Şimdi Ara

THOMSON TV almadan dikkatlice okuyun lütfen (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
0
Favori
63.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapmayın arkadaslar thomson cihazının cok fazla arıza yaptıgını bizzat satan teknosada arkadasımdan duydum 4 kez cihazı degistirmelerine ragmen arıza yuzunden geri dondugunu soylediler. dikkate almanızı oneririm . hic bir kotu niyetimde yok emin olun ticaretlede ugrasmıyorum. kendime alacagım icin araştırdım ve vazgectim. tekonosadaki ne saba nede thomson ikiside yaramaz arkadaslar paranızı sokaga atmayın.
  • akdum arkadaşım şu teknosadaki arkadaşına bir sor bakalım hangi arızalar dan dolayı tv.ler geri dönüyormuş.Bu konuda sizden değerli düşüncelerinizi bekliyorum.Yada arkadaşınızın bilgilerinden faydalanmak istiyorum.Malum bir ay içerisinde tv.lerin değişim ve iadesi mümkün.
  • selamlar 1 kez ses 3 kezde aynı cihazda renklerde karışma olması yuzunden geri donmus. farklı cihazlardada bu renklerde karışmanın oldugunu solediler. hangi teknosa dugunu belirttmem mumkun degil arkadaslar bu bilgiyi aldıgım insanlara haksizlik olur takdir edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdum -- 8 Mayıs 2006; 12:03:49 >
  • Teşekürler verdiğin bilgilere.Şu renklerde karışma konusu nasıl bir olaydır.Anlatabilecek kişi varmıdır.Daha önce yazmış olduğum 16,9 format uyumsuzluğu dvd 16,9 görüntüsü dvd den kaynaklanıyormuş.Başka bir dvd taktım 16,9 formatta ekranı doldurdu.Böylece bir problem gördüğüm konu hal oldu.Kaldı iki.Birincisi aynı kanalda format değişimi bunu menülerdeki otomatik formatla değitirebilirmiyim sizce.İkincisi ise bu onemli.
    Televizyon kapalı iken ekrana bakın.Ekran camı üzerinde değişik açılarda benimkinde özellikle üst kısma 3-4 cm kala tüpün iç kısmındaki cam bölümde dalgalanma var gibi.Bu akşamları tv seyrederken yansıma nedeniyle o bölgedeki görüntünün net olmamasına neden oluyor.Sizlerde varmıdır.
  • Thomson, 32WH412B veya 32WM402 de Teletext hafızası kaç sayfa?
    Bu TV'lerde aynı anda birkaç kanalı birden izleme özelliği var mı?

Thomson'un 81 ekranın 2 modeli de teknosada http://www.teknosa.com.tr de var.
  • siteye hergün bakıyorum ama hep aynı

Bu ürün geçici olarak stoklarımızda bulunmamaktadır. Ürün stoklarımıza girdiğinde haber alabilmek için lütfen tıklayınız!
  • Özellikler 1.Ürün 2.Ürün
    Ürün Resmi

Ürün Adı THOMSON 32WH412B TV, THOMSON 32B SEHPA HEDİYELİ! THOMSON 32 WM402 81 EKRAN TV, THOMSON32 WM402 SEHPA HEDİYELİ!

Fiyat 899,00 YTL 899,00 YTL

Ağırlık (kg) 56 60

Boyutlar(GxYxD) (mm) 893 x 553 x 555 865 x 538 x 537

Ekran boyutu 32" 32"

Ekran formatı 16:9 4:3, 16:9

Frekans (Hz) 100 100

Girişler 1 S-Video S-Video

Güç tüketimi (W) 130 130

Mobil Ödeme Kodu 119993059 119992910

Pal,Secam ve NTSC uyumluluğu Var

Kanal hafızası 99 99

MODEL 32WH412B+32B SEHPA 32 WM402 81 EKRAN TV+SEHPA

SES SİSTEMİ Virtual Dolby Surround Stereo Nicam

Güç gereksinimi AC 220-240V, 50Hz AC 220-240V, 50HZ

Programlanabilir zamanlayıcı Var Var

Virtual Dolby Surround Var

SCART 2 adet 2 adet

Ses çıkış gücü(RMS) (W) 2 x 20 2 x 20

Tipi CRT CRT

Menşei İthal İthal

quote:

Orjinalden alıntı: akdum

selamlar thomson almayın arkadaşlar cok arızalı cıkıyormus direk satıcılardan duydum pek cogu teknosaya geri donmus

• ki bu alıntıyı yapan arkadaş gerekli açıklamayı yaptı. büyütülecek bişey yok arıza bakımından
  • Metehan Arkadaşım,
    Senin aldığın yeri arkadaşlara da söyliyelim, ARKADAŞLAR, İSTANBUL-AVCILAR'DA Thomson bayisi var. Orada istediğiniz modelleri bulabilirsiniz,ben bu akşam uğramayı düşünüyorum. Yalnız ben birşey sormak istiyorum, orada 32WE910 modeli varmı? Hani şu siyah olanın grisi (32WH412Bnin) bu model bence daha şık gözüküyor. Bi de Metehan Bey,sizin dalgalanma probleminizi çözebildiniz mi,kablolu yayın mı kullanıyorsunuz?

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar,Ben şimdi metehan bey'in aldığı yeri aradım. 32WE910 Türkiye'ye yeni sezona kadar gelmesi düşünülmeyen bir ürünmüş.Yani getirmeyecekler. 32WH412B de artık yokmuş. Sadece 402 satılıyormuş. Ondaki sorunları söyledim. 402 ve 412 nin aynı şasede olduğunu farkın yazılımdan olduğunu, 16:9 - 4:3 geçişlerinde meydana gelene auto ya geçiş sorununun da yetkili servisle görüşülerek bir ayarla düzeltildiğini belirttiler.

Bunun dışındaki sorunlar neler bilmiyorum ama en çok sorun 402 serisinde gibi geldi bana. Genelde okuduğum herkes bu üründen şikayet yazıları yazmıştı. Ben thomson için biraz daha düşünmeye karar verdim. Sanırım acecleye gerek yok. Ama yine de bayiye gidip görüntüye bakacağım.

Saygılarımla.
  • Benim arkadaş, Polonya üretimi olan, Türkçe menusu olmayan Thomson'dan almış. Arada bir ekranın donduğunu (1 saniye kada) söyledi. TV de 2 yıl önce aldığı Vestel dijital uydu bağlıymış.
  • Arkadaşlar bende görüntü dalgalanması meydana gelmiyor.Burda bir yanlışlık olmasın.Ben sadece tüp iç yüzeyinde camdan kalan bir dalgalanma var.Görüntü de bunu fark etmiyorsunuz.Yani tv açıkken fark edilmiyor.Bir tek tavanda fluresant lamba yanarken bu kısımda görüntü azda olsa yansıma nedeniyle belirsizleşiyor.Yoksa tv nin görüntüsü ve ses olayı gayet iyi.Memnunum yani.Gittikçe alışıyorum.Malum 55 ekrandan 100Hz 16,9 82 ekrana geçtik.
  • İlginç 412B nin bitmesi.Demek ki gayet hızlı satılıyor.Çünkü elimizde baya var diyorlardı.Talep arttı o zaman.Avcılardaki firma ithalatçıyız diyordu.Zaten binayada yeni taşınıyorlardı.Yeni bir oluşum içinde olduklarını söylemişlerdi.Hadi hayırlısı diyelim.
  • Arkadaşlar bu akşam ben uğradım Thomson-Avcılar'a. Orasının bayii değil distiribütör olduğunu ve MOS'un orası olduğunu öğrendim.

Ayrıca orada şov amaçlı koydukları tv ye baktım ve arkadaşla görüştük. Sorun olduğunu düşündüğümüz konuları konuştum.
    Öncelikle benim gördüğüm 402 idi ve teletext deki okunamazlık söylevine katılmıyorum. Benim gördüğüm teletext de bazı harfler ç ve ğ gibi değişik bir şekilde görülüyordu ama anlaşılıyordu. Bu sorunu önümüzdeki hafta çözeceklerini düşündüklerini söylediler,tam olarak çözmeden çözdük demek istemiyorlarmış. Yazılımı değiştirip çözemezlerse sanırım bir çip koyacaklar (ben öyle anladım ama yanlış anlamış olabilirim) ve çözeceklermiş.

ikinci konu olan 16:9 ayarladığımız bir kanaldan diğerine geçildiğinde 4:3 olması ve tekrar başka kanala geçişte değişmesi sorunu ile ilgili olarak da, eğer uydu receiver ile bu soruna karşılaşıldıysa bir ayar yeri varmış tüm yayınları 16:9 a ayarlarsanız kanal geçişlerinde değişiklik olmuyormuş. Bu arada bu kanal geçişlerindeki farklı formatlar tamamen yayının cinsi ile ilgili anladığım kadarıyla. Yani NTVMSNBC 16:9 film yayınlıyorsa yani yayın öyleyse 16:9 olurken kanalı değiştirdiniz ve TRT 1 e geçtiniz 4:3 ise yayın ona dönüyor. Eğer benim gibi kablolu yayın abonesi iseniz, bu durumda da eve gelen servisin menudeki bir yerden ayar yapması durumunda sorun olmuyormuş.

Son olarak artık Türkiye'ye 412 gelmeyeceğini (siyah olan) sadece 402 geleceğini söylediler. Benim de büyük bir merakla istediğim WE910 için ise bişey söylemek istemediklerini ama kısa vadede böyle bir düşünceleri olmadığını söylediler.

Metehan arkadaşın dediği tv kapalı iken görülen dalga durumuna da baktık ben bişey farkedemedim. Bi de unutmadan söylemek gerekirse artık çoğu klip zaten 16:9 ve ekranın (benim mevcut tv klasik bir 51 ekran Arçelik) altında ve üstünde siyah boşluk bırakıyor.

Şu anda orada Bonus kart geçiyor,sanırım haftaya world de geçecekmiş.

Bende oluşan kanaat şu : Bence güzel bir tv. Ama oldukça ağır. Eğer sorunlarını kısa sürede giderirlerse çok satarlar. Onların da dediği gibi bu paraya bu sorunları da giderirlerse segmentinde alınabilecek en iyi tvlerden biri.

Saygılarımla.

• arkadaşlar ben saba 5182 tftx televizyon aldım mart ayında kullanıyorum hiç bir sorun görmedim olumsuzluklarını belirtirmisiniz
  • saba tv nin thomson dan farklı olarak PIP olması önemsizmi sizce artı fiyat farkı
  • arkadaşım birde saba hakkında bilgi toplasan çok sevinirim
  • Thomson tv ler avcılarda toblanıyormuş kardeşim orada öğretmen öğrençisinin bir velisi thomsonun imalatında calışıyormuş daha ayrındılı bilgi alırsam buraya yazarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: P A S H A

elkm_13 arkadaşım merhaba...

dediğin gibi diğer lcd lerden farkı fiyatının oldukça uygun olmasıdır. fakat bunun yanında asıl beni etkileyen tepkime süresi oldu. 8ms olan tepkime süresi açıkçası 2 katı bedeli ödeyip de 16ms ürünlerin satışını etkileyeceğe benziyor.

PASHA Arkadaşım Merhabalar...
    Ben bu konularda çok bilgili değilim ama özelliklerinden yana problem yokta forumdaki yorumlar insanı düşündürüyor.Diğerlerinden fiyatı uygunda olsa az para değil.Ne dersin alsak mı? veya THOMSON 32" LCD hiç alıp kullanan var mı görüşlerini bizimle paylaşacak.
  • Dün akşam bende silivri makside olan 82 ekran 32WM 402 modelini incelemeye gittim.Bahsettiğim ekrandaki konu ondada vardı.Aynı 16,9 diğer marka tvlerede baktım onlarda böyle bir olay yoktu.Demekki thomson kendi tüplerinde böyle bir uygulamaya yapıyor.Bu gün servisi arayarak gelmelerine gerek olmadığını bildirdim.
    Yani benim kafama takılan konular halolmuş oldu.Ben rahatım.Birazda ayaklarımı uzatıp keyfini çıkarayım.Malum tanınmayan bir şey alınca tedirginlik yaratıyor.İnşallah ileride pişman olmadan yıllarca kullanırız.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.