Şimdi Ara

Thermaltake Turbo 120 Fanı Nasıl Kullanabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bi fan var Termaltakenin 120mm Turbo bunu nasıl kullanabilirim nerde kullanmalıyım ve bu fan içerdeki havayı dışarımı atıyor yoksa içeriyi mi soğutuyor lütfen yardım edin fan fotoda gördğünüz gibi

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 12 cm güzel bi fan, yerinde olsam kasanın ön tarafından içeri üfleyen hava olarak kullanırım, fanın 4 pin girişini PSU yani güç kaynağından çıkan molex uca bağla zaten renkleri göreceksin kablolarda sarı-siyah-siyah-kırmızı denk gelecek biçimde oturt, lakin bu şekil sanırım fanın pc yi acınca sürekli çalışacak == bende de aynı tip bi fan var bende kasaya bağlıcam ön kısma lakin sürekli çalışmasını istemiyorum molexin ucundaki aparatı anakarta bağlayınca acaba ısınan havaya göremi çalışır ; bilemiyorum. ama ilk bahsettiğim gibi bağlarsan sürekli çalışır. bu arada fanı bağla zaten 2 yönlü fan hangi taraf üflüyorsa o tarafı kasanın içine gelecek biçimde yerleştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkopan -- 1 Şubat 2013; 1:09:02 >
  • bende düşündüm ama kasanın ön alt tarafına gelio takılacak yer faydasi olurmuki yoksa kasanın yan kapagınamı baglasam hangısı daha ıyı olur die dusunmeye basladım sımdı
  • Ön boşsa öne tak. İçeride hava akımı sağlar. Sıcak havanın atılması kolaylaşır. Ne tarafa üflüyorsa o kısmı kasanın içine bakacak şekilde koy.
  • teşekkürler ilginiz için..
  • fanın etiketinin olduğu yer yani 2. resim dışarıya bakacak gibi takarsan egzos fan olur içerdeki sıcak havayı dışarı atar. Diğer türlü bağlarsan dışarıdan içeriye hava sokarak sogutmaya çalışır. Bu fanı egzos olarak kasanın arkasına takabilirsin. Öne ya da yankapağa dogru takmak istersende içeriye hava sokacak şekilde bağlayabilrisin. Fanın kasasının etrafında ok işaretleri vardır yön gösteren orada dönüş yönünü ve hava ilerleyişini gösterir.
  • kesinlikle (içeri üfleyen olmalı ama yok bende para bol ben bunu egzos yapayım akasa viper S flow 14 cm alır öne koyayım dersen tabi ki sen bilirsin =) ) kasanın ön tarafında özellikle de alt kısım boş ise işte takılacak mükemmel yer orası çünkü ön alttan giren serin hava sıcak yükselmiş havayı dışarı itecek ( egzos fanıda bu havayı atacak), önden giren hava ve üstten çıkan hava içerde koridor oluşturacak ve serin bir kasan olacak
    Bi nevi evde otururken karşı odalardaki camları açıp aradaki koridorda durmak diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkopan -- 1 Şubat 2013; 17:09:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fanı kasamın ön alt kısmına taktım sıcaklıklar 4-8 derece arasında düşüş gösterdi ürün tt olduğu için takar takmaz etkisini gösterdi seste yok gayet memnunum şuan ama yan kapağada bir tane alıp takmayı istiyorum zaten media markta var 19 tl fiyatıda uygun işlevine göre ama başka fan öneriis olan varmı bundan daha üstün performansli tan kapağa takmam için
  • akasa viper sflow 28-30 lira civarı para sorun değilse noctua 50 lira civarı
  • noctua biraz pahalı diğerleri iş görür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.