Şimdi Ara

Thermaltake View 31 Tempered Glass

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tunceli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürünü zamanında hiç kullanılmamış derecede 2. el bir arkadaştan satın almıştım. Kasa içi hava sirkülasyonu oldukça iyi diyebilirim. Tüm özelliklerini gösteren Thermaltake'nin kendi site link'ini vereceğim. Şu özelliği ekleyeyim ama, sanırım sitesinde bunu göremedim. Ön panele takılan fanlar için kasanın sağ tarafında fanların hava alması için ızgara vardır. Vereceğim siteden tüm özelliklerine bakabilirsiniz, yine de aklınıza takılan bir şey olursa bana da sorabilirsiniz. Kasa'nın (güç kaynağı yok) şu an en düşük fiyatı Amazon.tr'de 1.456,46 TL. Amazon sitesinde ki kasa içinde sadece 14cm boyutunda 2 adet Thermaltake fanlar vardır. 1400rpm ile hava akışı değeri ; 51.15 CFM Hava basınç değeri ; 1.58 mm-H2O

Ben de kasayı güç kaynağı olmadan vereceğim, fakat içinde +1 daha fazla üstelik daha performanslı olan toplamda 3 adet fanlar ile vereceğim. Fanların markası ve modeli; AKASA "Viper R" 12cm Yuva için 14cm S-Flow modeli. Yuvası 12cm fakat fanların boyutu 14cm'dir. Ve şu an en ucuz tanesi 105 TL'dir. Fanların performans değerlerini yazıyorum;
    Hava Akışı: 109.55 CFM
    Hava Basıncı: 2.91mm H2O

Ben genelde 1100-1200 rpm'de çalıştırdım. Sesi beni hiçbir şekilde rahatsız etmedi. Maksimum çalıştığı rpm değeri 1600+50 civarıdır. Ses rahatsız edebiliyor maksimum çalıştığı zamanlarda.
    Ürünün garantisi var mı bilmiyorum. Faturası yok. Kasanın hiçbir yerinde ezilme, kırılma, kopma gibi bir şey yok. Şu an biraz tozlu olabilir ama kozmetiğini satın alacak arkadaş olursa kendisine göndermeden önce yapılacaktır. Ürün için istediğim fiyat net olarak 1.050 TL'dir. Biraz nakite ihtiyacım olduğu için satışa çıkarıyorum. Forum üzerinden sorunsuz çok alışverişim oldu. REferanslarıma bakabilirsiniz. Alacak arkadaşın benden daha çok referansı varsa, ve güvenilir ise önce ürün sonra nakit şeklinde de yapabilirim. Referansları daha az olan arkadaşlar beni yanlış anlamasın ama o şekilde olursa önce nakit sonra hızlı bir şekilde kargo yapılacaktır. Ürünün kendi kutusu mevcuttur. Ürünün kendisine ait olan fotoğraflarını yarın erken saatlerde paylaşacağım. Şimdilik temsili bir resim ekleyeceğim.

Ayrıca 4 adet 15cm neon ışık ve NZXT marka Kasa içi ışıklandırma Kablosu 1mt (Yeşil) - CB-LED10-GR kasa yanında hediye vereceğim.

Kargo alıcıya aittir.

Kendi sitesinde belirtilen özelliklere buradan ulaşabilirsiniz.
    tr.thermaltake.com
    View 31 Tempered Glass RGB Edition
    https://tr.thermaltake.com/view-31-tempered-glass-rgb-edition.html

Thermaltake View 31 Tempered Glass

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 13 Mart 2020; 14:34:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.