Şimdi Ara

@THERMALTAKE V7000A (SS veya CM ) / KUZEY KÖPRÜSÜ İÇİN SOĞUTUCU ARANIYOR @

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an kullanmakta olduğum hiçbir sorunu ve eksiği olmayan Thermaltake V7000A kasamı verip duruma göre üzerine ekleyerek Silverstone veya Coolermaster yatay kasalardan arıyorum. İlgilenenlerin fiyat teklifleri ile birlikte pm den msg lerini bekliyorum. Ciddi olanlara kasa ile ilgili hertürlü bilgi ve dökümanı pm den verebilirim Thermaltake V7000A'nın herhangi bir deformesi veya çiziği yoktur. Başka üst model kasaları da düşünebilirim ( Takaslık fiyatı V7000A --- 150 ytl )

İnceleme içinhttp://www.pclabs.gen.tr/2005/02/23/thermaltake-wingo-v7000a-kasa-incelemesi/

Aradığım modeller:

COOLER MASTER Cavalier 2 CAV-T02, COOLER MASTER Cavalier 4 CAV-T04 veya Silverstone LC17 Yatay Kasa olabilir. Bunlardan daha pahalı olanları düşünmüyorum. Yok bende daha pahalıları var derseniz diğer ilanlarımdaki ürünlerle takas düşünebirim

@@@Ayrıca Gigabyte 965P S3anakartımın Kuzey köprüsünü soğutmak için performanslı ve uygun fiyatlı soğutucu arıyorum@@@

Tekliflerinizi pm vasıtasıyla yaparsanız daha hızlı cevaplayabilirim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone74 -- 9 Temmuz 2007; 22:51:03 >

• Selam dostum, alışveriş dışı olacak ama, bu ürünleri araştırmış olduğunu düşünüyorum.
    Bu yatık kasalar için, illa micro-atx anakart mı olması gerekmekte? normal ATX anakartlar'a uygun böyle şık yatık kasalar var mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xao

Selam dostum, alışveriş dışı olacak ama, bu ürünleri araştırmış olduğunu düşünüyorum.
    Bu yatık kasalar için, illa micro-atx anakart mı olması gerekmekte? normal ATX anakartlar'a uygun böyle şık yatık kasalar var mıdır?

Yeni nesilleri hem micro atx hemde standart atx ile uyumlular. Mesela:http://www.vegateknomarket.com/asp/listgroup.asp?group=060-11-13 bir gözat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.