Thermaltake Element T kasam var ve kasa içerisindeki kablo kalabalığı beni bitiriyor nasıl bir çözüm önerirsiniz ?
Bu kasada böyle bir işlem uygulamış olan var mı ?
Forumda kasa modifiyesi ile ilgili konuları ve projeleri okuyorum gerçekten çok güzel çalışmalar var bende ufaktan ufaktan başlamak istiyorum sizce bu kasa ile mi başlamalıyım yoksa kasayı değiştirmeli miyim ?
Hayalim şu tarz birşey veya duvara monte etmek yerine büyük genişçe bir masanın içerisine bu tasarımı yapmak. ( Yabancı bir sitede masa şeklinde olanını görmüştüm ama linki bulamadım )
gönderdiğin resimdeki gibi bir proje yapabilirsin çok zor değil, kablo toplama işi içinde kablo sleeve, kablo bağı, elektrik bandı vs. gibi malzemelerle toplayabilirsin birde kabloları kasanın arka kapağının olduğu taraftan geçirirsin
Peki Thermaltake Element T nin boyutlarıyla veya dediğiniz kısımdaki alan ile alakalı bilginiz var mı yani şöyle dediğiniz şekilde arka kapağın olduğu tarafa baktım ama kabloların oraya sığıp sığmayacağından emin değilim o alan küçük gibi geldi bana ama eğerki diyorsanız hiç sorun olmaz , hemen sistemi parçalayıp uygulamaya başlarım
kablolar ince demetler halinde sığar diye düşünüyorum ama kasanızın anakart panelinin arka kısmındaki boşluğu görmedim mümkünse bir kaç resim eklerseniz konuya daha doğru bir şekilde düşünebiliriz
bu benim kasamdan bir örnek ama kabloların genelini aşağıda topladım bazıları sürücü kısımlarından geçiyor
Diğer tarafın da fotoğrafını koyabilir misiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: gamebit
kablolar ince demetler halinde sığar diye düşünüyorum ama kasanızın anakart panelinin arka kısmındaki boşluğu görmedim mümkünse bir kaç resim eklerseniz konuya daha doğru bir şekilde düşünebiliriz
kasamın içi pek düzenli sayılmaz haftaya tamamen modifiye işlemine başlıycağım, forumda paylaşıcağım zaten ama dağınık halindende ekliyim bari istediniz
quote:
Orijinalden alıntı: derwish34
quote:
Orijinalden alıntı: gamebit
bence arka paneldeki alan yeterli hem kablo için deliklerde var, başlayabilirsiniz işlemlere birde katot ışığı koyarsanız daha güzel görünür içersi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamebit -- 6 Haziran 2012; 18:40:42 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme