Şimdi Ara

Thunderbird'de Hesaplarımı Nasıl Dışarı Aktarırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. CHIP'in bu ay vermis oldugu E-Posta istemci programı olan THUNDERBIRD'i PC'ye kurdum. Benim 3 tane pop3 mail adresim var hepsini de Thunderbird'e uzun ugraşlar sonucu teker teker tanıttım şu an hepsi güzel bi şekilde çalışıyor. Gayette memnunum programdan. Asıl soruma gelince ben bu programda hesaplarımı Outlook Express'de olduğu gibi nasıl dışarı (export) aktarabilirim? Yani ben tekrardan mail hesaplarımı tanıtmak zorunda olmadan zahmetsiz bi şekilde başka bir PC'ye aktarmak istiyorum bunu nasıl yaparım? Cevabı olan varsa şimdiden teşekkürler. Saygılarımla

• Mozilla Thunderbird'de herşeyin yedeklenmesi:

Mozilla Thunderbird'de tüm e-postalarınızı, ayarlarınızı, temalarınızı ve eklentilerinizi olduğu gibi yedeklemek için sadece 2 klasörü yedeklemeniz yeterli. Öncelikle gizli klasörlerin görülebilmesi için herhangi bir klasörde Araçlar > Klasör seçenekleri > Görünüm > Gizli dosya ve klasörleri göster işaretlenmeli.

Daha sonra şu 2 klasör direkt kopyalanarak yedeklenecek:
    1) C:\Documents and Settings\İsmin\Application Data\Thunderbird\
    2) C:\Documents and Settings\İsmin\Local Settings\Application Data\Thunderbird\

Programı yeniden kurduğunuzda bu yedekleri, yerlerine kopyalamanız yeterli. [Bu yedeklerin içindeki "3wwqu9sa.default" gibi size ait klasör isimlerini aklınızda tutun. Çünkü her yeni kurulumda bu klasörlerin adı farklı olur. Yedeklerinizi kopyaladığınız klasörlerde bulunan bu isim dışındaki yeni klasörü (4gfyfyfh.default gibi mesela) silmeniz gerekir.]

Not: Bu yazıyı başka bir yerde yazmıştım, oradan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celcin -- 8 Mayıs 2006; 23:16:03 >

• arkadaşım çok sağol ilgin ve de bilgin için
  • Rica ederim

quote:

Orjinalden alıntı: rizakar
    arkadaşım çok sağol ilgin ve de bilgin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.