Şimdi Ara

THY: Bilet tarihi değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

THY'den bilet aldım. Ödemeyi kredi kartı ile yaptım. THY'nin sitesine bakındım ama göremedim; (1) Bilet tarihini değiştirmek mümkün mü? , (2) Bileti iptal ettiğimizde ceza kesiyorlar mı?

Teşekkürler.

• dün yurtdışı bileti aldım. değiştirmek istediğinde 50 euro cezası var, ayrıca istediğiniz günde o sınıfta yer yoksa bir üst sınıfta gidersiniz ve sınıf farkını ödersiniz dediler.

yani bırak iptal etmeyi, değiştirmek istediğinde bile 50 euro dedi bana bileti aldığım thy memuru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: löpçük

dün yurtdışı bileti aldım. değiştirmek istediğinde 50 euro cezası var, ayrıca istediğiniz günde o sınıfta yer yoksa bir üst sınıfta gidersiniz ve sınıf farkını ödersiniz dediler.

yani bırak iptal etmeyi, değiştirmek istediğinde bile 50 euro dedi bana bileti aldığım thy memuru.

ben yurt içine aldım
  • up. acil lazım cevap. bayramdaN Sonra almıştım bileti. öne cekmem lazım o tarihi biraz
  • up
  • teşekkürler ehckelem
  • UÇAK BİLETİ DEĞİŞTİRME Arkadaşlar bana gonul_ahmet@hotmail.com adresinde yazabilirsiniz, veya 0 534 363 16 75 nolu telefondan sorabilirsiniz uçak bileti tarihi değiştirme konusunda yardımcı olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilet iptalinde ceza yiyorsunuz ondan eminim başıma geldi ama tarih değiştirme nasıl oluyor bilmiyorum.Bilet iptalini de Taksim deki THY Merkez Ofisinden yapıyorlar evde oturarak olmuyor.

Edit:Tarihi yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 20 Şubat 2014; 13:53:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THY TÜRK HAVAYOLLARI UÇAK BİLETİ DEĞİŞTİRME Arkadaşlar bana 0 534 363 16 75 gonul_ahmet@hotmail.com adresinde yazabilirsiniz, uçak bileti tarihi değiştirme konusunda yardımcı olabilirim.
  • Hortlatmayın

• Alınan bilete değişiklik bilet satış noktalarında yapılır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.