Şimdi Ara

##THERMALTAKE VL10001W2Z####İNCELEME## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun hocam geç gördüm k.bakma.

Kasa oldukça güzel ama üst teki fan içine mükemmel toz alır artık çorap filan birşeyler ayarlaman gerekli diye düşünüyorum. Ciddi soguk bir kasaya benziyor
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • Üstteki fan havayı dışarı veriyor toz almaz herhalde...

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Hayırlı olsun hocam geç gördüm k.bakma.

Kasa oldukça güzel ama üst teki fan içine mükemmel toz alır artık çorap filan birşeyler ayarlaman gerekli diye düşünüyorum. Ciddi soguk bir kasaya benziyor

üstteki fanda tel örgü dahi yok, çünkü o fanda egzost görevi görüyor, yani oradan toz çekmesi mümkün değil.

Guzel kasa, guzel inceleme. Ellerinize saglik.

Orijinalden alıntı: X_TaSaRıMCı_X

Hayırlı olsun güzel kasa ancak bir sorum olucak size element v mi bu kasamı??

ne ettin hocam biri mid tower biri full tower.

çok üst düzey bir bilgisayar delisi değilsen, yani öyle 5970 gibi bir kart sokmaya çalışmayacaksan ya da çok ciddi o/c deneyimleri yaşamayacaksan mid tower yeterlidir.

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Hayırlı olsun hocam geç gördüm k.bakma.

• Kardeşim hayırlı olsun. İnceleme için de teşekkürler. Ben de bu kasadan almayı düşünüyorum yakın bir zamanda. Gördüğüm kadarıyla HDD yuvalarında bir tutarsızlık söz konusu onun haricinde bir sorun yok gibi gözüküyor. Kısacası Soğuk ve Sessiz. Daha ne olsun ki
  • Uygun fiyatlı ikinci el almak isteyen varsa kaçırmasın:http://forum.donanimhaber.com/m_55081857/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55081857
    İlk gelen alır...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.