Şimdi Ara

THY'DE PİLOTLAR AYLIK 24BİN TL MAAŞ ALIYOR? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
10
Favori
13.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: ganja77

İki levye çekip indiriyorlar birazda ingilizce al sana 24 bin

Allahım yoruma bak!

Ama yine de azıcık bilgilen diye bu videoyu veriyorum, adam o kadar başarılı inmiş ki uçak onarılıp 4 hafta sonra uçuşlara geri dönmüş: (bir discovery channel belgeselinde izlemiştim.)

http://www.on5yirmi5.com/video/dunya/65037/inis-takimlari-acilmayinca-piste-boyle-indi.html

Bu pilota şapka çıkarırım. Uçağı nasıl öyle dengede tutmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: Slow-Step

Okudum senin gibi forumlarda sürünmedim. Sonra pilot okuluna bastım parayı pilot oldum. Fakir blok konusu.

Şoförlüğün okulumu olur ?

Beyler napiyoruz simdi vuralim mi yoksa kend

Hayatında hiç pipetten yemek yedin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enoiciyiz kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma ama herkes pilotluk yapamaz. 1.incisi sayısalın çok çok sağlam olması lazım ki bahsettiğim öyle lise matematiği değil! 2.cisi gözlerinin çok sağlam olması gerekiyor ve havadayken panik yapma, korkma gibi durumun olamaz. Son olarak da yine çok çok sağlam iç güdülerinin olması lazım ki herhangi bir zor durumda doğru kararı verebilesin. Yabancı dili saymıyorum bile ki herkes yabancı dil öğrenemez, daha Türkçe'yi bilmezlerken! Yani en basitinden bu sebeplerden bile herkesin pilot olup, uçak uçuramayacağı belli.
  • FLeXL F kullanıcısına yanıt
    Oh be.Çok guzel bir cevap alnindan öpüyorum dostum.Artık bizim toplumumuzda kroniklesmeye basladi baskasinin basarisindan mutlu olmama , kendisi çukurdaysa başkalarının çukurdan çikmasini engelleme davranışı.Umarim herkes biraz daha çaba gosterir hakettiği parayi kazanmak icin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Az bile

24.000tl bir ailenin yıllık geliri bile değil nasıl az?Kamyoncu tırcı otobüscü neden 24bin kazanamıyorda thy şoförü kazanıyor?Pilot sonuçta şoför?

Adam portakal taşımıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

quote:

Orijinalden alıntı: Sigmund Freud

quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

Konuyu açan arkadaşa hak verdim.
    Ulan ne halt yiyorlarda 24 bin lira alıyorlar ? Ulan uçak Uçurmak bu kadar zormu sanki ? Zaten havaya kalktıktan sonra zaten otomatik pilota alınıyor ? Sanki
    SADECE sapmalarda, kalkışlarda ve ve inişlerde manuel kullanıyorlar ?
    Yahu cidden Bu ne b*ktan birşeydir. Devlet tıptan ve hukuktan başka para dağıtıcak yer arıyordu bu uyduruk mesleğe maaş veriyor öylemi ?

Arkadaşlar o zaman bende pilot olucam çünkü iyi para var ve isterse 500 bin lira olsun benim param bol ben okurum hangi üniversiteye gitmek gerek ? Cidden fakir olan kişi bile risk alıp gidebilir 4 yıl üniversite masraflarından sürünür sonra gieer süründüğü üniversiteyi satın alır ?

Cidden nasıl pilot oluyoruz ? Özel üniversiteye gitmek mi lazım? Maksimum 50 binlira veririm yıllık bu yüzden pilot olacağım bir okul söyleyin ? Zaten üniversite seçemiyordum şimdi karar verdim pilot olcam.
    cidden bir cevap verin ?

http://forum.donanimhaber.com/m_80225009/f_//tm.htm#80225009

iyi yakalamışsın hocam tebrikler. yani adama sorarlar önce lisede kaldığının problemini çözde pilotların maaşlarını gelinceye kadar seni gerecek biton iş var. :)

O sene nasıl kaldığımı biliyormusunuz da uydurukdan bir post atmışsınız
    o zaman derslerimin çoğu iyiydi sadece matematik geometri dil anlatım vardı sayısalın kötü olduğu için geçemedim geometri matematiği. DİL anlatımda ise kendini bir halt sana hocanın 44'te bırakıp aklı başına gelir diyen bir gerizekalının verdiği not yüzünden kaldım.
    Tabi diğer sene aynı hoca dersime girince ****lik yapıp en şerefsizin önde gideni oldim ve ne varsa gıcığına gittim ama notlarımı yüksek tutup o dersten projede aldım ve sene sonunda s... s... diye bi laf ama ben kısaca koya koya geçirdi. Bi koydu ona ama geçirdi

Beni bırakıcak adam daha anasının karnından doğmadı ama bıraktı doğdunuda pişman ettim.Bir yüzüne gidip küfür etmediğim kalmıştı.

Lise 3 olsun lise 4 olsun derlerim çok iyi ve taktir aldım şu an üniversite sınavı lna hazırlanıyorum ve hala diyorum.

pilot uyduruk bir meslek ve değmez
    Diyorum ya param b*k gibi ve paraya her halt olunur. Diyorum bu uyduruk meslekten 24 binlira alınıyorsa tamam bende uyduruk mesleği yapıp 24 bin lira alırım. Bana bu uyduruk postu atacağına cevap verme zahmetine girmeliydin.

Birincisi sınıfta kalmak ayıp birşey değil benim dokunduğum nokta bu da değil. Olabilir hoca seni bırakmıştır ama keyfine değildir eminim.
    İkincisi bir laf vardır "Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş " diye. Bu konu bunun genişletilmiş halinden farklı birşey değil.

Pilot diyorsunuz ya hiçbirşey yapmıyor, en az 300-500 adamın mesuliyetiyle o uçağı kaldırıp uçurmak kolay birşey geliyor heralde herkese. Joystick alıp flightsimulatör oynamaya benzemiyordur eminim uçak uçurmak. Velev türbülansa girdin, veya kötü hava şartları yüzünden dengeyi sağlayamıyorsun inmek üzereyken. Hadi çöz bakalım böyle bir durumu o stres mesuliyet içinde. alıntılanan mesajına bakarak 20yaşın altında olduğun kanısına varıyorum. Biraz hayatın içine iyice gir iş hayatıdır vs. ondan sonra zaten pilota kadar 3 gram kafası olmayan ilkokul mezunu adamların müdürlük makamında görünce, binlerce dolar paraları kaldırdığını anlayınca pilotların derdine gelmezsin bile.

Diğer yazıda da belirttim. mesele pilotun yaptığı işte değil mesele piyasada pilota hatta iyi pilotlara ihtiyaç olması. Arz/Talep'e göre belirlenen ücret.

• quote:

Orijinalden alıntı: nismo35

Pilotluk kolaymı sanıyosunuz siz?

Hayatta para kazanmak kolay mı?

• quote:

THY'DE PİLOTLAR AYLIK 24BİN TL MAAŞ ALIYOR?Neden?

Çalış sende al.kimse zorla maaş vermiyor.Pilot olmak torpilede bakmıyor.Adamlar kendisini yetiştirmiş nedeni yok.Pilot kolay yetişen birşey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: spongebob55

Oh be.Çok guzel bir cevap alnindan öpüyorum dostum.Artık bizim toplumumuzda kroniklesmeye basladi baskasinin basarisindan mutlu olmama , kendisi çukurdaysa başkalarının çukurdan çikmasini engelleme davranışı.Umarim herkes biraz daha çaba gosterir hakettiği parayi kazanmak icin.

Bu ülke böyle hocam,adamlar değerinde olan maaşa ses çıkarır fazla diye,ama az olan maaşta şükrederler.Empoze edilen durum bu bize,bunları günlük hayatta daha sık yaşıyoruz.
  • Konuyu açan troll beyefendi hiç kusura bakmasın fakat böyle saçma konu mu olur ?

Vay efendim kaptan pilot niye 24.000tl maaş alıyormuş niye 24 binmiş.

birde bu ülkede 900tl ye geçinen yurttaşlar var yazmış Akp trollüğü yaparken sorguladın mı 750.000tl saate veren bakan mı olur diye?

ya da Bakara makara diyen bakana tepki gösterdin mi ? yada peygamber mekkeyi fethedince kendine pay çıkardı gururlandı ve hemen

uyarıldı diyen efkan ala yı sorguladın mı hiç ?

Yapılan milyar dolarlık yolsuzlukları hırsızlıkları sorgulayamadın da hayatının büyük kısmını bu işe adayan bu işe emek veren bu insanların

yaptığı iş mi sana dokundu ?

Alır kardeşim alır bu adama havayolu 24.000tl veriyorsa bu adam onun kaç katını kazandırıyor şirketine zaten...

Bu işin binbir türlü yönetmeliği kuralı var.

Gavur dediğin adamlar uçağı üretip sana satarken sen işte böyle pilotun maaşını sorgular çok dersin.

Araştır bakalım birinin oğlunun "gemicik" lerini

yada ağzından filistin'i düşürmeyen birinin gönlünden İsrail'i düşürmeyip nasıl ticaret yaptığını.

• Git sen de ol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLeXL

quote:

Bu ülke böyle hocam,adamlar değerinde olan maaşa ses çıkarır fazla diye,ama az olan maaşta şükrederler.Empoze edilen durum bu bize,bunları günlük hayatta daha sık yaşıyoruz.

Asgari ücretde çok az asgari ücreti savunmuyorum!

• quote:

quote:

quote:

O zaman kalkıp İŞÇİLER AYLIK 850 TL MAAŞ ALIYOR? diye konu aç bekliyorum seni. yada SARAYIN ISINMA MASRAFI 3 MİLYON LİRA? çabuk ol .

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: ganja77

İki levye çekip indiriyorlar birazda ingilizce al sana 24 bin

Allahım yoruma bak!

Ama yine de azıcık bilgilen diye bu videoyu veriyorum, adam o kadar başarılı inmiş ki uçak onarılıp 4 hafta sonra uçuşlara geri dönmüş: (bir discovery channel belgeselinde izlemiştim.)

http://www.on5yirmi5.com/video/dunya/65037/inis-takimlari-acilmayinca-piste-boyle-indi.html

Bu pilota şapka çıkarırım. Uçağı nasıl öyle dengede tutmuş.

İzlerken istemsiz gurur duydum

• Fakir post, çalış pilot ol sende kazan.. Anca oturduğunuz yerden eleştirin anca...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hlksnrr kullanıcısına yanıt
    Hepsine karşı çıktım fakat donanımhaberde her şeye ban atıldığı için yazmıyorum asgari ücreti savunmadım savunmam o partiyi veya diğerlerini savunmam benim partim ekmek partisi!

• quote:

Orijinalden alıntı: enoiciyiz

Uçak kullanmak bilindiği kadar zor birşey değil ve herkez uçak kullanabilir(eğitimi verilirse).Ayrıca kabin içindeki tuşların çoğunu en tecrübeli pilotlar bile bilmiyor ve hayatları boyunca çoğunu hiç kullanmıyorlar bile.Gerekli olduğunda ise uçağın kitapçıklarından bakarak yapıyorlar.Abartılacak birşeyi yok.Tabi burada önemli olan şey ise yüzlerce inasanın sorumluluğu size ait en küçük dalgınlığınızda herkez ölebilir.Pilotluğu bu kadar değerli kılan şey okullarının pahalı ve diplomayı almanında çok zor olması.

Yok artık böyle cahillik olmaz mikrodalga fırınmı bu lazım olduğunda kitapçığa bakacaklar.

Birde en tecrübeli pilotlar bilmiyor,hayatları boyunca da çoğunu hiç kullanmıyorlar yazmışsın yok öyle bir şey ancak bu kadar

saçmalanabilirdi.Pilotlar her senaryo'ya karşı eğitilirler havayolları yüzbinlerce dolara simülatörleri öğrendikleri tüm tuşları uygulayabilsinler

diye o kadar yatırım yapıyorlar.

Pilotluğu değerli kılanşey okulun pahalı olması değildir Milyar dolarlık sarayda oturmak seni karakterli yapmadığı gibi çok

para verdin diye değerli pilot olmazsın bu işi değerli kılan şey verilen emek gösterilen dikkat,titizliktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

O kadar insanın can güvenliğini sağlayıp koca uçağı uçurmak kolay değil,alsınlar o kadar,adamların özel hayatına ayıracak zamanları bile yok

O da kotu ya. O kadar para kazanayim ama yemeye vaktim olmasin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman kalkıp İŞÇİLER AYLIK 850 TL MAAŞ ALIYOR? diye konu aç bekliyorum seni. yada SARAYIN ISINMA MASRAFI 3 MİLYON LİRA? çabuk ol .

Dediğiniz konuya adminler 15gün ceza kesiyor !

• Kime ne anlatmaya çalışıyorsak pilotlar niye 24.000 tl alıyor diyen adamla çalıyor ama çalışıyor helal olsun diyen adamların düşünce yapıları

aynı.

Pilot olmak çok pahalı olduğu için çok alıyor diyen arkadaşlar ve niye 24.000tl diyen arkadaşlara söylüyorum;

Kafanız basıyorsa girin sınava yapın 7.000 sıralama tam burslu okuyun.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.