Şimdi Ara

THiEF 4 [PS4 ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
9.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğin Dishonored bu,hatta bir sahnede oyunun Thief olduğunu unuttum yani o derece.
  • Ben Bu Oyunu Ciddi Ciddi Bekliyorum. Atmosfer Çok İyi, Sevdim seni Thief Yepyeni Ekran Görüntüleri:

THiEF 4  [PS4 ANA KONU]
     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]
     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]
     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]
     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]
     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

Oyun 25 Şubatta Piyasada

• Thief 4 Yeni oyun içi videolar geldi.

İyi seyirler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

Ben Bu Oyunu Ciddi Ciddi Bekliyorum. Atmosfer Çok İyi, Sevdim seni Thief Yepyeni Ekran Görüntüleri:

THiEF 4  [PS4 ANA KONU]
     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]
     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]
     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]
     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]
     THiEF 4  [PS4 ANA KONU]

Oyun 25 Şubatta Piyasada

28 Şubatta Avrupada Piyasada

• Şubat-Mart güzel geçecekler.

inFamous Second Son & THI4F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 27 Ocak 2014; 1:06:08 >
  • 32 mb ramdan 64 mb rama gectigim zaman thief de bekleme sureleri baya kisalmisti. Hey gidi gunler. 3.1 hdd vardi o zamanlar... Siz dusunun gerisini :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de yazmışım da yine de yazayım keşke bu kadar Dishonored benzeri olmasaydı Dishonored bayıla bayıla oynadığım bir oyundu,harikaydı ama Thief'ten daha farklı birşey bekliyor insan.Yine de alıp oynayacağız
  • Grafik özellikleri ne durumda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük bir alanda geçmesine rağmen , kaplamaları videodan gördüğüm kadarıyla az buldum, daha dokulu beklerdim. Işıklandırmalar güzel duruyor.
  • Cok ilginc bir oyun ya.. Nasil birsey gelecek merakla bekliyorum.
    Gameplay'lere baktim,hic bir sey anlamadim..
    Amac nedir,neye hizmet? Tek anladigim hirsizlik calip cirpmak mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Küçük bir alanda geçmesine rağmen , kaplamaları videodan gördüğüm kadarıyla az buldum, daha dokulu beklerdim. Işıklandırmalar güzel duruyor.

Katılıyorum hocam gameplaylerin daha oyun tamamlanmadan yayınlandığını varsayarak özellikle yeni nesilde daha iyi texture elementleri göreceğimizi umuyorum.Özellikle bir sahnede tahta kutuların arasından,dar bir yerden geçiyor karakterimiz Garrett orada bir tahta parçası var..Korkunç bir kaplama Belki de Killzone'dan sonra çok ağır geliyor Ama ne olursa olsun bu oyun kendini bekletiyor bana ve benim gibi gizlilik sevenlere

• quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

quote:

Küçük bir alanda geçmesine rağmen , kaplamaları videodan gördüğüm kadarıyla az buldum, daha dokulu beklerdim. Işıklandırmalar güzel duruyor.

Katılıyorum hocam gameplaylerin daha oyun tamamlanmadan yayınlandığını varsayarak özellikle yeni nesilde daha iyi texture elementleri göreceğimizi umuyorum.Özellikle bir sahnede tahta kutuların arasından,dar bir yerden geçiyor karakterimiz Garrett orada bir tahta parçası var..Korkunç bir kaplama Belki de Killzone'dan sonra çok ağır geliyor Ama ne olursa olsun bu oyun kendini bekletiyor bana ve benim gibi gizlilik sevenlere

O tahta zaten videonun başında bize "kaplamalar kötü" dedirten şeyi başlattı Meşhur olacak ileride o tahta

• quote:

quote:

quote:

O tahta zaten videonun başında bize "kaplamalar kötü" dedirten şeyi başlattı Meşhur olacak ileride o tahta

Düzelir herhalde..Umarım..

• quote:

quote:

Oyunun önincelemesini yapan yabancı kaynaklar grafik olarak pek next-gen değil diyolar. Oyunu tek bir kişiyi bile öldürmeden bitirmek mümkünmüş, oyundaki sızma seviyesi efsane olucak büyük ihtimalle.
    Bu arada bi kaç sene boyunca hiç bir oyunun grafikleri KZ:SFla karsılastırılmamalı. Oyunda bi tane geniş yüksekçe bi koridor vardı kenarda cephanelerin bulunduğu, o koridoru en az beş dakika boyunca hareket etmeden incelemişimdir Bu forumda defalerce kez yazdım: şu ana kadar konsollarda gördüğüm en iyi grafikler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ikbalCO

quote:

quote:

Oyunun önincelemesini yapan yabancı kaynaklar grafik olarak pek next-gen değil diyolar. Oyunu tek bir kişiyi bile öldürmeden bitirmek mümkünmüş, oyundaki sızma seviyesi efsane olucak büyük ihtimalle.
    Bu arada bi kaç sene boyunca hiç bir oyunun grafikleri KZ:SFla karsılastırılmamalı. Oyunda bi tane geniş yüksekçe bi koridor vardı kenarda cephanelerin bulunduğu, o koridoru en az beş dakika boyunca hareket etmeden incelemişimdir Bu forumda defalerce kez yazdım: şu ana kadar konsollarda gördüğüm en iyi grafikler...

Crysis 3 ile yarışır, baze yerlede geçer derim.

• Benim şahsi görüşüm Killzone gibi grafik dışında hiçbir şey vermeyen biraz daha ileri gidersek çöp diyebileceğim (Bir daha söylüyorum net anlaşılması için sonra gelip bana böyle grafik gördün mü buna çöp denir mi demeyin grafikleri bir kenara bırakırsak bana göre KZ:SF çöpe yakın bir oyundur.Ama şunu da söyleyeyim oyun konsollarda grafik devrimi yapmıştır bana göre.)bir oyun yerine birkaç seviye alt grafiklerle güzel bir atmosfer ve oynanış sunan Thief'i tercih ederim.Kişisel görüş tabiki..
  • The False Shepherd kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.fazlasıyla sıkıcı bi oyun.uzay nazileri konseptine ısınmak da zor. Yer çekimi olmayan bölümleri tam bi çileydi. Thief ve infamous:ss watch dogs çıkana kadar meşgul eder.thiefle ilgili tek çekincem dishonordla arasında olabilecek benzerlikler.onun dışında keyifli bi oyun olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikbalCO -- 27 Ocak 2014; 4:56:06 >
  • quote:

Katılıyorum.fazlasıyla sıkıcı bi oyun.uzay nazileri konseptine ısınmak da zor. Yer çekimi olmayan bölümleri tam bi çileydi. Thief ve infamous:ss watch dogs çıkana kadar meşgul eder.thiefle ilgili tek çekinceö dishonordla arasında olabilecek benzerlikler.onun dışında keyifli bi oyun olucaktır.

Dishonored'la benzer olmasından neden çekiniyorsun acaba?
  • The False Shepherd kullanıcısına yanıt
    Çünkü aynı oyunu iki kere alıcak bütçeye sahip değilim. dishonordı oynadım ve çok sevdim, dilerim thief anıları bu kadar taze olan bi oyunun tekrarı olmaz.

• quote:

Çünkü aynı oyunu iki kere alıcak bütçeye sahip değilim. dishonordı oynadım ve çok sevdim, dilerim thief anıları bu kadar taze olan bi oyunun tekrarı olmaz.

Benzer de yani o kadar da değil yav rahat ol sen Neyse biraz uyuyalım dostum görüşürüz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.