Şimdi Ara

THY den 500 Mil bedava (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
25
Favori
24.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zphr

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

quote:

Orijinalden alıntı: MegriM

Miles'a işlenmiş uçuş değerlendirmenize 250 mil ekstra veriyor.

O nasıl oluyor acaba?

miles&smiles kartına işlenmiş uçuşlar uygulamada görünüyor. Ne kadar eski uçuşlar görünüyor bilmem ama benim geçen hafta yaptığım uçuşlar görünüyor. Bundan sonra yapılacak uçuşlar da görünecek. Uçuş ile alakalı bilet alma, checkin vs 5 ayrı değerlendirme var 41+41+42+42+42+42 şeklinde toplam 250 mil veriyor uçuş başına.

Pek anlamadım uygulamayı hocam ben

Geçmişteki uçuşlarımı değerlendirmek istiyorum ama hazirandan önceye gidemiyorum anlamadım gitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

quote:

quote:

quote:

O nasıl oluyor acaba?

miles&smiles kartına işlenmiş uçuşlar uygulamada görünüyor. Ne kadar eski uçuşlar görünüyor bilmem ama benim geçen hafta yaptığım uçuşlar görünüyor. Bundan sonra yapılacak uçuşlar da görünecek. Uçuş ile alakalı bilet alma, checkin vs 5 ayrı değerlendirme var 41+41+42+42+42+42 şeklinde toplam 250 mil veriyor uçuş başına.

Geçmişteki uçuşlarımı değerlendirmek istiyorum ama hazirandan önceye gidemiyorum anlamadım gitti

Hiç bir yerde açıklama görmedim. Belli bile süre öncesini göstermiyor. Zaten en fazla 1750 mil kazanılıyor. Sonraki uçuşlardan kazanırız artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar diyelim 10 tane miles&smiles hesabım var bunlarda 500 mil var tek 1 tane shell karta 5*10 olmak üzere 50 liralık benzin olarak kullanabilir myiim ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O nasıl oluyor acaba?

Hiç bir yerde açıklama görmedim. Belli bile süre öncesini göstermiyor. Zaten en fazla 1750 mil kazanılıyor. Sonraki uçuşlardan kazanırız artık.

1.750 mil nereden en fazla kazanılan? Nerde yazıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: projist

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O nasıl oluyor acaba?

1.750 mil nereden en fazla kazanılan? Nerde yazıyor?

uygulamanın açılış ekranında kısa süreliğine yazıyor. ...toplamda 1750'ye varan bonus mil kazanın ... şeklinde

• quote:

Orijinalden alıntı: burak235

arkadaslar diyelim 10 tane miles&smiles hesabım var bunlarda 500 mil var tek 1 tane shell karta 5*10 olmak üzere 50 liralık benzin olarak kullanabilir myiim ?

Yapabilirsin :-))

• Haber verene teşekkürlerr
  • 2948 mil oldu 1–2 kampanya daha yakalayabilirsek 3750 ye tamamlarız belki

• quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Uçuş değil hocam Bilet sınıfına göre veriyorlar sizinki ölü promosyon dedikleri V sınıfından olsa gerek :D mil ile alınmış bilette olabilir aynı zamanda.

en yüksek B sınıfı alıyor yurt içi 600 mil en düşük V sınıfı 150 mil

Yok şirket aldı zaten mille değilde.
    THY sordum o dönemde puan olanakları öyle düşükmüş..
  • mil hesabı ansıl acılıyot. üye luyorum ama bir türlü üyelik onay maili gelmiyor. gmail hotmail ikisini de denedim.
  • Teşekkürler dostlar kaptım 500 u

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O nasıl oluyor acaba?

En fazla 2 gün öncesine ait uçuşlar için mil kazanılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rapajc07

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O nasıl oluyor acaba?

Yanlış bilgi vermeyelim. 1 sene öncesine kadar olan uçuşlardan mil kazanılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• zirve001 Z kullanıcısına yanıt
    kredi kartı olayını bilmiyorum ama bi kaç yıl önce miles and smiles a benzer kredikartı olan emin değilim birinin (garanti herhalde) shellde milleri ile benzin aldığını görmüştüm.
  • miles smiles karta 12 aylık uçuşlar işleniyor. Bu programda ne kadar geriye dönük uçuş değerlendiriliyor bilmiyorum ama 13 ve 14 hazirandaki uçuşumu dün değerlendirip mil kazandım. mart ayındaki uçuşlarım görünmüyor muhtemelen son ayki uçuşlar bu programla değerlendiriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

quote:

Orijinalden alıntı: rapajc07

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O nasıl oluyor acaba?

Yanlış bilgi vermeyelim. 1 sene öncesine kadar olan uçuşlardan mil kazanılabilir.

Eksik ifade ettim sanirim ben bu uygulama icin soyledim.bu uygulamadan mil kazanmak icin son 2 gune ait ucuslari işlemek lazım.

• quote:

miles smiles karta 12 aylık uçuşlar işleniyor. Bu programda ne kadar geriye dönük uçuş değerlendiriliyor bilmiyorum ama 13 ve 14 hazirandaki uçuşumu dün değerlendirip mil kazandım. mart ayındaki uçuşlarım görünmüyor muhtemelen son ayki uçuşlar bu programla değerlendiriliyor.

benim mayıs ayındaki uçuşlarımı da görmedi.

you&and friends uygulaması ile de 2500 mil kazanılıyor.

son 1 yıl içinde Türk hava yolları ile uçuş yapmış ama mil üyeliği olmayan kişiler bana ulaşırsa sevinirim.
  • uygulamada son aşamada(hobi vs girildiği yer) giriyorum gerekli şeyleri de üye ol diyorum hareketsiz duruyor.bu hatayla karşılaşan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLy88

uygulamada son aşamada(hobi vs girildiği yer) giriyorum gerekli şeyleri de üye ol diyorum hareketsiz duruyor.bu hatayla karşılaşan var mı?

aynısı bende oldu vazgeçtim olmadım

EDİT: PC DEN adrste türkçe karakter kullanmadan güvenlik sorusunda soru işaret kullanarak üye olabildim.

Türk Hava Yolları ve Shell & Turcas dev bir iş birliğine imza atıyor
    Türkiye’de sektörünün iki lideri olan, Türk Hava Yolları ve Shell & Turcas güçlerini birleştiriyor. Müşterilerine değer katacak dev bir işbirliği için ilk adım atıldı. Türkiye’nin en büyük sadakat program ortaklıklarından biri olacak işbirliği kapsamında, Shell Club Smart Card sahibi Miles& Smiles üyeleri millerini kolayca yakıta çevirebilecek, Shell’den her yakıt alımlarında Smart Puan kazanacak.
    Türk Hava Yolları ve Shell & Turcas , Miles & Smiles Yolcu Programı ve Shell Club Smart Sadakat Programı işbirliği ile müşterilerine sunduğu fırsatlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Miles& Smiles internet sitesinden Miles& Smiles üyeliğiniz ile Shell Club Smart Card numaranızı eşleştirin, Shell’den her yakıt alımınızda Miles& Smiles kart statünüze göre Smart Puanlar toplamaya başlayın.
    Türk Hava Yolları Genel Müdürlük Binası’nda 3 Temmuz’da düzenlenen basın toplantısında ilk defa kamuoyuna açıklanan ve Türkiye’nin en büyük sadakat program ortaklıklarından biri olacak dev işbirliği kapsamında, Miles& Smiles üyesi ve Shell Club Smart Card sahibi müşteriler millerini yakıta dönüştürebilecek. Tüm Miles&Smiles üyeleri, Shell Club Smart Card’ları ile Shell’den yapacakları her akaryakıt ve otogaz alışverişinde kart statülerine göre kat kat Shell Club Smart Puan kazanacak, kazandıkları Smart Puanları ile hediye akaryakıt ve otogaz alabilecek.
    Kampanyadan yararlanabilmesi için Shell Club Smart Card üyeleri, Miles&Smiles resmi internet sitesine girerek Miles&Smiles üyelikleri ile Shell Club Smart Card numaralarını eşleştirmeleri gerekiyor. Eşleştirme sonrasında, her iki programın ortak müşterileri Shell istayonlarından her akaryakıt ve otogaz alımlarında kart statülerine göre 5 kata kadar Smart Puan kazanabilecek...Ayrıca müşteriler dilediklerinde Miles&Smiles internet sitesinden Shell’de yakıta çevirmek istedikleri mil miktarını belirleyip, Shell kalitesi ile karada da yol alabilecekler.
    İşbirliği kapsamında her 500 Mil, 500 Shell Club Smart Puana denk olacaktır. 500 Shell Club Smart Puan ile Shell’den 5 TL değerinde yakıt hediyesi alınabilecektir.

Shell’de, Miles& Smiles üyelik segmentine gore Shell Club Smart Puan kazanılacaktır.
    Classic Kart: 2 kat Smart Puan
    Classic Plus Kart: 3 kat Smart Puan
    Elite Kart: 4 kat Smart Puan
    Elite Plus Kart: 5 kat Smart Puan
    Milleriniz artık Shell’de yakıta dönüşüyor!
    Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Yurtiçi Başkanı Halil İbrahim Polat, “Sadakatin giderek önem kazandığı havacılık sektöründe, son yıllarda dünya çapında hızla yükselen grafiğimize paralel olarak Miles&Smiles Özel Yolcu Programı kapsamında da yeni uygulamalar hayata geçirmekte ve farklı sektörlerde yeni işbirlikleri yapmaktayız.

Bu kapsamda; Banka, Sigorta, Otel, Araç Kiralama, Sağlık, Transfer ve Teknoloji sektörlerinden sonra Akaryakıt sektöründe de Shell & Turcas ile işbirliğimizi başlatarak bir ilki gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Miles&Smiles’ın avantajlarla dolu dünyasına yeni bir sektör daha eklemekten mutluyuz.”

Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, Türk Hava Yolları ile imza attıkları bu güzel iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti: “İş birliğimiz ile Miles&Smiles Yolcu Programı üyesi Shell Club Smart Card sahibi müşterilerimize ayrıcalıklar sunuyoruz. Alışveriş yaparken daha çok kazanmalarını sağlıyoruz.

Yeni iş birliğimiz kapsamında, Shell’e gelenler hem havada hem karada kazanmaya başlayacak. Biz, sektörlerimizde ilk olan bu önemli iş birliğini Türk Hava Yolları ile gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu iş birliğinin uzun yıllar devam etmesini diliyoruz.”

Türk Hava Yolları A.O.
    Basın Müşavirliği

Türkiye’nin iki büyük markası güçlerini birleştiriyor!

Wyndham Hotel Group Şirket Profili
    91 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren ve akaryakıt sektörünün en beğenilen şirketlerinden biri olan Shell firmasının köklü sadakat programı Shell Club Smart ile yaptığımız işbirliğini duyurmaktan mutluluk duyarız.

Shell Club Smart Sadakat Program ortaklığımız ile siz müşterilerimize akaryakıt sektöründe çok kazançlı ve yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyoruz.

Shell’de kat kat Smart Puan kazanın!
    Siz de hemen Miles&Smiles internet sitemizden Miles&Smiles üyeliğiniz ile Shell Club Smart Card numaranızı eşleştirin, Shell’den her yakıt alımınızda Miles&Smiles kart statünüze göre kat kat Smart Puan kazanın.

Miles&Smiles üyelik hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Diğer Uygulamalarımız” sekmesinden “Ayrıcalıklı Programlar” bölümünde Shell Club Smart’ı seçerek, üyeliğiniz ile Shell Club Smart Card’ınızı kolayca eşleyebilirsiniz.
    Kart statünüze göre kazanım oranlarınız:
    Classic Kart: 2 kat Smart Puan
    Classic Plus Kart: 3 kat Smart Puan
    Elite Kart: 4 kat Smart Puan
    Elite Plus Kart: 5 kat Smart Puan
    Milleriniz artık Shell’de yakıta dönüşüyor!
    Dilediğinizde Miles&Smiles internet sitemizden Shell’de yakıta çevirmek istediğiniz Mil miktarını belirleyip, Shell kalitesi ile karada da yol alabilirsiniz. Milleriniz, eşleştirdiğiniz Shell Club Smart Card’ınıza Smart Puan cinsinden yüklenecektir. Çevirim talebinizden 48 saat sonra Club Smart üyesi Shell istasyonlarında Shell Club Smart Card’ınız ile yakıt hediyenizi kolayca alabilirsiniz.

Her 500 Miliniz, 500 Shell Club Smart Puan’a eşittir. 500 Shell Club Smart Puan ile Shell’den 5 TL değerinde yakıt hediyesi alabilirsiniz.

Kampanyaya web sitemiz üzerinden katılmak için tıklayınız

Kampanyaya SMS ile katılmak için: KAYIT TKNO/SHELL/SHELLNO 8490’a aşağıdaki şekilde mesaj atılması gerekmektedir.

Örnek: KAYIT/TK421154853/SHELL/98765432101234567 8490

Shell’i keşfedin

Genel Şartlar
    İşbu kampanyadan yararlanabilmek için müşterinin Shell Club Smart Card’a sahip olması ve Miles&Smiles Yolcu Programına üye olması gerekmektedir. Shell Club Smart Card numarası ile Miles&Smiles resmi web sitesinden işbu kampanyaya kayıt olan Miles&Smiles üyeleri millerini Shell Club Smart puana çevirebilecektir. Müşteri tarafından çevrilen Miller, Shell Club Smart puan cinsinden Miles&Smiles resmi web sitesine müşteri tarafından beyan edilen Shell Club Smart Card’a yüklenecektir. İlgili Smart Puanlar ile yakıt alımında Shell istasyonlarında Shell Club Smart Card’ların kullanılması gerekmektedir.

30 gün içerisinde Miles&Smiles üyesi en fazla toplamda 15.000 Milini yakıt hediyesine çevirebilir. Tek seferde en az 500 Mil ve katları Smart puana çevrilebilir. Her 500 Mil, 500 Shell Club Smart puana eşittir. 500 Shell Club Smart puan ile 5 TL değerinde akaryakıt ve Shell otogaz hediyesi alınabilir. Shell Club Smart genel şartları gereği Shell Club Smart Card sahipleri, ayın başı ve sonu esas alınmak üzere 1 ay içerisinde en fazla 70 TL değerinde yakıt hediyesi alabilirler. Smart puana çevrilen Miller Miles&Smiles üyelik hesabına geri yüklenemez.

Kampanyadan yararlanmak için Miles&Smiles resmi web sitesinden Miles&Smiles ve Shell Club Smart Card numaralarının mutlaka eşleştirilmesi gerekmektedir. Eşleşen kart numaraları işbu kampanya boyunca web sitesi üzerinden en fazla 3 defa değiştirilebilir. Bir Shell Club Smart Card ile aynı anda en fazla bir Miles&Smiles üyeliği eşleştirilebilir.

Kazanılan standart ilk kata ait Shell Club Smart puanlar anında, diğer katlara ait puanlar 48 saat sonra ilgili Shell Club Smart Card bakiyesine yüklenecektir.

Shell Club Smart Card’ları ile Miles&Smiles resmi web sitesinden işbu kampanyaya kayıt olan Miles&Smiles üyeleri anlaşmalı Shell istasyonlarından yapacakları akaryakıt ve Shell otogaz alımları karşılığında ekstra Smart puan kazanacaklardır: Classic kart sahipleri toplam 2 kat, Classic Plus kart sahipleri toplam 3 kat, Elite kart sahipleri toplam 4 kat, Elite Plus kart sahipleri ise toplam 5 kat Smart Puan kazanacaktır.

Shell ve Türk Hava Yolları kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Shell Taşıt Tanıma Sistemi müşterileri, Shell Club Smart Extra Card sahipleri ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz. Miles&Smiles Özel Yolcu Programı ve Shell Club Smart Sadakat Programına katılanlar yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Kart kullanımında ve kampanya kapsamında Shell Club Smart Sadakat ve Miles&Smiles Özel Yolcu Programı kural ve koşulları başvuru formu genel şartları geçerlidir. Ayrıntılı bilgiwww.milesandsmiles.com vewww.shell.com.tr

NE KADAR ZORMUŞ LA GECE GECE UĞRAŞTIRDI,, ZEVKİNE YAPTIM 5 LİRA İÇİN DEĞİL!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozelfen -- 21 Haziran 2015; 2:00:37 >

• Tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.