Şimdi Ara

Threads'in beklenen web sürümü bu hafta çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Meta'nın X’e tam anlamıyla rakip olarak konumlandırdığı Threads platformunun web versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlandığı bildiriliyor. Threads'in çıkışından bu yana kullanıcılar, masaüstü kullanıcılarının da yeni metin tabanlı sosyal medya platformundan yararlanabilmelerini sağlayacak bir web versiyonu talep ediyorlardı. Bu bekleyiş kısa sürede son erecek gibi görünüyor.



    Threads'in web sürümü için sona gelindi



    Threads, çıkış döneminde büyük bir etki yaratarak güçlü bir başlangıç yaptı ancak özelliklerin eksikliği ve esasında yeni bir şey sunmaması nedeniyle kısa sürede kullanıcıların ilgisini kaybetti. Son raporlar platformun kullanıcı sayısının yüzde 80’ini kaybettiğini gösteriyor. Meta, yeni özelliklerle talebi tekrardan canlandırmayı hedefliyor. Eksikliğin boyutunu göstermek için bir örnek: Threads şu anda bir arama özelliğine bile sahip değil çünkü şu anda kullanıcılar yalnızca diğer kullanıcıları arayabiliyor, belirli içerik veya gönderileri arayamıyor.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp, iOS sürümünde Ayarlar sekmesinin görünümünü değiştiriyor



    Kitlesel benimsemeyi engelleyen bir diğer özellik de web versiyonunun olmaması, ancak The Wall Street Journal'a göre bu hafta içinde Threads'in beklenen web sürümü yayınlanacak. Meta CEO'su Mark Zuckerberg'in Ağustos ayının başında "önümüzdeki birkaç hafta içinde" bir web sürümünün geleceğini açıklaması, WSJ'nin iddia ettiği zaman çizelgesiyle örtüşüyor. Ayrıca, Instagram başkanı Adam Mosseri geçen hafta Threads web versiyonunun "bir ya da iki haftadır" dahili testlerden geçtiğini, ancak kullanıma sunulmadan önce "üzerinde biraz çalışılması gerektiğini" açıklamıştı.




    Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/92947/meta-to-launch-web-version-of-threads-this-week/index.html







  • Güzel olur elbette,rekabet kaliteyi getirir.

  • Mevcut Sansür ve telif politakası ile tarihe gomulmeye hazir twitterı koplaya yapistirsa is yapardi twitterın yeni adiyla x in instagram tarzi bir olusumu farkli kullanici yaratmasiyla olusabilir threads tutmama sebebide insta ile bağ kurmasi bence en buyuk sebep

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.