Şimdi Ara

THY de Ikram Ucretsiz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birazdan Adana dan Istanbul a ucacagim duydugum kadariyla thy de ikramlar ucretsizmis eger dogruysa icerigi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kek birde kola yada çay fazla bişi bekleme

• Ben THY'Ye mil puanlarıyla bedava binmiştim Vermişlerdi ancak doyurmadı ufak bir sandviç, bi kaç sos vs.
  • Sandviç ve çay bedava veriyorlardı

10 sandviç 1 çay alıyordum ben
  • Ücretsiz diye bir şey yoktur. İkram servisi aldığınız bilet fiyatının içinde.
  • Madem biletin icinde o zaman yiyelim bariu o değilde mersinden servis icin 15 kagit bayildim bu niye biletin icinde degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Cafer

Madem biletin icinde o zaman yiyelim bariu o değilde mersinden servis icin 15 kagit bayildim bu niye biletin icinde degil

AtlasJet ve AnadoluJet'in ücretsiz servis imkanları mevcut. THY ise Havaş ile ortak. Adana'da yok bildiğim kadarıyla o yüzden ücretli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Cafer

Madem biletin icinde o zaman yiyelim bariu o değilde mersinden servis icin 15 kagit bayildim bu niye biletin icinde degil

AtlasJet ve AnadoluJet'in ücretsiz servis imkanları mevcut. THY ise Havaş ile ortak. Adana'da yok bildiğim kadarıyla o yüzden ücretli.

Hocam atlas ve onur air ucretsiz ama onlarda biletin icinde odetiyorlar.Thy ve anadolu jet ayni olduu icin genelde taseron sirketlere kiraliyorlar masraftan kurtulmak icin.Mesela Mersin ve Tarsus icin Joker Turizm adında bir sirketle gidiyoruz su an

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.