|
Thunderbolt 5 destekli M4 Mac mini tanıtıldı: İşte Türkiye fiyatı ve özellikleri
-
-
Egpu takilamadiktan sonra pek mantığı yok isterse tb10 koysunlar. Tb3 fazlasıyla yeter -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Qwerty
Egpu takilamadiktan sonra pek mantığı yok isterse tb10 koysunlar. Tb3 fazlasıyla yeterDaha fazls grafik gücü isteyen için Mac Studio vardı halbuki.
-
Oyun oynanır mı? -
Sonunda 8 GB ram saçmalığından kurtulmuşlar -
Baz model öğrenci indirimiyle 25 bine geliyor çok iyi bir alet olmuş bence.Bunu alıp 32'' 4k monitörün arkasına bağlayacaksın al sana imac.
-
Kulaklık girişini öne almaları çok iyi oldu. Kart okuyucu da koymalılardı. -
bende Mac mini m1 16 gb var 4 yıldır öyle kullanıyorum hatta studio display aldım çok iyi
-
Bendede 34'' samsung oled monitör var hocam.Bunu alıp arkasına sabitleyeceğim birde yanına ps5 var mis gibi ortam bence.
-
aynen hocam bayağı iyi bende elimdeki m1 modelini satacağım
-
Hazırda PC kullanan, yani klavye, mouse, monitörü olan ve Mac işletim sistemini de kullanmak isteyenler için güzel ürün olmuş. Artık 60 Hz den kurtulmuş olduk. Düz M4 bile 4K 120 Hz destekliyor.
Tek sıkıntı 256 GB depolamadan başlaması ve bunu yükseltmek için çok fark istemesi. 512 GB alalım desek üstüne 9.000 TL istiyor. Elim gitmez açıkçası... Bu farka 4TB Nvme SSD alıp USB-C kutuya bağlayıp harici olarak kullanmak mümkün.
Apple işte, bir yandan mutlu eder ama diğer yandan üzer...
-
m4 işlemcili mac mini yerine hx370 li sistem toplayıp linux kurarsanız çook daha güçlü bir sisteme sahip olursunuz. Ve oyun ve program çeşitliliği konusunda daha rahat olursunuz. nanoreview.netApple M4 vs AMD Ryzen AI 9 HX 370: performance comparisonhttps://nanoreview.net/en/cpu-compare/apple-m4-vs-amd-ryzen-ai-9-hx-370 -
8gb ram yetiyor yalan mıydı :) -
Deneme yapmak lazım. Az para değil sonuçta. -
Aynı 8 GB saçmalığı gibi 256 GB saçmalığı da kalkıp 1 TB depolama ile başlamalı artık modeller. Telefon 256 GB'dan başlıyor telefon yahu... -
Cihaz cidden iyi ve uygun.Ama işte monitör kısmı sıkıntı :)
-
Yok -
İmacin hala 60 hzde kalmadı aşırı saçma -
Akşam öylesine apple sitesine girdim alet karşıma çıktı. Mükemmel fiyata mükemmel alet. MAcbook'umu satıp alasım gelmedi değil.
Fiyatı Hökümet duymasın yeni vergi her an gelebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 30 Ekim 2024; 08:22:05 > -
hocam aynı büyüklükte, aynı taşınabilirlikte bir cihaz mı olacak? adam küçücük bir kasa da sana taşınabilir güç sunuyor. çok boş yorum yapmışsın.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Baz model öğrenci indirimiyle 25 bine geliyor çok iyi bir alet olmuş bence.Bunu alıp 32'' 4k monitörün arkasına bağlayacaksın al sana imac. |
8gb ram yetiyor yalan mıydı :)
|
Sonunda 8 GB ram saçmalığından kurtulmuşlar
|
Benzer içerikler
- tiktok keşfet saatleri
- instagram"da takip isteği attığım kişileri nasıl görebilirim 2024
- twitter mavi tik ücreti
- instagram gizli hesap görme
- instagram hdr kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X