Şimdi Ara

THY’den Boeing’e 225 uçaklık dev sipariş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neyin safsatası gayette her şey ortada kimsenin öyle bir şeylere inandığı ettiği de yok. Şirket yükselişte olabilir yada olmayabilir bu orada ki kadrolaşmayı haklı çıkarmaz. Ben haberlere vs baktığım kadar yaşadığım hayata da bakarım size kalsa her şey safsata zaten ekonomi de safsata sosyoloji de safsata geçin bunları.

• Avrupali Airbus Ucaklari hem daha uygun hemde daha güvenli. Koltuk icin halkin parasi ve güvenligini peskes cektiler, isin özeti bu. Elleri mahkum Halkbank davasi kilic gibi kafalari üzerinde asili ve F35 leride vermiyorlar. Ya böyle yine vermeyip bizi hepten batiracaklar yada sözlerinde duracaklar. Acikcasi daha önce kazik yenen bir yerden tekrar alisveri yapmak cok sagliksizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 26 Eylül 2025; 12:52:56 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu sorunun cevabını Muhalif gazeteci Uğur Dündar Çok güzel vermiş.... Yazısını okumanızı tavsiye ederim.

Bazıları gibi Körlemesine eleştirmek için eleştiri yapmıyor.

Sonuç itibarıyle uçakları THY alacak, parasını da THY ödeyecek! ***

Söz konusu sipariş, biri uçak üreten, diğeri de uçak satın alıp kullanan iki özel şirket arasındaki bir ticari ilişkiden ibaret.

x (formerly twitter)
    Uğur Dündar (@ugurdundarsozcu) on X
    https://x.com/ugurdundarsozcu/status/1970815639129301155

Hem de kendine OSMANLI diyenlerin iktidarında…

Ne kadar ironik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Ülkede yaşayan, vergi veren herkes hükümetin yaptığı her işten etkileniyor. Dolayısıyla bir şey başarmak veya başarmamak biz olmakla alakalı değildir. Saçma argümanlar sunarak yağ gibi üste çıkmaya çalışmayın lütfen.

• Agzi olan konuşuyor ama bir sıkıntı var .kaynak olarak işkembeden faydalaniyorlar

• :D

• Allah allah işe bak yahu. Görüşmeye gidiliyor üstüne bir de milyar dolarlık sipariş. ABD’ye haracımızı vereceğiz herhalde.

• OzdalDogru O kullanıcısına yanıt
    üste çıktığım felan yok. ne kadar şirket bilgin var da bu kadar üst perdeden konuşuyorsun merak ettim. bu forumda herkes bir astronot oluyor bir ekonomist bir mühendis. konu neyse o oluyorlar. thy yarı özel bir şirket onuda öğren "51 i halka açık bir şirket"

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    yani buradakiler belki anlar. muhalif gazeteci bunu yazıyor ama burdaki muhalifler eğitilemiyor maalesef

Sadece yazılım hatası mı var zannediyorsunuz ?

Uçakların biri havadayken sigorta kutusu patlayıp yangın çıkardı.

Bir başka uçağın havada kapısı koptu.

Yapılan incelemelerde pekcok uçak bazı hayatı vidaları takili olmadığı bulundu.

Boeing yönetimi masraftan kısmak için deneyimli , kalifiye elemanları işten atıp onun yerine niteliksiz uyuşturucu bağımlısı tipleri ise aldığından üretimde çok ciddi kalite sorunları ortaya çıktı.

Uçaklardaki sorunlardan bahseden kalite kontrol mühendisleri işten atıldı.

Sonuç olarak yüzlerce kişi öldü, binlerce kişi ölümden döndü.

katılıyorum...

Kapitülasyon, bir devletin bir anlaşmaya bağlı olarak başka devletlere tanıdığı iktisadi ve sosyal ayrıcalıklara denir. Kapitülasyon kelimesinin kökeninde Latince caput (baş) sözcüğü vardır. Geniş anlamıyla kapitülasyon baş eğmek, teslim anlaşması yapmak anlamlarını taşır.

zira uçak kazalarını çok iyi takip ediyorum.
    kaçırdıysamda sizden kaynak rica ediyorum

Kelime oyunları yapmaya gerek yok sen önce kendin bir anla sonra anlatmaya kalkarsın. Şirketin yükselişte olup olmadığı ayrı bir konu olayı saptırma bu şirkete alım yaparken sadece bir partiye yada mevkiye yakın olanların alınmasının meşru kılmıyor. Buna laf etmiyorsun anca lafı dolandırıyorsun. Asıl sana bir şey anlatmaya gerek yok devam etsen böyle.

Alaska Havayolları'nın 1282 sefer sayılı uçuşunun mürettebatının kahramanca eylemleri, geçen yıl kalkıştan kısa bir süre sonra uçağın kapısındaki bir tıpanın uçması ve kabindeki nesnelerin dışarı çekilmesiyle oluşan büyük bir deliğin ardından herkesin hayatta kalmasını sağladı.

https://www.cnbc.com/2025/06/24/systemic-failures-led-to-a-door-plug-flying-off-a-boeing-737-max-ntsb-says-.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 26 Eylül 2025; 15:15:59 >

ölümlü kaza sormuştum:) neyse boşver uçak kazaları hakkında biginiz var sanmıştım kusura bakmayın

şirket yükselişte ise yeter bana göre. hesap kitap bilen herkese görede böyle. çok basit.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.