Şimdi Ara

Thresh Rüne ile ilgili sıkıntım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klasik mr, armor ve ufak bir ad rune ile giriyorum fakat altın konusunda biraz geri kalıyorum doğru rune sayfasıylamı giriyorum yoksa nasıl ayarlamalıyım sayfayı ve masteriesi?

• Benim kullandığım runeler şunlardır;

9xAD
    9xArmor
    9xMR

2xHP
    1xArmor

Kabiliyetlerlane ve oyunun ilerlemesine göre değişiyor aslında mesela karşıda karma ve ezreal var yada harras seven başka bir ikilide olabilir onlara karşı 0-16-14 girmeyi tercih ediyorum

yada fazla damage çıkaramayacak bi lane ise 0-9-21 girmeyi seçiyorum genelde bunla girmek ister hem gold hemde xp verdiği için benim önerilerim bunlar

yazım hatalarım var affola bilgisayar biraz sıkıntılı diğer bilgisayara geçince düzeltmeye çalışacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edward ES -- 27 Mayıs 2014; 9:58:51 >
  • ben baya arastirdim denedim en iyisini buldum

damgalar 9x ad
    sarilar 9x health
    cevherler 3x zirh yaa 2 x zirh 1 buyu direnci
    maviler per level buyu direnci

ben baktigimda threshe haraket hizi ile giren bile prof oyuncu vardi. Poohmandu (dogru yazmamis olabilirim) o buyuklere gold koyuyor neden acaba

nickim shinedown ben bu run bu thresh ile bronz3den plat 4 oldum, oneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben karşıyı sürekli dürttüğümden cevherlere can yenilenmesi koyuyorum çok iyi oluyor.
  • Buyukleri Altin veren ve adcnin minyon lh yaptikca +1 gold veren masteriese puanlaman yeterli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrProphet -- 27 Mayıs 2014; 20:47:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.