Şimdi Ara

Thottbot ve Questhelper gibi bilimum addonlar olmasa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar thottbot, wowhead bunun yanısıra questhelper ve mobmap gibi addonlar olmasaydı 70 olmanın sürecini düşünebiliyor musunuz? Sanırım yıl alırdı böylesi. Aklıma birden bu geldi de söylemek istedim.

• Ne alakası var abı ılk basladıgımda hıc bırı yoktu thottbot sadece gorevlerı aynı sekılde yazıyordu tek tuk yorumlar vardı genede 60 oldum 70 olurkende daha gorevler eklenmemıstı genede 70 oldum yanı manası yok bazılarımız ıcın gerekmıyor emınım bnm gıbı dusunen vardır
  • Zaten bilgisiz oyuncu sayısı quest helper ve benzerleriyle arttı. Ben ilk lvl60 olduğumda(TBC yoktu) bütün herşeyi kendim bulup keşfetmiştim. Biraz daha uzun sürmüştü ama sizin aldığınız zevkin on katını yaşatmıştır eminim.
  • o degilde wow tamamen addonlara baglı hale geldi , Mesela Deadly boss mod olmadan yada Omen olmadan diger addonlar vs vs ... raid hiç çekilmiyor...

Wow Online Hayat Offline:)
  • ben ilk öyle yapmıştım 70i. gayet de zevkliydi. biraz ingilizce istiyor. biraz da şans

Kasıyorum.

Oyun bu addonlar yüzünden zevk için değil kendimizi kasmak için oynanır hale geldi. Görev textini bile okumuyor, robot gibi ordan oraya ne yaptığını bilmeden ordan oraya kasıyor.

İşte bir oyunu bitiren olayda budur. Oyunluktan çıkar bağımlılığa ve alışkanlaığa sürükler. İlk charımı kasarken yeni mekanlar görüp qları yaparken ne güzeldi.. 2.3. charlar ise sadece kasmaktan ibaretti çünkü bağımlı hale gelmiştim.
    there's nothing you can say
    to make me change my mind.
    goodbye
  • ben oyuna başladığımda thottbot+wowhead+mobmap+questhelper yoktu nasıl 70 oldum
  • Bende yukarıda yazılanları uygulaıdm... Ayrıca PvE serverinde başladım ben oyuna hiç addonum yoktu. Daha doğrusu addon nedir bilmiyordum. Daha sonra Argent Dawn a geçtim orada RP nin dibine vurduktan sonra gene hiç addonsuz PvE serverime geri döndüm. 2x 60 lvl oldum ama 9 ay gibi süremi aldı iki charda. Ama çok zevkli oldu q textlerini okuyup yapmak mükemmel... Mesela The shattered Salute q su vardı. Bulana kadar canım çıktıydı. Meğerse /salute yazıcakmışsın npc nin üstüne tıklayıp Bunun gibi bir quest daha vardı.. Mage questi. Polymorph olan bir elemanın üstüne bişiler yazıyordun gene ve human forma geri dönüyordu Acayip zevkliydi quest yapmak...

Ha şimdi PvP serverinde oynuyorum arkadaş çevrem yüzüne. Dolayısıyla arkadaşalr yüzüne çabucak 70 lvl oldum Lightheaded sayesinde... 0 zevk aldım tabiki.

• Oyundaki en zevk li anı lvl kasarken alırsınız o yüzden okuyarak yapın biri sizleri yönlendirmesin ben hiç birşekilde addon kullanmam raid harici ve Main char'ımıda bu şekilde 70 yaptım. Kimsenin yardımı olmaksızın.
    ben addonlarla basladim 24saat kastik arkadasimla ben gunduz eleman gece 10gunu gecmedi lvl 70
    quest help olmasa 15gun surerdi herhalde
  • İlk baslarda cok gerekliydi bu addonlar.. Quest textleri su anda oldugu kadar aciklayici degildi cunku.
    Mesela simdi git sunlari oldur diyor sonra kaba bir sekilde tarifini veriyor.. Yok bilmem ne tower'in kuzeyinde.. vs..vs.. gibi..

Benim quest kasarken tek kullandigim wow.allakhazam.com zone haritalari. O haritalardaki her sub-zone ismi yaziliyor. Onu aciyorum ikinci monitore ve sadece quest texti okuyorum.
    Bazen elite questleride kontrol ediyorum, hic solo kasan olmus mu? Ozel bir taktigi dikkat edilecek bir noktasi var mi? gibisinden..

Warlock olarak Nagrand'daki elite questleri bir Felguard enslave ederek yapabilecegimi oradan ogrenmistim.
  • 60 a kasarkende 70 e kasarkende addon falan kullanmadım hazırlık sınıfı ingilizcesiyle gayet eğlenerek kastım hatta 60dan 70 kasarken herkesle beraber kastığımdan çok zevk almştım çünkü ek paket yeni çıktığından direk 70 olanlar yoktu piyasada şu an 2 alt charım var onlardada bu addonları kullanmıyorum çünkü haritaların çoğunu biliyorum kafamda 3 yıllık oyuncuyum nede olsa
  • Questhelpere alısmıs bir adam QUesthelpersiz cok zor lwl kasar... bn questhelperle tanısmadan önce normal bir sekilde günde ortalama 2 lwl alarak kasıyordum... Questhelperle oynamaya basladım 1 haftada falan 36 oldum ondan sonra questhelper arızalandı g.t gibi kaldım , hala 36 yım xD... alısmısım questhelpere smdi onsuz lwl kasamıyorum... questhelper kullanmayanlar hic kullanmasın bozulur mozulur kalırsınız valla
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.