Şimdi Ara

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
948
Cevap
26
Favori
52.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23.30 2d türkçe dublaj bilet aldık bakalım iyi kötü izliyecegiz. Yorumlar da ki kadar kötü değildir umarım 😂

Düzeltmeb: İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 28 Ekim 2017; 21:27:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Filmi dün izlemiştim, yazma fırsatım olmamıştı.

+ Thor 3'lemesinin en iyi filmi
    + Hela, Cate Blanchett
    + Korg (reyiz'e solo film istiyoruz )
    + Müzikler
    + Hulk

- Gereğinden fazla komedi, Guardian of the Galaxy filmlerinden bile daha komedi içeriyordu, komikti ve güldüm fakat Thor gibi bir karakterin solo filmi bu kadar komedi olmamalıydı bence
    - Hela'nın diğer villainlar gibi kolay harcanması
    - Filmde olan çoğu şeyin zaten fragmanlarda verilmesi
    - Odin'i tam gücüyle bir türlü göremedik

6,5/10
  • Valla ben filmi çok beğendim.

ilk kez Thor isminin hakkını vermişler, Hela çok iyiydi özellikle vaktiniz varsa kesinlikle sinema da izleyin bence.
  • Yorumlara baktım galiba benden başka farkeden olmamış.Altta ss'ini aldığım sahneler neden silinmiş bilgisi varmı?En sondaki son paylaşılan fragmanda dahi vardı.
     Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston
    Not:Hepsi fragmandan alınmıştır.

• Ya ilk after credist ten hiçbir şey anlamadım anlayan söyleyebilir mi 2.afterı izlemedim zaten önemli değildi herhalde o

• En güçlü Thor'u berbat espiriler ve gereksiz sahnelerle öldürmüşler adeta.
  • OctaCore kullanıcısına yanıt
    Helanın dönerek bıçak fırlattığı sahnede yoktu; Thor'un gözler sağlamdı fragmanda. Çekiç parçalama sahneleri farklı ortamlarda. Aslında son fragmandan sonra gene ayar çekmişler filme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Widget

Helanın dönerek bıçak fırlattığı sahnede yoktu; Thor'un gözler sağlamdı fragmanda. Çekiç parçalama sahneleri farklı ortamlarda. Aslında son fragmandan sonra gene ayar çekmişler filme

Onlarıda farkettim dediğin gibi.Birde şöyle bir saçmalık farkettim,Arenada Hulk ile Thor kapışırken yerden yere vuruldu kaç darbe aldı yüzünde tek çizik olmadan çıktı. Fakat Hela ile kapışırken Şamar oğlanına döndü tek bir darbe ile gözünü kaybetti .

• Çekiç gücünün kaynağı değilmiş, Thor'un gücü içinde imiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: OctaCore

Yorumlara baktım galiba benden başka farkeden olmamış.Altta ss'ini aldığım sahneler neden silinmiş bilgisi varmı?En sondaki son paylaşılan fragmanda dahi vardı.
    Not:Hepsi fragmandan alınmıştır.

Loki sahnesini fark etmiştim de, anlamadık biz de arkadaşlarla :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• OctaCore kullanıcısına yanıt

Ölüm tanrıçası çünkü, demek ki çok güçlü çekici bile yok etti

• Gücüne laf etmedimki ben.Güçlü olabilir ama benzeriyle Hulkun kafasına vurup tek çizik almaması saçma.
  • Spolier açılmıyor.
  • Biraz önce 2 arkadaşımla filmi izledik.Ben filmi ortalama buldum ne çok kötü ne de çok iyi bir film bana göre.Ama çizgi romanlarla pek alakası olmayan filme sadece eğlenmek için giden arkadaşlarım filmi çok beğendi esprileri falanda sevdiler ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 29 Ekim 2017; 0:44:20 >
  • Şahsen beğendim, bayada güldüm

Grandmaster karakteri süperdi cuk oturmuş. Hela zaten tartışılmaz filmin bitiricisiydi. After credits 1.bölümündeki büyük gemi Thanos sanırım. İnfinity War fragmanını izlediyseniz fragmanın başından anlayacaksınız. 2.aftercreditsi beklemeyin, değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berberali25

Çekiç gücünün kaynağı değilmiş, Thor'un gücü içinde imiş.

• Filmi dün (28.10.2017) Marmara Forum AVM'de 18.00 seansında 3D Altyazılı olarak izledim.
    Çok fazla beklentiye girmemek adına sadece 1-2 fragmanını izleyerek gittiğim için salondan memnun ayrıldım. Üstüne bir de salondan çıkarken yapılan anket sonrasında THOR Ragnarok film posteri verilince daha bi memnun oldum. Kısa kısa filme değinecek olursam;

* Hela karakteri daha önceki THOR filmlerindeki villainlara nispeten daha baskın bir karakterle karşımıza çıkmış. Hikayesi biraz daha irdelenerek anlatılabilirdi belki ama işlenişi çok güzeldi
    * Odin'in ölümü çok kısa işlendi. Adeta 3-4 dakika içinde herşey oldu bittiye getirildi.
    * Odin'in ölümünden çok çekicin tuzla buz olmasına üzüldüm. THOR'a kudretini "veren" şeydi. Güç içinde muhabbeti beni sarmadı. Ayrıca film boyunca THOR'un babasının tıpkı Beşinci Boyut dizisindeki dede gibi THOR'un gözünün önüne gelmesi muhabbeti beni güldürdü. Sizde nasıl bir izlenim oluşturdu bilmiyorum.
    * Loki yine bildiğimiz hain Loki ama bu filmde seyirciye biraz daha tatlı gösterilmeye, sevdiirlmeye çalışıldığı kanaatindeyim.
    * Dr. Strange artık THOR ve Loki tarafından biliniyor :)
    * HULK'a gelecek olursak nispeten aceleye getirilmiş bir saçma hikaye gördüm. HULK Sakaar toplumuna çoktan ayak uydurmuş ve artık yeşil bir dev olarak topluma ayak uydurmuş. Bu mudur? Bruce Banner ve THOR'un sözlü atışmaları, THOR vs HULK çok çok iyiydi.

Genel olarak müzik ve görsel efekt bakımından güzel, keyifli ve renkli bir filmdi. 3D gözü yoruyor. Son olarak bu kadar espriye gerek var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 29 Ekim 2017; 3:5:11 >

• Filmi izledim bence oldukça iyidi. Komedi biraz fazla olmuş ama önce Thor filmleri ile kıyaslandığında bu bariz önde.

• 'ooo thor var' demiştim, ama yorumları görünce bi düşündüm. Komedi unsuru düşündürdü beni.

Vizyonda bundan daha iyi film varsa önerilere açığım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.