Şimdi Ara

THK üniv. hakkında endişelerim var yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    anladım.. teşekkür ederim abi sorularımla ilgilendiğin için
  • okulda ve iş imkanı konusunda sıkıntı yok.
    ancak benim gibi şehirdışından gelecekler için yurt sıkıntısı var.
    bir kaç yurt araştırdım , hatta şu an ben de devlet yurdunda kalıyorum, hiçbir şeyi beğenmeyen tatsız tuzsuz şikayetçi insanlardan değilim. ancak ordaki yurtlar aklıma yatmadı.
    eğer benim gibi seneye THK Üniversitesi düşünen varsa ev tutabiliriz.
    ev tutmak isteyenler varsa lütfen bana ulaşsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefffidan

Bu ücreti çoğu havayolu şirketi dolaylı yoldan senden almakta, daha doğrusu maaşından düşük bir miktar kesintiye uygulayarak belli bir sürede temin etmekte.

Ben tip eğitiminin maaas tan kesilme durumunu yok olarak biliyorum birkaç pilotaj öğrencisi öyle demişti dogrumu doğruluk payı varmı ?

Bu arada matematiğin iyi olması sartmi ?

Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorduğun soru hava yolu şirketine göre değişir. THY senden para almaz tip eğitimi için, diğer hava yolları şirketini bilmiyorum. Sen zaten bir hava yolu şirketi ile anlaşma aşamasına geldin mi o parayı dert etmenin anlamı yok. En fazla 4 aylık maaşın dır o para. Diğe soruna gelirsek, üni 1 de matematik ve fizik ağırlıklı bir ders programı var. Ve de sıkı bir program olduğu söyleniyor.
  • quote:

Sorduğun soru hava yolu şirketine göre değişir. THY senden para almaz tip eğitimi için, diğer hava yolları şirketini bilmiyorum. Sen zaten bir hava yolu şirketi ile anlaşma aşamasına geldin mi o parayı dert etmenin anlamı yok. En fazla 4 aylık maaşın dır o para. Diğe soruna gelirsek, üni 1 de matematik ve fizik ağırlıklı bir ders programı var. Ve de sıkı bir program olduğu söyleniyor.

Tesekkur ediyorum yardiminiz için kafama birşey takılırsa sorabilirmiyim ?

• Tabi ki de sorabilirsin.
  • quote:

Tabi ki de sorabilirsin.

Sağolun başarılar...

• Thk' da kabin hizmetleri okunur mu ? THY da çalışmak istiyorum ve garanti edecek bir okul mu bu ben sıkı çalıştıkça ? Bir + olurmu bu okul aydınlatırsanız sevinirim. THK da okuyan bi arkadaşım var Uçak müh. okuyor Bedirhan Yıldırım diye bir arkadaşım o pilotlukta iş garantisi var kabin memurlugunda oldugunu bilmiyorum dedi hocalara sordurttum hocalar büyük referans olur %90 kabul edilir demişler. Aydınlatıcı yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Dostum kabin hizmetleri hakkında pek bir bilgim yok, geçen 3-4 hafta önce hostesler bizim binada eğitime devam etmeye başladılar, sanırım 2 senelik bölüm ve mezun olduktan sonrada dolgun maaş aldıklarını duydum. Pilotaj iş garantisi yok bu arada, sadece ilk sene girenlere verildi iş garantisi thy tarafından. Benim kanaatim, eğer thk da okuyup mezun olursan işin hazır kabin hizmetleriyle alakalı. Çünkü başka eğitim veren kurum bilmiyorum o bölüm hakkında var, olsa bile sonuçta bizim okulun çok kuvvetli bağları var thy ile. tabi bu bu seneden sonra değişebilir. Thk başkanı falan hapishaneye girdi 1 ay önce. Başka bir başkan geldi, ve eski yönetimle araları baya problemli, fakat ben bir sıkıntı görmüyorum gelecekte, üni ye bir şey olmaz.
  • mefffidan M kullanıcısına yanıt
    Peki başkanın neden içeri girdiğini öğrenebilir miyim ? Suçu ne ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.