Şimdi Ara

THY 'den Türkiye'nin her yerine 99.99 TRY Bilet Kampanyası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
6.582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranızda seyahat planı yapan arkadaşlar varsa fırsatı kaçırmayın derim. Kampanya yarın başlıyor çarşamba günü bitiyor.

Kampanya 26 Ekim 2020 ve 27 Ekim 2020 tarihlerinde düzenlenen ve seyahat tarihi 1 Aralık 2020 – 21 Ocak 2021 arasında olan biletler için geçerlidir.

detaylar: https://www.turkishairlines.com/tr-tr/kampanyalar/saglikli-ve-guvenli-yurtici-ucus-kampanyasi/index.html?utm_campaign=cd-2020-11-turkiye-99tl-tr&utm_medium=social-shopping-ad-CPA&utm_source=skala&utm_content=instagram-newsfeed&utm_term=TR&fbclid=PAAabj3lIDsTIppYNF2EeB6dz_fMkaFjtGj9Qhz9yzaYx0EDmd-en0pmvOR7g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBI open dı door -- 26 Ekim 2020; 11:12:12 >

• Kampanya Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı yurtiçi tek yön ekonomi sınıfı uçuşlarda geçerlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepthroattoyouall kullanıcısına yanıt
    Maalesef bir an heyecanlandım bunu detaylarda görünce yıkıldım 😏 devlet de İstanbula çalışıyor şirketler de bu nedir böyle arkadaş. Ama yinede sıcak fırsat bir çok kişi için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • istanbul kalkışlıymış.

de git lo

• İstanbul için istenen tarih aralığında gidiş dönüş denedim oldu. Tek yön olayı çok da geçerli değil sanırım.

• Bana mart ayında lazım ya. Thy'ye söyler misiniz Mart ayına uzatsın kampanyayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

istanbul kalkışlıymış.

de git lo

Bodrum'dan kalkış baktım yine 99 TL 👍

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumayı bilmiyor sanırım insanlar ya, çok net yazmışlar aslında :D

• Kampanya Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı yurtiçi tek yön ekonomi sınıfı uçuşlarda geçerlidir.
  • Yolcu garantili havalimanı için kampanya. Bari şirkete o kadar ödeme yapıyoruz birazını da halka koklatalım temalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bileti aldım diyelim ama o zaman gidemedim iptalinden ne olacak

• Gidiş dönüş alınca 2. Bileti kampanya dışı tutuyor. Tek yön olarak almak gerekiyor sanırım

• İstanbul havalimanı ne ya sabiha gökçeni de ekleseniz ya anca yandaşa çalışsınlar.

• hadi anam hadi bu kafayla kampanya yapmaya devam edin daha çok zarar edersiniz çok.

• whoamIanyway kullanıcısına yanıt

Cidden bazen insan hayretlere düşüyor.

İstanbul kalkışlı ve İstanbul varışlı olacak hali yoktu ya. :)

• TheKill02 kullanıcısına yanıt

kampanya bileti bu, vergilerin iadesi olur ancak.

• Teşekkürler keşke zaman kısıtlı olmazsa :((

• Istanbul Havaalanından Sabiha Gökçen'e uçuş kampanyası yaparlarsa bilet satın almayı belki düşünürüm.

• Beyler daha sonra tarih değişikliğini ücretsiz yapma hakkı verirler mi yine pandemiden dolayı?

Örneğin 10 Ocak için alım yaptık, uçuş gününden önce tarih değişikliği yaparlar mı?

Yani şu an uçuş tarihi, saati, güzergahı vs. bir seferlige mahsus değişiklik yapılıyor mesela...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt

böyle bi hakkınız yok. ancak uçuş saati oynarsa/iptal olursa değişiklik hakkınız doğar. bunun için 5 dk ileri geri oynama bile yeterli.

• muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Yani hocam bende hükümetin birçok icraatını beğenmiyorum ama bu kampanyalar her zaman olur ne alaka havalimanı ile. Atatürk havalimanında da birçok kampanya oldu pegasusda sabihadan uçuyor ve birçok kampanya yapıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.