Şimdi Ara

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
26
Favori
52.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmin oyuncu kadrosunun büyük bölümü bugün belli oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hulkun ne işi var bu filmde onu çözemedim ben bu arada Konsept çalışması resmi bana Maleficienti hatırlattı nedense.
  • Sinopsisi belli mi bu filmin?
  • 4. Resimdeki batman mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Hulk un Asgard ı yok edişini konu alacaklar herhalde

• Hulk niye asgardı yok ediyorki peki? Ayrıca Hulkun asgardda ne işi var oraya nasıl gidiyor.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Hulk niye asgardı yok ediyorki peki? Ayrıca Hulkun asgardda ne işi var oraya nasıl gidiyor.?

Esprisine dedim biraz orada

Bir çizgi dizi serisinde Hulk ile Bruce ayrılıyordu birbirinden. Hulk ta etrafta terör estiriyordu.
    Yanılmıyorsam asgardtaki bir tanrının yardımıyla da Asgard a getiriliyordu, bu seferde orayı dağıtmaya başlıyordu falan.
    En son Odin in uyduğu mekana gelip onu öldürecekti () ki engel oldular. (başka bir yere ışınladılar tekrardan ) vs vs.

Bu seriyi konu alan bir de comic serisi yayınlandı. Ama alternatif evrende geçen bir seri olarak kabul ediliyor elbet

• Planet hulk gibi birşey görücez sanırım. Loki ve hela asgardı ele geçirir sonra thor'u başka gezegene sürgün ederler. O gezegende planet hulk'dur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro çok iyiymiş özellike Cate Blanchett film için büyük bir artı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Hulk niye asgardı yok ediyorki peki? Ayrıca Hulkun asgardda ne işi var oraya nasıl gidiyor.?

Bir çizgi dizi serisinde Hulk ile Bruce ayrılıyordu birbirinden. Hulk ta etrafta terör estiriyordu.
    Yanılmıyorsam asgardtaki bir tanrının yardımıyla da Asgard a getiriliyordu, bu seferde orayı dağıtmaya başlıyordu falan.
    En son Odin in uyduğu mekana gelip onu öldürecekti () ki engel oldular. (başka bir yere ışınladılar tekrardan ) vs vs.

Bu seriyi konu alan bir de comic serisi yayınlandı. Ama alternatif evrende geçen bir seri olarak kabul ediliyor elbet

çizgi filminde loki ve enchantress yapıyordu bruce ve hulk'un ayrılmasını. ben öyle hatırlıyorum ama emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: belli belirsiz

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

çizgi filminde loki ve enchantress yapıyordu bruce ve hulk'un ayrılmasını. ben öyle hatırlıyorum ama emin değilim.

Doğrudur

• Anladım bende bir anda dedim bu imkansız nasıl olcak dedimde çizgi romanda böyle bir durum vardı ama onda Hulk bruce'un bedeninden ayrılmışdı bu sayede terör estiriyordu.
  • İskandinav Mitolojisi Bilgilendirme Paketi ! ayrıca yeni filmde görceğimiz baş kötümüz Hel hakkında'da bilgiler bulunmaktadır .

• quote:

Anladım bende bir anda dedim bu imkansız nasıl olcak dedimde çizgi romanda böyle bir durum vardı ama onda Hulk bruce'un bedeninden ayrılmışdı bu sayede terör estiriyordu.

thoru hulkun elinden son dk almışlardı yanlış hatırlamıyorsam

• E Thor filmi olarak geçiyor ama tam Thor filmi değil ki bu, Spiderman filmi de öyle, Thor'da Hulk olacak ve Planet Hulk hikayesi işlenecek, Spiderman Homecoming'de de Tony Stark olacak belki Captain da olabilir, neyse Thor filmleri çok iyi değil, 1.film güzel, 2.film sıkıcı. İnşallah 3.film her 2 filmden de daha güzel olur.
  • Hulk filmi de bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Hulk filmi de bekliyoruz

Universal Studios haklarını Disney'e vermeden o iş biraz zor hocam. Namor'da onlardaydı ama kullanmadılar ve en son haberlere göre hakları Marvel'a geri dönmüş. Hulk'un iyi pazarının olduğunu biliyorlar o yüzden komple haklarını Marvel'a vermezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

E Thor filmi olarak geçiyor ama tam Thor filmi değil ki bu, Spiderman filmi de öyle, Thor'da Hulk olacak ve Planet Hulk hikayesi işlenecek, Spiderman Homecoming'de de Tony Stark olacak belki Captain da olabilir, neyse Thor filmleri çok iyi değil, 1.film güzel, 2.film sıkıcı. İnşallah 3.film her 2 filmden de daha güzel olur.

Planet Hulk harbi olursa en iyi marvel filmine aday film olur ragnarok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dunsparce -- 5 Haziran 2016; 13:04:46 >
  • Dunsparce D kullanıcısına yanıt
    İyi işlerlerse neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Hulk filmi de bekliyoruz

Universal Studios haklarını Disney'e vermeden o iş biraz zor hocam. Namor'da onlardaydı ama kullanmadılar ve en son haberlere göre hakları Marvel'a geri dönmüş. Hulk'un iyi pazarının olduğunu biliyorlar o yüzden komple haklarını Marvel'a vermezler.

aynen öyle. oynayan aktör de iyi. ben çok yakıştırıyorum şahsen. böyle giderse adamın solo filmi olmadan evrenden gelip geçecek.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.