Şimdi Ara

thy 'de pilot olmak için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan lise 4. sınıftayım en büyük hayalimde pilot olmak fakat şuan lisede anestezi bölümünü okuyorum üniversitede illaki makine mühendisimi okumak gerek li ? ve üniversitede benim bölümüm 2 yıl yani 4 yıl değil buna rağmen pilot olabilir miyim sizce ? birde thy de pilot olduktan sonra mı ödüyoruz eğitim masraflarını ? bilgilendirirseniz sevinirim ..

• Hocam belli bölümlerden alıyor THY 4 yıllık mühendislik gibi bölümlerden başvurup testlere giriyorsunuz geçerseniz eğitimi alıp pilot oluyor ücretini maaşınızdan ödüyorsunuz ama diyorsanız benim param var özel bir uçuş okulunda okuyup şirketlere başvurabilirsiniz.
  • Pixel. kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim en çok merak ettiğim konu dersleri falan zor mu ve mülakatta neler soruluyor bunları öğrenmek istiyorum bilginiz var mı acaba ?
  • Bende çok istiyorum mesela benim hedefim 2 yıl sivil havacılığa geçmek daha sonra 4 yıllıga geçebilirsem geçicem geçemezsem ygs-6 ile 4 yıllık geçmeyi planlıyorum oradan mezun olduktan sonra maltaya ingilizce eğitimi için gitmeyi planlıyorum, çünkü girenlerin %75i ingilizce'den eleniyor. Askerliğide bitirdikten sonra başvurmayı planlıyorum, bunlar 7-8 sene sonrası için fakat şimdiden hazırlanmak gerek diye düşünüyorum ben :), başarılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.