Şimdi Ara

Warrior Skill Dagılımı 60+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 65 LvL Warriorum Var Ve Skill Dagılımı Soyle Attack:60 Defans:47 Master:5
    Bu Defanstaki 7 Skill Point'i Attack'a Versem Ap Artarmı.
    Saçma Soru Diye Cvp Vermeyin Attack'a skill Verildiginde Ap Artıyor Diye Duymustumda Doğruluk Payı Varmı?
    Yardımlar İçin Simdiden Tesekkurler

• quote:

Orjinalden alıntı: Aloneperson

Arkadaslar 65 LvL Warriorum Var Ve Skill Dagılımı Soyle Attack:60 Defans:47 Master:5
    Bu Defanstaki 7 Skill Point'i Attack'a Versem Ap Artarmı.
    Saçma Soru Diye Cvp Vermeyin Attack'a skill Verildiginde Ap Artıyor Diye Duymustumda Doğruluk Payı Varmı?
    Yardımlar İçin Simdiden Tesekkurler

atağa verdin mi tabiki artmazAMA atackın 70 lvl skilli yani howling sword gzl bir skill onu açmak için o 7 skill pointi atağa versen iyi olur
  • ne alakası war

bence ole bişi yok

bende 70 olunca skill sıfırlatıcam 70 olana kadar deffense a ver hatta master ada verme lvl atlayınca defense ver ikisini 70 olunca master a 10 verirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::

ne alakası war

bence ole bişi yok

bende 70 olunca skill sıfırlatıcam 70 olana kadar deffense a ver hatta master ada verme lvl atlayınca defense ver ikisini 70 olunca master a 10 verirsin

naptın yaw sen defansın 70 skilli pek işe yaramaz ki oda pasivve(yanlış yazmış olabilirim) oda %li defans artırıyor ki defansive her wariorda bence kalkan olmalı o zmn o pasivve skillerin %50si yani yarısı derecesinde defans fln verir.Bence 70 defansive warior saçmalık;ama tank wariorsanız iy değişir

• quote:

Orjinalden alıntı: lord_darkar

quote:

Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::

ne alakası war

bence ole bişi yok

naptın yaw sen defansın 70 skilli pek işe yaramaz ki oda pasivve(yanlış yazmış olabilirim) oda %li defans artırıyor ki defansive her wariorda bence kalkan olmalı o zmn o pasivve skillerin %50si yani yarısı derecesinde defans fln verir.Bence 70 defansive warior saçmalık;ama tank wariorsanız iy değişir

yanlış anladın..

lvl 65 olduktan sonra master ı 6 yapmak manasız cunku master skill i 10 da acılıo o yuzden deffense wer dedim en azından bi skill açılmış olur defense da

lvl 70 olunca skill sıfırlat

howling sword aç master ada 10 ver bunu dedim

• Anlasılan Attacka Skill Vermek Ap Yi Artırmıo Cok Sagolun Eger Baska Bilgisi Olan Varsa Paylasırsa Sevinirim Tekrar Tesekkurler
  • yaff bence master da 5 olması gerekl ibişey

absolut war galiba

o işe yarar araya dalarken :)

ama def teki 2 skill i bence başka bişeye wer

gereksiz 47 olması çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rogue 70 Level Skill Görevi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ap arttırmak istiyorsan posiona 5 ver +15str skili açılır ap artar 60 atakta kalsın 40 defans(40tan sonrası bi halta yaramayan skiller ben açtım sonra sıfırladım 90 res. skiline kadar aç yeter) 5 posion 5 te master

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elf_Slayer -- 6 Aralık 2006; 14:11:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.