu kampanyayı ve geçen yıl aynı dönemdeki kampanya ile kiev e 220 liraya gitmiştim.Şimdi epey bi tarih inceledim ve fiyatlar hep yüksek.Müşteri hizmetlerini aradım durumu sormak için kadının kampanyadan bile haberi yoktu.Bence sisteme işlemediler bakalım yakında anlaşılır
Valla hocam ben de pegasustan Brüksele uçak bileti aldım. 208 TL'ye şu zamana kadar yakaladığım en sıcak fırsat oldu
Bunda da çıkarsa iyi bir indirim gideriz bi kiev görürüz
-
Avrupa'ya ucuz bilet çok aslında özellikle almanya'nın bir çok noktasına 100 lira civarına gitmek mümkün.Ben wroclaw dan eindhoven'a 20 euro ya uçtum bu yaz wizz air ile 208 e sadece gidiş bileti aldıysanız normal fiyat ucuz değil
-
quote:
Avrupa'ya ucuz bilet çok aslında özellikle almanya'nın bir çok noktasına 100 lira civarına gitmek mümkün.Ben wroclaw dan eindhoven'a 20 euro ya uçtum bu yaz wizz air ile208 e sadece gidiş bileti aldıysanız normal fiyat ucuz değil
Yok hocam gidiş dönüşyoksa tek yön olsa gayet normal bi fiyat dediğiniz gibi.
-
quote:
Avrupa'ya ucuz bilet çok aslında özellikle almanya'nın bir çok noktasına 100 lira civarına gitmek mümkün.Ben wroclaw dan eindhoven'a 20 euro ya uçtum bu yaz wizz air ile208 e sadece gidiş bileti aldıysanız normal fiyat ucuz değil
Hocam bilet konusunda bilgilisiniz sanirim haziranin sonlari almanyadan turkiye eylul sonlarinada ise turkiyeden geri almanyaya gidebilecegim ... simdiden en ucuz bileti nasil ayarlayabilirim? Varmidir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanya'nın neresinden geleceksiniz bilmiyorum ama örnek olsun diye berlin den istanbula
24 haziran geliş 27 eylül dönüş olarak 206 liraya mevcut şuan bilet EasyJet deBence fiyat iyi gibi yeri geliyo yurtiçi 100 liraya seyahat edemiyoruz
-
quote:
Almanya'nın neresinden geleceksiniz bilmiyorum ama örnek olsun diye berlin den istanbula
24 haziran geliş 27 eylül dönüş olarak 206 liraya mevcut şuan bilet EasyJet deBence fiyat iyi gibi yeri geliyo yurtiçi 100 liraya seyahat edemiyoruz
easyjetin istanbula uçuşu var mı ya -
Arkadaş sorunca skyscanner dan aratmıştım ama şimdi easyjet sayfasına girince uçuş yok görünüyor.Skyscanner saçmalamış demek ki -
Dursun şurda 15 tatilde bi kaçamak yapariz belki kiz arkadasimla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Carvajal
ukrayna'ya vize yokken bir ziyaret etmek lazım aslında, manita duymasın
nee ukraynaya vize yokmu :) acaba otel ücretleri ne kadar 4-5 günlük. :D -
Ukrayna icin rusca bilmek lazim az da olsa. Kizlar on yargili burdan oraya gidenler kisa zaman icerisinde guzel vakit gecireyim diye gittiginden kizlar tersleyebiliyor sizle konusmayi. Bana orda bir kiz soylemisti:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ukrayna zaten şimdi karışıktır. moldovada varmış:) kişinev
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X