Şimdi Ara

THY=Edinburgh Seferlerine başlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.625
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Havayolu şikayetleri ve memnuniyeti konumuz için aşağıdaki linke tıklayınız:
    http://forum.donanimhaber.com/m_60167555/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60261454

Edinburgh (İskoçyanın başkenti)

THY, 16 Temmuz'da başlamayı planladığı "Edinburgh" seferleri için gidiş-dönüş ve herşey dahil olmak üzere "129 Euro"dan satışa sundu. Fiyat sınırlı sayıdaki koltuk için geçerlidir.

birgün, gitmeyi ve görmeyi en çok istediğim ülkelerden biri.

daha fazla ayrıntı ve kampanya koşulları için:
    http://www.turkishairlines.com/tr-tr/seyahat-bilgi/thy-turk-hava-yollari-istanbul-edinburgh-ucak-bileti-online-rezervasyon/ozel-fiyat-promosyon-yurtici-yurtdisi/gidis-donus-IST74FB30EDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 30 Nisan 2012; 10:51:40 >

• İki kez ingiltereye gittim İskoçya'ya gitmek kısmet olmadı sanırım bu kampanya ile olacak guzel fiyat bilgi veren arkadasa tesekkur ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

İki kez ingiltereye gittim İskoçya'ya gitmek kısmet olmadı sanırım bu kampanya ile olacak guzel fiyat bilgi veren arkadasa tesekkur ediyorum

ya ben? hiç yurtdışına çıkmadım.. bir ara kapıkuleye gittik ilkokulda.. ayağımızı bulgar sınırına atmamıza müsade ettiler sadece.. şaka bir yana ben ingiltere filan istemiyorum.. iskoçyayı görmek istiyorum.. filmlerden gördüğüm kadarıyla çok çok güzel bir yer, farklı.. tam benlik.. inşallah birgün nasip olur.. rica ederim ne demek

• İskoçya'nın. Doğası müthiş hele yaz aylarında tam mevsimi umarım sizede yakın zamanda nasip olur

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

İki kez ingiltereye gittim İskoçya'ya gitmek kısmet olmadı sanırım bu kampanya ile olacak guzel fiyat bilgi veren arkadasa tesekkur ediyorum

ya ben? hiç yurtdışına çıkmadım.. bir ara kapıkuleye gittik ilkokulda.. ayağımızı bulgar sınırına atmamıza müsade ettiler sadece.. şaka bir yana ben ingiltere filan istemiyorum.. iskoçyayı görmek istiyorum.. filmlerden gördüğüm kadarıyla çok çok güzel bir yer, farklı.. tam benlik.. inşallah birgün nasip olur.. rica ederim ne demek

Firmalar bu kadar kampanyayı paylaştığını görse ortaklaşa bi Avrupa turuna gönderebilir.

• ben cadılar bayramında gitmiştim,
    gotik sevenlere birebir de ben nefret etmiştim...
  • quote:

İskoçya'nın. Doğası müthiş hele yaz aylarında tam mevsimi umarım sizede yakın zamanda nasip olur

eyv hocam sağolasın.. inşallah

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Firmalar bu kadar kampanyayı paylaştığını görse ortaklaşa bi Avrupa turuna gönderebilir.

inan bana hiç sanmıyorum.. hatta yurtdışına çıkış yasağı koyarlar bana, kendileriyle uçmama izin vermezler.. zira adamların amaçları ucuz değil, pahalı biletler satmak.. kampanyalı biletleri millet pek duysun, görsün istemiyorlar zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macaristan uçak bileti 24 Euro
    2 yıl önce açıldı
    Bali'ye Aktarmalı Uçuş
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İskocya vize istiyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

İskocya vize istiyormu

önce biz iskoçyayı tanıyor muyuz onu bi sor

http://www.mfa.gov.tr/turk-vatandaslarinin-tabi-oldugu-vize-uygulamalari.tr.mfa
  • iskocya birlesik kralligin (uk veya gb) parcasi oldugu icin britanya vizesi almaniz gerekir. sureci cok basittir, genellikle sorun cikratmaz ve en az 6 aylik cok girisli cize verirler.

edinburgh ise tek kelimeyle muhtesem bir sehirdir. imkani olanin gidip gormesi, kalede fotograf cektirmesi, guzelim iskoc yaylalarinda bi evde kalmasi ve surekli islanmasi siddetle tavsiye edilir :)
  • iskoçya harika bir yer
    ilk kez 2005te gitmiştim
    ben geçen eşimi balayına götürdüm
    çok etkilenmiştim oradan
    geçen sene thomascook ile gittim 120 euroya
    edinburgh, inverness, pitlochry gerçekten harika yerler
    ama çok pahalı, gidecek arkadaşlar bunu dikkate alsın.
  • İskoçya inanılmaz keyifli bir yer, vize tantanası olmasa bir kaç günlüğüne gider gelirdim... Paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badfan

iskoçya harika bir yer
    ilk kez 2005te gitmiştim
    çok etkilenmiştim oradan

Önerdiğiniz kalinabilecek uygun yerler varmidir?ben booking.com üzerinden Temmuz sonu gibi iki kisi 7 gece için 3 yıldızlı otellerde 2500 civarı yerler buldum nasıl bu fiyat acaba? Ne dersiniz?

• Arkadaşlar İskoçya vizesi almak kolay mıdır?
    Bileti şimdiden alsam elimde patlama riski olur mu, daha önce alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Arkadaşlar İskoçya vizesi almak kolay mıdır?
    Bileti şimdiden alsam elimde patlama riski olur mu, daha önce alan var mı?

İngiltere vizesi Alman gerekecek şartları sağlıyorsanız sorun yok ben sorunsuz 10 günde almistim
  • almanı niye Alman yazıyorsun, Almanya vatandasından bahsetmiyorsun dostum
  • quote:

quote:

iskoçya harika bir yer
    ilk kez 2005te gitmiştim
    çok etkilenmiştim oradan

Önerdiğiniz kalinabilecek uygun yerler varmidir?ben booking.com üzerinden Temmuz sonu gibi iki kisi 7 gece için 3 yıldızlı otellerde 2500 civarı yerler buldum nasıl bu fiyat acaba? Ne dersiniz?

edinburgh da easy hotel'de kaldım 3 gece
    netten araştırırsanız görürsünüz easy hotelin konsepti biraz farklı
    şehrin merkezinde ve çok çok ucuz 15 gbp gecelik

pitlochry'de linkteki guest house da kaldım 32,5 gbp gecelik
    gerçekten olağanüstü biyer
    http://www.carrabeag.co.uk/

inverness'te vasat biyerde kaldım 20 gbp vermiştim.

kuzeyde fort williams'ta kötü bi pansiyonda kalmıştım
    o kadar kötüydü ki aklımda bile kalmamış

ayrıca drumnac... diye biyer var, ilk gidişimde kalmıştım loch ness yanında orası da güzel biyer
    glasgow ve aberdeen gitmeye değmeyecek yerler, tamamen vakit kaybı olur bence

bunun haricinde pitlochry bence oralara gitmişken mutlaka görülmeli
    ulaşım içinse megabus'ı tek geçerim
    biz edinburgh-londra arası 9 saatlik yolu kişi başı 1 gbp ye gittik ki en ucuz tren 40 gbp

daha ayrıntılı bilgi verebilirim isterseniz.
    bu arada fiyatlar kişibaşı

• quote:

quote:

quote:

iskoçya harika bir yer
    ilk kez 2005te gitmiştim
    çok etkilenmiştim oradan

edinburgh da easy hotel'de kaldım 3 gece
    netten araştırırsanız görürsünüz easy hotelin konsepti biraz farklı
    şehrin merkezinde ve çok çok ucuz 15 gbp gecelik

pitlochry'de linkteki guest house da kaldım 32,5 gbp gecelik
    gerçekten olağanüstü biyer
    http://www.carrabeag.co.uk/

inverness'te vasat biyerde kaldım 20 gbp vermiştim.

kuzeyde fort williams'ta kötü bi pansiyonda kalmıştım
    o kadar kötüydü ki aklımda bile kalmamış

ayrıca drumnac... diye biyer var, ilk gidişimde kalmıştım loch ness yanında orası da güzel biyer
    glasgow ve aberdeen gitmeye değmeyecek yerler, tamamen vakit kaybı olur bence

bunun haricinde pitlochry bence oralara gitmişken mutlaka görülmeli
    ulaşım içinse megabus'ı tek geçerim
    biz edinburgh-londra arası 9 saatlik yolu kişi başı 1 gbp ye gittik ki en ucuz tren 40 gbp

daha ayrıntılı bilgi verebilirim isterseniz.
    bu arada fiyatlar kişibaşı

verdiğin bilgiler gerçekten çok faydalı hocam.. gidemeyecek olsam bile, teşekkürler

• Glasgow ve Edinburgh da 2 şer gece kaldım.Glasgow daha modern bir şehir ve dünyanın pek çok ülkesinden insanların yaşadığı bir yer,bu özelliğiyle ben biraz Londra ya benzettim.

Edinburgh ise daha iskoç bir şehir ve tarihi eserleriyle doğasıyla ben İskoçya yım diye bas bas bağırıyor.Eğer Cesur Yürek filmini seyrettiysenizki seyretmeyen kalmamıştır herhalde ve William Wallace ın memleketini merak ediyorsanız kesinlikle görülmesi gereken yer olarak size Edinburghu şiddetle tavsiye ederim...
  • 230 lira vize. neredeyse bilet parası. bu vize saçmalığı yüzünden hiç bir yere gidemiyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.