Şimdi Ara

Thrustmaster+Audigy2 bağlantı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Hoparlör sistemi olarak elimde Thrustmaster 5+1 Dolby Digital vardı.Bunu önceki ses kartımla kullanamadığımdan şimdi Audigy2 Platinium ses kartı aldım.Bağlantı olarak hoparlör sistemim sadece coxical yada optik bağlantıya izin veriyor.
    Ses kartı üzerinde coaxical kablo girişi olmuyor.Ön panel üzerinden optik yada coaxical bağlantı yapılabiliyor.Fakat her iki bağlantıda da sesi tam olarak alamıyorum.Test aşamasında sadece iki hoparlör bağlantısı varmış gibi(stereo olarak )algılıyor.Diğer hoparlör bağlantıları tam olmasına rağmen bağlantı yok uyarısı geliyor.
    Seçeneklerden 5+1 seçili,digital çıkış seçili,denetim masası ses ayarları 5+1 (ayrıca ses özelliklerinden SPDIF seçili).
    Tüm bağlantıları ve ses ayarlarını defalarca denememe rağmen sadece iki hoparlör çıkışı veriyor.Kartın ses denetiminde dinleti kısmında ise tüm hoparlör çalışıyor görünüyor.
    Sistemde AC3 filter kurulu ,gerekli seçimler yapılmış durumda fakat AC3 olan veolmayan filmlerde sadece düşük efekt ses almaktayım.
    Gerekli tüm açıklamaları yaptığımı sanıyorum.
    Benim düşüncem bu hoparlör sistemi acaba sadece DVD veya Divx Playerlarda mı kullanılıyor? (Vestel Divx Player denemesinde hoparlör ün decoderi hemen devreye giriyor ve ses oldukça net çıkıyor,haliyle çalışıyor).
    Sorunum hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

    http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=4060026







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.