Şimdi Ara

Thermaltake Frio Extreme islemci sogutucusu Yeni ss ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırıkkale İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

Tum sistemimi dagittigim icin satiyorum hic bir sorunu yoktur h100 le es deger performansi vardir reviewlerden bakabilirsiniz.

Fiyat satildi
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResulMert -- 8 Temmuz 2015; 19:39:43 >

• Üstad Merhaba ürün hakkında birkaç şey sormak istiyorum. Ben LGA2011 de kullanacağım dolayısıyla 8 Ram kullanılabilir bir sistemde, bu yüzden de cihazı tam olarak monte ettiğinizde aşağıda kalan alan ne kadar oluyor ve siz hangi sistemde kullanıyordunuz? Tam yükte ses kaç Db acaba? Şİmdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganberke

Üstad Merhaba ürün hakkında birkaç şey sormak istiyorum. Ben LGA2011 de kullanacağım dolayısıyla 8 Ram kullanılabilir bir sistemde, bu yüzden de cihazı tam olarak monte ettiğinizde aşağıda kalan alan ne kadar oluyor ve siz hangi sistemde kullanıyordunuz? Tam yükte ses kaç Db acaba? Şİmdiden teşekkürler...

Ben onu olcmedim ama ramlarim corsair vengeance aogutuculuydu sogutucularini cikarmistim fani yuzunden istesem bir fanini basa digerinicortaya koysaydim cikarmak zorundada olmazdim ramlarinxsogutucusunu ama ben boyle kullandim sonradanda tktim sogutucularini ramlarin satincaxsistemimi ben her zaman enxdusukte kullandim fanlari cunku en yuksektede calissa denememde 1 2 derece fark etmisti 1.360 w da 3770 k yi 4.7 de kullaniyodum sogutucuyla enxdusuk fan seviyesiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: ResulMert

quote:

Orijinalden alıntı: doganberke

Üstad Merhaba ürün hakkında birkaç şey sormak istiyorum. Ben LGA2011 de kullanacağım dolayısıyla 8 Ram kullanılabilir bir sistemde, bu yüzden de cihazı tam olarak monte ettiğinizde aşağıda kalan alan ne kadar oluyor ve siz hangi sistemde kullanıyordunuz? Tam yükte ses kaç Db acaba? Şİmdiden teşekkürler...

Ben onu olcmedim ama ramlarim corsair vengeance aogutuculuydu sogutucularini cikarmistim fani yuzunden istesem bir fanini basa digerinicortaya koysaydim cikarmak zorundada olmazdim ramlarinxsogutucusunu ama ben boyle kullandim sonradanda tktim sogutucularini ramlarin satincaxsistemimi ben her zaman enxdusukte kullandim fanlari cunku en yuksektede calissa denememde 1 2 derece fark etmisti 1.360 w da 3770 k yi 4.7 de kullaniyodum sogutucuyla enxdusuk fan seviyesiyle

Anladım üstad teşekkür ederim. en kısa sürede dönüş yapacağım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.