Şimdi Ara

Thy ile Ukrayna,Balkanlar,Kafkasya Herşey Dahil 99€

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
2.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu şekilde mail geldi ama bilet almak için girdiğimde anormal fiyatlar çıkıyor.Belki sistemsel bir sorun vardır seyahat etmek isteyen kontrol etsin..

Thy ile Ukrayna,Balkanlar,Kafkasya Herşey Dahil 99€

• Başlayan fiyatlarla......
  • ukrayna'ya vize yokken bir ziyaret etmek lazım aslında, manita duymasın
  • Böck kullanıcısına yanıt
    Thy her yıl yapıyo aslında bu kampanyayı ve geçen yıl aynı dönemdeki kampanya ile kiev e 220 liraya gitmiştim.Şimdi epey bi tarih inceledim ve fiyatlar hep yüksek.Müşteri hizmetlerini aradım durumu sormak için kadının kampanyadan bile haberi yoktu.Bence sisteme işlemediler bakalım yakında anlaşılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Thy her yıl yapıyo aslında bu kampanyayı ve geçen yıl aynı dönemdeki kampanya ile kiev e 220 liraya gitmiştim.Şimdi epey bi tarih inceledim ve fiyatlar hep yüksek.Müşteri hizmetlerini aradım durumu sormak için kadının kampanyadan bile haberi yoktu.Bence sisteme işlemediler bakalım yakında anlaşılır

Valla hocam ben de pegasustan Brüksele uçak bileti aldım. 208 TL'ye şu zamana kadar yakaladığım en sıcak fırsat oldu

Bunda da çıkarsa iyi bir indirim gideriz bi kiev görürüz

Avrupa'ya ucuz bilet çok aslında özellikle almanya'nın bir çok noktasına 100 lira civarına gitmek mümkün.Ben wroclaw dan eindhoven'a 20 euro ya uçtum bu yaz wizz air ile 208 e sadece gidiş bileti aldıysanız normal fiyat ucuz değil
  • quote:

Avrupa'ya ucuz bilet çok aslında özellikle almanya'nın bir çok noktasına 100 lira civarına gitmek mümkün.Ben wroclaw dan eindhoven'a 20 euro ya uçtum bu yaz wizz air ile 208 e sadece gidiş bileti aldıysanız normal fiyat ucuz değil

Yok hocam gidiş dönüş yoksa tek yön olsa gayet normal bi fiyat dediğiniz gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hollanda vizesi ile Yunanistan
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam bilet konusunda bilgilisiniz sanirim haziranin sonlari almanyadan turkiye eylul sonlarinada ise turkiyeden geri almanyaya gidebilecegim ... simdiden en ucuz bileti nasil ayarlayabilirim? Varmidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya'nın neresinden geleceksiniz bilmiyorum ama örnek olsun diye berlin den istanbula

24 haziran geliş 27 eylül dönüş olarak 206 liraya mevcut şuan bilet EasyJet de Bence fiyat iyi gibi yeri geliyo yurtiçi 100 liraya seyahat edemiyoruz
  • quote:

Almanya'nın neresinden geleceksiniz bilmiyorum ama örnek olsun diye berlin den istanbula

24 haziran geliş 27 eylül dönüş olarak 206 liraya mevcut şuan bilet EasyJet de Bence fiyat iyi gibi yeri geliyo yurtiçi 100 liraya seyahat edemiyoruz

easyjetin istanbula uçuşu var mı ya
    Arkadaş sorunca skyscanner dan aratmıştım ama şimdi easyjet sayfasına girince uçuş yok görünüyor.Skyscanner saçmalamış demek ki
  • Dursun şurda 15 tatilde bi kaçamak yapariz belki kiz arkadasimla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

ukrayna'ya vize yokken bir ziyaret etmek lazım aslında, manita duymasın

nee ukraynaya vize yokmu :) acaba otel ücretleri ne kadar 4-5 günlük. :D
  • Ukrayna icin rusca bilmek lazim az da olsa. Kizlar on yargili burdan oraya gidenler kisa zaman icerisinde guzel vakit gecireyim diye gittiginden kizlar tersleyebiliyor sizle konusmayi. Bana orda bir kiz soylemisti:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ukrayna zaten şimdi karışıktır. moldovada varmış:) kişinev
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.