Şimdi Ara

THOMSON 32LBO52B5 LCD TV ??? Nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 ile birlikte bir lcd tv almayı düşünüyorum fakat malum ikisi bir arada olunca fiyat biraz fazla oluduğundan biraz ekonomik tercihlere kaçmak gerekiyor teknosada bu televzyonu gördüm fiyat olarak çok uygun geldi fakat internet sitesinde ço kda ayrınıtlı bilgi yok açıkçası fakat hem bu marka hem de özellik bu tv ve ps3 ile uyumu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim buyrun bu da tv nin teknosadaki linki

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?
    CS_ProductID=110010613&CS_Category=_SBFAD_117_2&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV117

• Merhaba ben bugün kalyon teknosada 1400 e 32 inch thomson gördüm bu ürün her nekadar fransız olsada şahane görüntüsü ve çok iyi kablo izlenebilmesi ile beni cezbetti ama hediye oalrak kardeşime bunun 26 inchini teknosa zeytinburnundan aldım 900 ytlye hemde çok cazip gelmişti 12 ingün kardesim görüntüde yavaşlama oldugunu söyledi 15 gün ise artık görüntünün gecikmeli geldiğini mesela kafa dönerken 5-6 kafanın arkada görüntügünü söyledi ben tv yi gördügümde şok oldum 16. gün nerdeyse hic görüntü yoktu . teknosayı aradıgımda beni servise gönderdiler servis ise daha yeni alındıgını ve teknosa ile halletmem gerektigini söyledi neyse ben
    imde kafam karıstı ama teknosa ile tekrar bir yetkili ile görüştügümde sacma sapan bir diyolagdan sonra illa servise götürmemi ve rapor almamı söyledi servis ev uzak oldugu icin gelemiyeceklerini söyledi bu arada televizyonu hediye aldıgım lcd yi servis değil de kendim kurdugum icin garanti dışı kaldıgını ögrenmemle şok oldum . neyse teknosa ürünü sattığını servislerinin bulunmadıgını ithalatcı firmanın servisini aramamı söyledi servisle biraz samimi olunca adam daha tv yi görmeden bana bu thomsonlar 26 invhler panel arızalı genelde ama ithalatcı firma ile fransada ki fabrika arasında şu an anlaşmazsızlık oldugu icin yedek parça getiremediklerini söyledi ve genelde tğm bu thomsonların bozuldugunu ama 26 inclerin 32 lerde bu sorunu görmediğini söyledi . bana tv yi getirmemi ve hemen beni bekletmeden rapor vericegini söyledi ama ben biliyordumki parça bekliyecem ve bu 2 3 5 ay surecek belki neyse hem teknosaya hemde servise tüketici haklarında satıcı şirketlerin yedek parça bulundurması gerektiğini söylediğimde her iki tarafda bana güldü ama ben bana bu malın bilinerek satıldıgını bozuk oldugunu ki servis bunlarla doluydu yani bana ayıplı mal sattıklarını vurgulayarak tekrar tekrar aradım sanırım sansıma veya teknosadaki yetkili ercan beyin çok iyi bir insan çıkması ile ürünü iade edip paramı aldım işte bunlar o 1400 32 inc thomsonu gördüğümde aklımdan gecti bir daha thomsonmu aman aman benden uzak dursun ben samsung alayım sanırım onun servisi iyidir 1800 32 inchini buldum bugun 1600 e dogubankda ama taksitle aynı fiyata geliyor . neyse işte bu

• gerçekten çok teşekkürler baya açıklayıcı oldu benim için thomsonun nasıl bir şey olduğunu da aşşağı yukarı anlamış olduk

42" Thomson almayı düşünüyordum bu haber düşünmeye itti beni ! Ne yapsak şimdi !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.