Şimdi Ara

throwing warrior stat ayarlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar piercing eyes seçtim ve throwing kullanıyorm.
    warrior seçtim
    ama statları ayarlerken nelere veriyim
    dex int oranlı gitmeye çalışıyorum

sizce ne yapayım

• ben olsam silaha kadar dex gerisini int verirdim.. str konusunda bi fikrim yok dex silahlar avantajsız gibi geliyo bana ben str seçiyorum... ama fazla dex asılma derim attack power arttırmıyo zaten silahtan fazlasına vermene gerek yok gibi görünüyo..
  • kardes bence şimdi full str git full attack ol 50 lwl da musa ol defans al bence en ii si

Orjinalden alıntı: cei_ssa

kardes bence şimdi full str git full attack ol 50 lwl da musa ol defans al bence en ii si

nasıl full str gidecek kardeşim silahı dex istiyo adamın =) int vermezse göçer char..
    LR MAGE İTEM ÖNERİLERİ...
    13 yıl önce açıldı
    Rogue 70 Level Skill Görevi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar konuyla bı alakası yok ama bısey sorucam bos yere topic acmak istemedim bende wariorum simdi lwl im 21 ama okcu olmaya karar verdım 1. okcu kıtabında skill pointlerimin hepsini verdim 2. okcu ktabi icinde lwl 25 istiuyo skill pointlerimi birikteriyimmi lwl 25 e geldimmi 10 kadar pointim olur. ve 2. ktapta basabılırım ama pointler gider die korkuyom sizce napmalıyım (biraz karısık oldu ama kusura bakmayın )
  • sp (skill point) ler kaybolmaz ve biriktirmen lazm gereksiz silah skillerini açma tek silah kullan.. bazı job lar lvl 50 de 130 civarı sp istiyo.. ben pasif ve tame skilline çok sp verdim şu an 21 sp var 60 a kadar biriktirmem lazm.. bilmem yeterince açık oldumu =)
  • AsYouWish ve progman arkadaslar cok tesekkur ederım bu ilgi icin
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.