Şimdi Ara

Threads’in beklenen web sürümü yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Threads'in uzun zamandır beklenen web sürümü nihayet geldi. Twitter rakibinin bu hafta başında tarayıcılardan erişilebilir olacağını duyurmasının ardından Meta'nın bu hamlesi sürpriz olmadı. Instagram başkanı Adam Mosseri, kısa süre önce yaptığı açıklamada artık tüm kullanıcılar için Threads’in web sürümünün yayında olduğunu doğruladı.



    Threads web çıktı



    Threads.net aslında sosyal platformun ilk çıkışından beri var ancak sadece bir kişinin profiline bakmak için kullanılabiliyordu. Giriş yapılamadığı gibi bir paylaşımı beğenemiyor veya paylaşamıyordunuz. Yeni masaüstü web arayüzü, bazı küçük farklılıklarla birlikte mobil uygulamadakine çok benziyor; gezinme simgeleri sayfanın üst kısmında yer alıyor ve Sizin İçin ile Takip Edilenler akışları arasında geçiş yapmak için sol alt köşede bir düğme bulunuyor.




    Ancak web deneyimi, mobil uygulamada yapabileceğiniz her şeyi yapmanıza izin vermiyor. Örneğin profilinizi düzenlemek veya Instagram DM'lerine bir gönderi göndermek gibi şeyler şimdilik web'den yapıalamıyor. Ayrıca bir thread gönderisini alıntılamak da şimdilik mümkün değil, ancak bu özelliğin yakında geleceği belirtiliyor.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp'ta artık isimsiz grup kurulabiliyor



    Eksik özellikler olsa da, temel düzeyde bir işlevselliğin mevcut olması bile Threads için oldukça iyi. Çoğu çalışanın gününü bilgisayar başında geçirdiği düşünülürse Threads’e web’den erişmek uygulama sadakatini artırabilir. Zira halihazırda Threads, ilk günlerdeki kullanıcı sayısının yüzde 70’ten fazlasını kaybetmiş durumda. Yeni eklenecek özellikler ile Meta, bu durumu iyileştirmeyi hedefliyor.




    Kaynak:https://www.engadget.com/the-web-version-of-threads-is-finally-here-174909701.html







  • Twitter ezdi geçti 3-5 woketan başka kullanan kalmadı bunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakikidaredevil -- 25 Ağustos 2023; 11:38:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakikidaredevil kullanıcısına yanıt
    Bu yorum şaka olmalı. Twitter'ın kendisi woke mekanı. Evet threads iyi bir çıkış yapamadı ama kalitesi twitterdan bin kat iyi.

  • tutmadı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.